כותרת

Hell is beige

New member
כותרת

טיול שנתי - איזה כיף, מתארגנים בחדרים.. רשמתי את עצמו בחדר שהיו משובצים בו 4 ילדים מהכיתה שלי (5) בחדר... אחרי זה הדף עבר בכיתה ו-הפלא ופלא... השם שלי לא נמצא שם, ומי במקום? גיל... ורק שתדעו שגיל הוא ילד עם פיגור שכלי (רציני) שכל הכיתה (חוץ ממני) נטפלת אליו... אז איך שהוא הוא הגיע לשם... דבר ראשון שעשיתי רשמתי את עצמי בתור ``לא יוצא לטיול``... אני לא יוצא... אפילו שהם כבר סידרו לי חדר, מה אני תריך את החסדים שלהם? הם מגעילים אותי... בזמן האחרון רציתי לעבור כיתה - מה הפלא... הילדים בכיתה שלי כל הזמן רבים, זה לא מדבר עם זה, זה ברוגז עם זה... אלה לא מדברים עם ההוא... אני מרגיש באיזה גן חובה מזדיין... כל כך הרבה שטויות שאפשר לעשות מזה תרשים זרימה סטייל המורה לג``ג... פחד... הבנות בכלל - חצי מהן דחוסות כמו קופסאות שימורים חושבות שכל העולם שלהן: אני יושב על שולחן של מישהי בהפסקה... פתאום היא נכנסת ומה היא אומרת.. לא ``קום``, לא ``אתה מוכן בבקשה לקום?``, לא ``בקרא צפרא לך זולת חביבי, התוכל לפנות עצמיך מדלפקי?`` לא לא לא!!! ``עוף מהשולחן יא מכוער!!!`` זה המקרה... והחצי השני, 2 בנות שאני לא מדבר איתן (כבר פורט בעבר) שבגללן חצי מהבנות בכיתה מתעלקות עלי... ילדה אחת שמשחקת לי אותה שדכנית (לא לטובטי, חס וחלילה, בשביל הצחוק שלה ושל החברות ה``יפות`` שלה) ושאר ירקות... עכשיו אתם שואלים איך זה שאני נשארתי בכיתה עד עכשיו? אחרי הכל לפי ההסברים שלי הבנתם שכל הבנים נעליים (לא כמו נעל שלנו, נעל שלנו מלך) וכל הבנות קופסטות שימורים או סתם קופות... ומי רוצה להיות בכיתה עם קופות, קופסאות שימורים ונעליים? נכון, אף אחד... הדבר היחיד שהחזיק אותי בכיתה היה סגל המורים הכי טוב בשכבה... אבל מה, כל כלב בא יומו ולפחות עכשיו אני הרבה יותר מתקדם בחומר מהכיתה שאני יעבור אליה (בתקווה שיתנו לי לעבור)... אלוהים ינצור את החמשוש

Hell is beige

New member
שחכתי...

שביום שישי שלחו אותי פעם ראשונה בחיים שלי להרשם על הפרעה... אווווףףףף

AirOHead

New member
לי פעם רשמו 100 הפרעות בשיעור...

המורה הדפוקה היא החליטה לרשום לי הפרעה בגלל שחצי כיתה זרקה ניירות (לא עשיתי כלום נשבעת!!!) אז התעצבנתי עליה אמרתי לה שהיא יכולה לרשום לי 100 הפרעות אם היא רוצה אז האהבלה כתבה לי הפרעה X100 בדף של ההפרעות

איזה מורה מטומטמת.......

אצלנו יש איזה תלמיד שכל מי שבכיתה שלי יודע שפשוט המורה לערבית ספציפית שונא אותו וכל שיעור שולח אותו להרשמה נראה לי שכבר היו צריכים להשעות אותו פעמיים בגלל זה!

טרנט

New member
כן.... אנחנו משוכללים, עם מחשב והכל

וכרטיס מגנטי שמעבירים בו. אני לא מתכוון להרשם יותר השנה. נמאס לי, מצדי שישלחו אותי להרשמות. אני אכבה להם את המחשב המסריח ;-)

kirk hammet

New member
זה עוד לא קרה לי

למרות שהפרעות רבות נרשמו לי (אפילו שאף פעם לא מעבירים את זה למזכירות) בחיים לא רשמו לי 100 הפרעות .... הפרעה משולשת כן ........ וכפולות הרבה גם כן ....... אבל 100 .... יש אצלנו מורה שמקבלת אורגזמה מהרשמות , כל שיעור היא רושמת לפחות 5 תלמידים , אבל בחיים היא לא נתנה 100 הפרעות .... מאוד מוזר יש לרצוח את המורים !

שאלה קטנה

באיזה כיתה אתה ? כי לפי הרמה של הכיתה אני מבינה מאוד למה אתה רוצה לעבור כיתה

Hell is beige

New member
זאת רק הכיתה שלי... עצה..

אם את באה שנה הבאה לאהל שם, תתרחקי מי 9!!!

משהו בשבילך שי ו.

ואני קוראת לך ככה משום שנורא הופתעתי לקשר בין העמוד שלך (אחלה דברים!) לבין האיש הכותב בפורום...לא היה לי שמץ שאתם אותו אחד..:) בכל אופן- בזמן קריאת ההודעה נזכרתי במשהו שידידי כתב.. אז תקרא ותהנה!

למעלה