מה קורה שאני מסטול 2
תעצרו אותי אם אני מדבר שטויות, תודה. האם יש לכם תמונה בכותרת הבלוג? בטח שיש לי תמונה בבלוג. האם התמונה מבטאת את האישיות שלכם? בכלל לא. אני בכלל מכור לקוקה - קולה והתמונה רומזת שכדאי לשתות פפסי. האם התמונה מבטאת את אופי הבלוג? (בהנחה שכיוונת בעיקר לזה). אני עדיין לא נעול על זה שיש לבלוג שלי אופי. ז"א, אני מקווה שיש לו דבר כזה אבל נדמה לי שזו תקוות שווא. מלכתחילה, הבלוג נועד לדבר על פרסום ועל עולם הפרסום. מבלי שהוא התכוון לכך, ובדיוק כמו כל דבר אחר שקורה עם הבעלים של הבלוג בחייו, הבלוג מוצא את עצמו דן בנושאים שאין לו שמץ של מושג אם הוא בכלל מבין בהם, הוא מתפלש בביצה התובענית הזו, קרי הבלוגוספירה, שגורמת לו (אומרים שאם מדברים בגוף שלישי זה מעיד על מגלומניה הפרעתית קשה...נושווין, קטן עלי) להרהר בזמן הפנוי שלו, ז"א בזמן שהוא לא במחשב, דהיינו - ב life, מה יקרה כשהוא יחזור למחשב, כמה מסרים יחכו לו כשידליק את המחשב, כמה נכנסו לבלוג שלו, האם עוד מנוי הצטרף, האם יש עוד בלוג שמקשר, האם מישהו החמיא או האם הוא קטל, ו...מזל שתפוז לא העניקו לנו עוד כמה כלים ממכרים. בכלל, אני לא יודע אם זה המקום לחשוף את זה אבל אני שוקל תביעה ייצוגית נגד תפוז. תביעה ייצוגית? כל זה בפרקים הבאים של "נגע - נסע" / "רק על הקוים" ושאר התסמינים של הכלי הממכר הזה שנקרא "תפוז אנשים". לעניינינו, התמונה אכן נועדה לסמל משהו מלכתחילה ולהעיד על אופי עתידי שהבלוג רצה לתפוס, בדיעבד, היא לא מסמלת היום כלום ואני בכלל שוקל להחליף אותה אבל החושים שלי אומרים לי שלא יורקים לבאר שממנה שתיתי. למרות שהתמונה לא משדרת אופי, לא נחישות, לא אישיות, היא כן מסמלת שאולי יום אחד אני אעדיף פפסי על קולה.מי יודע, בדינמיות של היום זה רק עניין של טעם. ובקיצור, עד שאני לא אתאפס, התשובה שלי לשאלתך היא לא. אם הייתי ארוך מדי ואת מעוניינת להתלונן עלי את מוזמנת לדבר
איתו בשעות היום, הוא כבר ידאג לנזוף בי. מעביר אליכם בחזרה את השידור, יואב טוקר, פריז. (תמיד חלמתי לעשות את זה כמוהו יום אחד, פריייייי)