כותרות הבלוג

גם תמונה ראשית אפשרי, אני חושב

אני חושב שהמקור של המילה "בלוגו" שהגיעה לכאן היא צירוף של "בלוג" ו-"לוגו", אבל לא בטוח ב-100%... מישהו אחר יודע יותר?

בסיס + צורן סופי

בלוג + סיומת Xוֹ. לא לחינם עברתי את בחינת הבגרות בלשון בהצטיינות יתרה. לא, באמת לא בחינם... המורה הפרטית ללשון עלתה להורים שלי הון תועפות.

את הבגרות שלי עשיתי בשנה שעברה

ובדיוק כמו בשנה שעברה, אני לא זוכר כלום

דיטי

New member
כן, זה מה שחשבתי

רק שאף פעם לא חשבתי על התמונה הראשית כעל לוגו. אמנם, עכשיו כשאני חושבת על זה אז זה בהחלט משמש כלוגו, אבל עד היום זו פשוט היתה תמונה ראשית, חחח. משהו במלה "לוגו" הופך לי את הענין לרציני מדי ולא שהתמונה אצלי לא רצינית, לא הייתי בוחרת משהו סתמי, בטח לא בהתחשב בכמות השעות שלקח לי לבחור, אבל יכול להיות שאם היו קוראים לזה "לוגו" מתוך איזושהי אסוציאציה הייתי בוחרת במשהו אחר. נדמה לי שאסוציאטיבית המלה "לוגו" מתחברת לי דווקא לכינוי (למרות שלא חסרים לוגואים שהם סמל ולא מלים) ולכן אולי הייתי מוצאת איזה עיצוב למלה "דיטי" ולא חושבת בכיוון של תמונה שמסמלת את המהות שלי ושל הבלוג שלי.

siv30

New member
לא מבטאת אישיות

סתם תמונה מתוך מצגת על קיפולי מזלגות.

sigalitbi

New member
בטח

אני צילמתי את הספריה שלי והעליתי לכל אחד מהבלוגים שלי תמונה של אחד המדפים.

יש

אבל אני לא חושב שהיא מבטאת משהו מיוחד. סתם תמונה שמורכבת מכמה תמונות שמצאתי שמתקשרות בצורה כזו או אחרת לתחום בו אני כותב, שילבתי, קצת ערכיה גרפית בפוטושופ.. והנה זה בבלוג. אולי היא מעבירה או קשורה איכשהו לנושאים בבלוג, לא אלי ישירות.

ayala26

New member
אצלי שתי הדמויות המרכזיות בבלוג

הבן שלי ואני
אבל אני באמת צריכה להחליף כי התמונה לא עדכנית וגם אני רוצה משהו יותר מטאפורי כמו של כולם כאן.. יש למישהו רעיונות?

Drazick

New member
כן...

פשוט תמונה שלי שאני אוהב מהטיול האחרון בנפאל. מה היא מבטאת? יום קסום שהיה לי...

TaxiMedia

New member
מה קורה שאני מסטול 2

תעצרו אותי אם אני מדבר שטויות, תודה. האם יש לכם תמונה בכותרת הבלוג? בטח שיש לי תמונה בבלוג. האם התמונה מבטאת את האישיות שלכם? בכלל לא. אני בכלל מכור לקוקה - קולה והתמונה רומזת שכדאי לשתות פפסי. האם התמונה מבטאת את אופי הבלוג? (בהנחה שכיוונת בעיקר לזה). אני עדיין לא נעול על זה שיש לבלוג שלי אופי. ז"א, אני מקווה שיש לו דבר כזה אבל נדמה לי שזו תקוות שווא. מלכתחילה, הבלוג נועד לדבר על פרסום ועל עולם הפרסום. מבלי שהוא התכוון לכך, ובדיוק כמו כל דבר אחר שקורה עם הבעלים של הבלוג בחייו, הבלוג מוצא את עצמו דן בנושאים שאין לו שמץ של מושג אם הוא בכלל מבין בהם, הוא מתפלש בביצה התובענית הזו, קרי הבלוגוספירה, שגורמת לו (אומרים שאם מדברים בגוף שלישי זה מעיד על מגלומניה הפרעתית קשה...נושווין, קטן עלי) להרהר בזמן הפנוי שלו, ז"א בזמן שהוא לא במחשב, דהיינו - ב life, מה יקרה כשהוא יחזור למחשב, כמה מסרים יחכו לו כשידליק את המחשב, כמה נכנסו לבלוג שלו, האם עוד מנוי הצטרף, האם יש עוד בלוג שמקשר, האם מישהו החמיא או האם הוא קטל, ו...מזל שתפוז לא העניקו לנו עוד כמה כלים ממכרים. בכלל, אני לא יודע אם זה המקום לחשוף את זה אבל אני שוקל תביעה ייצוגית נגד תפוז. תביעה ייצוגית? כל זה בפרקים הבאים של "נגע - נסע" / "רק על הקוים" ושאר התסמינים של הכלי הממכר הזה שנקרא "תפוז אנשים". לעניינינו, התמונה אכן נועדה לסמל משהו מלכתחילה ולהעיד על אופי עתידי שהבלוג רצה לתפוס, בדיעבד, היא לא מסמלת היום כלום ואני בכלל שוקל להחליף אותה אבל החושים שלי אומרים לי שלא יורקים לבאר שממנה שתיתי. למרות שהתמונה לא משדרת אופי, לא נחישות, לא אישיות, היא כן מסמלת שאולי יום אחד אני אעדיף פפסי על קולה.מי יודע, בדינמיות של היום זה רק עניין של טעם. ובקיצור, עד שאני לא אתאפס, התשובה שלי לשאלתך היא לא. אם הייתי ארוך מדי ואת מעוניינת להתלונן עלי את מוזמנת לדבר איתו בשעות היום, הוא כבר ידאג לנזוף בי. מעביר אליכם בחזרה את השידור, יואב טוקר, פריז. (תמיד חלמתי לעשות את זה כמוהו יום אחד, פריייייי)

למעלה