כותרות הבלוג

גאמי

New member
אם כך קוסמת שלי

לעולם לא נפגש, חבל להרוס, תהני מהספק.
ואני דוקא מתה על הילדה ירוקת העיניים שלך ועוד משהו יש משהו בגוון הירקרק המדהים של הבלוג שלך שגורם לי לחוש כל פעם שאני מגיע אליך, כאילו אני צוללת לתוך עולם קסום, כך בדיוק דמיינתי את הקסום הזה בחלומות שלי, זה הגוון.

גאמי

New member
סיוני מספיק אני כבר באמת

מתחילה להאמין שזו אני
...אז תמשיכי בעצם.

siv30

New member
../images/Emo24.gif בחיי אמרתי לעצמי

הלוואי עלי הייתי נראית ככה, בטח גמני הייתי שמה את התמונה שלי בבלוג
וזה גם התאים לי לאיך שאת כותבת אז הכל בסדר. אני אמשיך לחשוב עליך כמו בתמונה, כמובן אם לאכפת לך

גאמי

New member
אם הייתי נראית ככה לא הייתי שמה

תשמעי לא הייתי עומדת בגלי ההערצה שהיו מציפים את הבלוג, אבל את יודעת דמיון לחוד ומציאות לחוד. באמת? איך אני כותבת שמתאים לתמונה? מעניין, כמו הרבה נקודות שאת מעלה, אשמח לשמוע

siv30

New member
../images/Emo6.gif את מצחיקה אותי

אנשים מעריצים ובאים לקרוא אותך לא בגלל התמונה, אלא בגלל דברי הטעם שיש לך לאמר. בגלל שאת נוגעת להם בנקודות שמדליקות אצלהם הבנה, הזדהות, עצבים וכד'. הכוונה שלי שאם הייתי צריכה לדמיין אותך, זו בדיוק התמונה שהיתה לי בראש. כמו שהתמונה של הרה, זו הילדה עם העניים הירוקות, מסתתרת, רק רואים לה את העניים וכפי שכולנו יודעים העניים הן הראי לנפש. אצלך היא בענווה מסיתה את הראש בשביל לאפשר לצד השני להסתכל למעמקים בלי להרגיש נבוך. אין בה את המוחצנות אם את יורדת לסוף דעתי.

גאמי

New member
אני יורדת גם לשם../images/Emo13.gif

וואהו תודה לך, נגעת בי בפרשנות שלך וניתחת אותי כבסכין מנתחים, את לא יודעת כמה קלעת.

siv30

New member
תודה לך!

אני אוהבת אנשים שמאפשרים לי את התענוג של הצצה בלתי מסוייגת לנפשם ולעולמם.

לי היה בהתחלה

ציור מצבעי עיפרון של עכבר כחול. כשסרקתי את התמונה, עלה לי הרעיון של להוסיף מסביב לעכבר הכחול בועת טקסט. (מה שמדגיש את העובדה שזה עכבר כחול מדבר). מאוחר יותר הכנתי ציור חדש, עם צביעה ממוחשבת, אבל עם אותו עיקרון של עכבר כחול מדבר. ועכשיו יש לי את אותו ציור, עם צביעה מחודשת והרבה יותר מבריקה ונוצצת.

לפני כמה זמן שיניתי את התמונה בבלוג

לפני כן היא היתה שוג יוניקורן בשדה. זה התאים לתחושה שלי של הפליאה שבמעשה הבריאה שבטבע. אבל, לפני כמה שבועות, עברתי מהפך אישי אשרגרם לי לשים בבלוג תמונה שצלמו אותי בפעם הראשונה שהצגתי בארץ את האורה סומא לפני קהל. בתצלום רואים 'נר של אור' בצד שמאל שלי. הנר הזה נראה גם בתצלומים של שנים מאוחרות יותר. מאחר והתחביבים שלי הפכו לאורח חיים, מקצוע והתמחות, אני שמתי תמונה זו שמזכירה גם לי כי מה שאני עושה זה שליחות ולא רק מקצוע (שליחות משמע מחוייבות). שבוע טוב

אני מישרא

אצלינו אין בלוגו, אלה יש אפשרות לשים תמונה בכותרת. ממש צריך מילון בשביל להבין בלוגרים מתפוז, אתם מדברים בשפה שונה מהשפה של ישרא בלוג.

דיטי

New member
בכלל לא ידעתי שקוראים לזה בלוגו

ויש לי בלוג רק כאן. חשבתי שקוראים לזה תמונה ראשית, או משהו כזה.

למעלה