כותבת לך
אני החלטתי לכתוב גם אי פעם תיכנס לפה ותקרא וגם אם לא, זה לא אכפת לי כאן זה הבלוג שלי וכאן זה המקום שלי. אני רוצה לכתוב את מה שיש לי להגיד .
את מה ש *** מרגישה . שבחרת לסגור אוזניים ולא לנסות להקשיב.
אומנם יצאנו מעט פעמים ,אבל היינו הרבה שעות יחד .ולפי הנקודת מבט שלי נראה שנהנהית
וגם אני .
אני תוהה עם עצמי אין סיבה שסתם תשאר איתי עד השעות הקטנות של הלילה יחד ונצחק -נהנהים פשוט להיות יחד.
הרגיש לי שאולי יש משהו שאולי יכול להיות משהו.
שאולי יש משהו אמיתי .?!
גם אם לא היה מתמשך להרבה זמן אפשר להגיד לבסוף שזה לא הולך .
הרגשתי עלידך כ"כ טוב הרגשתי כאלו אני מכירה אותך המון שנים. אני לא נותנת ככה להתקרב אליי לאחר כמה מפגשים ואיתך הרגשתי בטוחה.
ונתת לי את הכבוד שהיינו לבד.....
ואני רוצה להגיד על זה תודה
וזה לא מובן מאליו.
אבל אני לפעמים לא מבינה ולא יודעת מה לחשוב שאתה שותק ונעלמת לכמה שבועות. ולא משיב להודעות שלי והתקשרויות . כבר לא משתדל להבין איפה אני.
עד שהבנתי אין מה להפריע לך יותר..
ונותנת לך ללכת..
אני לא רוצה להיפגע בכל מובן שהוא ...
ולא להיפגע בלב ...
ולא לפגוע במישהו אחר ...
- לפחות היית אומר שמעי ** זה לא נראה לי הולך
אני מצפה למשהו אחר ואת כניראה למשהו אחר ממני.
אנחנו במרחק שהוא מקשה על שנינו ולפעמים מרחק יכול להיות מכשול ,אז אתה לא רוצה שניפגע.
אולי שאתה לא רוצה לפגוע בי , כי אני לא מתאימה לך .
שאולי אתה לא רוצה לפגוע בי, בגלל שחשבת עם עצמך שוב ואולי בעצם כן מפריע לך העניין של הכתמים שדיברנו על זה ?
אממ שאולי אתה לא רוצה להתייחב עכשיו. ?
על כל מיקרה , אני משחררת אותך נותנת לך ללכת שולחת לך אור והצלחה .. ותודה על הימיים שהכרתי אותך לאחר שסקרנת אותי המון זמן.
ומקווה שכל אחד למד משהו אחד מהשני בשביל להמשיך במסע שלו.
אני החלטתי לכתוב גם אי פעם תיכנס לפה ותקרא וגם אם לא, זה לא אכפת לי כאן זה הבלוג שלי וכאן זה המקום שלי. אני רוצה לכתוב את מה שיש לי להגיד .
את מה ש *** מרגישה . שבחרת לסגור אוזניים ולא לנסות להקשיב.
אומנם יצאנו מעט פעמים ,אבל היינו הרבה שעות יחד .ולפי הנקודת מבט שלי נראה שנהנהית
וגם אני .
אני תוהה עם עצמי אין סיבה שסתם תשאר איתי עד השעות הקטנות של הלילה יחד ונצחק -נהנהים פשוט להיות יחד.
הרגיש לי שאולי יש משהו שאולי יכול להיות משהו.
שאולי יש משהו אמיתי .?!
גם אם לא היה מתמשך להרבה זמן אפשר להגיד לבסוף שזה לא הולך .
הרגשתי עלידך כ"כ טוב הרגשתי כאלו אני מכירה אותך המון שנים. אני לא נותנת ככה להתקרב אליי לאחר כמה מפגשים ואיתך הרגשתי בטוחה.
ונתת לי את הכבוד שהיינו לבד.....
ואני רוצה להגיד על זה תודה
וזה לא מובן מאליו.
אבל אני לפעמים לא מבינה ולא יודעת מה לחשוב שאתה שותק ונעלמת לכמה שבועות. ולא משיב להודעות שלי והתקשרויות . כבר לא משתדל להבין איפה אני.
עד שהבנתי אין מה להפריע לך יותר..
ונותנת לך ללכת..
אני לא רוצה להיפגע בכל מובן שהוא ...
ולא להיפגע בלב ...
ולא לפגוע במישהו אחר ...
- לפחות היית אומר שמעי ** זה לא נראה לי הולך
אני מצפה למשהו אחר ואת כניראה למשהו אחר ממני.
אנחנו במרחק שהוא מקשה על שנינו ולפעמים מרחק יכול להיות מכשול ,אז אתה לא רוצה שניפגע.
אולי שאתה לא רוצה לפגוע בי , כי אני לא מתאימה לך .
שאולי אתה לא רוצה לפגוע בי, בגלל שחשבת עם עצמך שוב ואולי בעצם כן מפריע לך העניין של הכתמים שדיברנו על זה ?
אממ שאולי אתה לא רוצה להתייחב עכשיו. ?
על כל מיקרה , אני משחררת אותך נותנת לך ללכת שולחת לך אור והצלחה .. ותודה על הימיים שהכרתי אותך לאחר שסקרנת אותי המון זמן.
ומקווה שכל אחד למד משהו אחד מהשני בשביל להמשיך במסע שלו.