כועסת על עצמי

s h i r k u s h

New member
כועסת על עצמי ../images/Emo46.gif

לשם איש לא יתקרב וגם אם תאמר שאתה אוהב שנשבר לך הלב ובחרת בי מכולם מכל הבנות בעולם לא אקח אותך לשם כי לימדת אותי שתיקה ואני עוד מחכה. - "לשם"/מירי מסיקה למדתי את השיר הזה בפיתוח קול בשיעור האחרון, ואין לכם מושג כמה השיר הזה כל כך מתחבר למה שמרגישה. אז כן כרגיל התלהבתי סתם, כרגיל סמכתי יותר מדי על מישהו אחר ולא על עצמי, כרגיל לא ראיתי את האמת שהייתה כתובה ממש באותיות קידוש לבנה, כרגיל נתתי את הלב שלי סתם, כרגיל "שברתי" את החומה שנבנתה סביבי למען מישהו ועכשיו מתברר שהוא בכלל עדיין מרגיש משהו אל האקסית שלו. זה לא הבחור מהחנות, זה מישהו האמת מפה מהפורומים, לא כועסת עליו אבל מאוכזבת, לא יכולה לומר שזה לא פגע בי, זה פגע בי יותר ממה שחשבתי, זה כואב כל כך כי זה קורה שוב ושוב ודי פשוט נמאס לי, פשוט לא נותנת לאף אחד יותר את הלב שלי וזהו. לא רוצה יותר להיפגע, לא רוצה להרגיש תמיד שהאהבה כואבת. לא רוצה להרגיש כל כך רע. לא מגיע לי את זה

אוי ../images/Emo24.gif ענק

את יודעת, לפני יומיים דיברתי על זה עם חברה. על הסיכון שחייבים לקחת אם רוצים להכיר מישהו. יש סיכון שניפגע. יש גם סיכוי שנרוויח בגדול ונמצא אהבה. אבל אין סיכוי בלי סיכון. מצד שני, את כותבת שסמכת יותר מדי, ושברת את החומה וכו'...ואולי באמת הלכת יותר מדי לקצה עם מישהו שעדיין לא הכרת מספיק. אולי לא צריך לשבור את החומה, אלא לפתוח בה חלונות. חלון, ועוד חלון שייפתחו עם הזמן ויחשפו עוד קצת ועוד קצת משירקוש.

bad girl201

New member
מסכימה עם להבה ירוקה../images/Emo45.gif

ורוצה לתת לך שירו'ש, עצה קטנה מכל הלב: אז טעית. אז מה. אל תתני לזה לשבור אותך. תמשיכי לצאת לדייטים ותצברי ניסיון מדייט לדייט...וגם אם נניח לא יצא כלום, אז לא נורא. תסתכלי על זה כעוד ערב שעבר לך בצורה קצת שונה, מעין שבירת שיגרה. לאט לאט את תלמדי מתי ובאיזה מידה להתחיל לשבור את החומות שיצרת סביבך...הניסיון האישי שלך ילמד אותך. וכמובן שתמיד את יכולה להתייעץ איתי אם בא לך, בטלפון או במסנג'ר (תרגישי חופשי)...גם אני בדיוק כמוך יוצאת לדייטים, לפעמים מרוצה, לפעמים מאוכזבת- אבל ממשיכה לנסות כי כמו שאמרה להבה ירוקה וצדקה- אין סיכוי בלי סיכון. נשמה, אל תאבדי תקווה.

s h i r k u s h

New member
צודקת בהחלט...

כמו שכתבתי ללהבה, הבעיה שלי זה להפנים את זה שאין מה ככה להישבר, אבל פשוט זה לא שזה רק בגלל זה, זה פשוט בגלל שזה קורה שוב ושוב וכבר מרגישה שלעולם לא אדע מה זה להיות נאהבת באמת.

s h i r k u s h

New member
הלוואי והייתי מסוגלת להפנים כבר

את העובדה שלא צריך לשבור את החומה ישר, אלא חלק חלק. זאת בדיוק הבעיה... זה לא שאני מאוהבת בו וזה קשה לי כל כך, פשוט כל פעם זה קורה ולא מצליחה ללמוד, לא מסיקה את הלקח, יותר נכון מסיקה אבל לא מפנימה.

לא שאני דוגמא כזו מוצלחת

אבל אולי תנסי בכל פעם לעשות צעד קטן ולשנות את הפתיחות הזאת שלך.

לא מסיקה את הלקח

מעניין למה בעצם. משהו בסיטואציה כנראה (השערה שלי) מלחיץ אותך, וגורם לך לשלוף מהמותן את הדפוס המוכר. מה מלחיץ? בחור חדש? חוסר בטחון? אולי זה משהו באינטרקציה? אולי במקום המפגש? בואי ננסה לפרק את זה לגורמים.

מזדהה איתך...

לי גם יש נטיה ללכת מהר מדיי ולשרוף את עצמי מהר בקשרים...:( כרגע מרגישה לא מוכנה לקשר בכלל והפסקתי לעת עתה עם דייטים...

../images/Emo24.gif

מי שיודע לומר "זה לא מגיע לי" יודע גם לומר "זה מגיע לי". ואם הוא יודע לזהות מה כן מגיע לו הגיע השלב של להשיג את מה שמגיע לו. את יודעת לזהות מה כן טוב לך ומה לא. זה המון. וזה חשוב. מאוד. כי יש אנשים שאומרים "מגיע לי שיפגעו בי". ועליהם לעבור תהליך מורכב של שינוי בתפיסה ובתדמית. כל מה שאת צריכה זה לזהות מה כן מתאים לך להושיט יד ולבקש לגעת. והאקסית שלו.. ובכן.. זה לא לגיטימי? לרוב הרגשות כלפי האקסים מתעוררים מחדש ברגע שהלב שלנו נפתח למישהו אחר. יכול להיות שזה מה שקרה איתו. הוא נפתח אליך. והרגש התעורר.. תני לזמן לעשות את שלו. אם הוא יחזור אליה או יהיה איתך - זו שאלה שהוא צריך לפתור בעצמו. זה לא נוגע אליך. זו ההחלטה שלו. והוא צריך להתמודד. נכון שזה אדיוטי לומר לך עכשיו "אין לך מה להפגע" אז אני אנסה במילים אחרות.. תנסי להבין שזו לא אשמה שלך. את פרקת את החומות שלך כי רצית. כי את רוצה לאהוב. זה לא משהו שצריך להצטער עליו. זו גדולה מצדך. תני לזמן לעשות את שלו. האהבה היא כמו גחלת. כשהיא ניצתת היא הופכת לכדור אש. בתקופות שונות היא עוברת דעיכות ושלהבות.. אבל כדי להגיע אל הגחלת הזו.. לעיתים נכווים שלא במכוון.. אבל אם לא ננסה.. לא נצליח לגעת בה. באהבה.

BellA עלמה

New member
מסכימה עם להבה

צריך להפתח אבל בו זמנית גם לשמור על עצמנו מפגיע

רותיקה

New member
שירקוש ../images/Emo24.gif

כתבת שאת לומדת פיתוח קול... ובכן...רציתי להתייעץ.. אני גם מעוניינת לקחת שיעורים בזה... את יכולה לספר לי בערך איך זה הולך? איפה את גרה? וזה יקר כל העסק? תודה..

opalit

New member
שירקוש../images/Emo24.gif

בתור אחת שנשברת אחרי קשרים ונקשרת מהר אין לי לומר לך אלא רק שתשמרי על עצמך, לא להוסיף כאב מיותר לחיים. מה קורה? איך את מרגישה היום?

s h i r k u s h

New member
הממ... עדכון ../images/Emo124.gif

שלשום בבוקר הוא שלח לי אס אמ אס: "היי אני בטוח שאני האחרון שאת רוצה לדבר איתו, אבל יש מצב שניפגש היום?", התקשרתי אליו ודיברנו ושאלתי אותו לשם מה? והוא אמר שהוא רוצה לדבר איתי פנים מול פנים, באתי בלי ציפיות יותר מדי שישנה את הדיעה שלו, ישבנו בבית קפה ליד הבית שלי ודיברנו. הוא אמר שהוא מאוד נמשך אליי ומאוד התחבר אליי, שנינו מאוד דומים באופי וברצונות אבל הוא הרגיש פתאום כשהוא נישק אותי שמשהו לא בסדר מבחינתו, שאולי הוא לא מוכן כרגע לקשר עדיין. הוא אמר לי שאין לו רגשות לאקסית שלו אבל הוא לא יודע אם הוא מרגיש מוכן מספיק. בכל מקרה הוא אמר שהוא צריך כמה ימים זמן לחשוב על הכל, וזה לא שהוא רוצה להשאיר אותי על אש קטנה <כי ישר אמרתי שלא מוכנה להישאר על אש קטנה בשביל אף אחד> וקבענו בסוף ששבוע יש לו לחשוב אם הוא מוכן לקשר בכלל ואז הוא יהיה צריך לתת לי את התשובה- אני מנסה לא להתמלא ציפיות או משהו כזה, אבל איפשהו שם בלב אני כן רוצה שהוא יגיד לי שהוא מוכן לקשר איתי. החברות שלי כמעט הרגו אותי כשסיפרתי להן על זה, הן חושבות שזאת טעות בכלל היה להיפגש איתו ובטח ובטח לתת לו את הזמן הזה אבל בלב אני מרגישה שזה משהו שנכון לעשות. מה דעתכם?

למעלה