אין מבחר של קאסטומים בארצנו הקטנה.. ואני יודע שחלק גדול מיושבי הפורום מאמינים שקאסטום זה לא אופנוע, ואני לא פוסל ספוטיבי לשלוש שנים הקרובות.. אז מה הייתם ממליצים למי שמכיר רק "עגלות" 500 סמ'ק בתור צעד הבא? (על ספורטיבי.. כן?)
כן, גם אני שגיתי כמו הכרוב בהזיות שהוירגו "יותר קסטום" מה-EN עד ש-.... יצא לי לרכב על אחד כזה (VIRAGO). האופנוע הזה מתנהג כל כך רע שכל מחשבה כמו הקודמת נמחקת לחלוטין. אפילו אחיו הקטן, ה - 250 עדיף בהרבה. חקסמח
"האופנוע הזה (VIRAGO) מתנהג כל כך רע שכל מחשבה כמו הקודמת נמחקת לחלוטין".. נו ?? אז במה זה נוגד את שכתבתי ? "הוא יותר קאסטום מEN ! (לרגע לא אמרתי במשפט אחד "אופנוע טוב יותר" עם שם הדגם הזה של ימהה..)
אם אתה מחפש קאסטום... אז יש לך את ה -VN800 של קוואסקי שאתה יכול למצוא משומשים מאוד שמורים וזה אופנוע לא רע בכלל. עוד אופציה לדעתי קצת יותר מוצלחת היא ה- שדוו600 של הונדה שיש רק ביבוא אישי מסודר וצריך קצת לחפש...אני יודע שיש מישהו שמטפל במוסך הראשי של הונדה שרוצה למכור אז אתה יכול לברר דרך המנהלי מוסך שם... ואם אתה מחליט ללכת כל ספורטיבי אז אני חושב שה-CBR600 הוא המדרגה הנכונה בכל מקרה...סע בזהירות אחי וקח את הכל באיזי