כוס אמק..

yarivos

New member
כוס אמק..

אין מבחר של קאסטומים בארצנו הקטנה.. ואני יודע שחלק גדול מיושבי הפורום מאמינים שקאסטום זה לא אופנוע, ואני לא פוסל ספוטיבי לשלוש שנים הקרובות.. אז מה הייתם ממליצים למי שמכיר רק "עגלות" 500 סמ'ק בתור צעד הבא? (על ספורטיבי.. כן?)

ixmix

New member
אני נהנה מה GS...

כן, כן, הסובארו של האופנועים וגו'... ואני נהנה ממנו לאללה.

כRובי

New member
אני לא מאמין שאני כותב זאת אבל..

מה עם הויראגו של ימהה ? מדובר על קאסטום שלפחות נראה כמו "הדבר האמיתי".. (בניגוד לEN)

el presidente

New member
גם אני לא מאמין..עד שאתה אומר את זה

אתה גם טועה ומטעה !!!?!?!?!?!1 פחחחחחחחחחח

VIRAGO

כן, גם אני שגיתי כמו הכרוב בהזיות שהוירגו "יותר קסטום" מה-EN עד ש-.... יצא לי לרכב על אחד כזה (VIRAGO). האופנוע הזה מתנהג כל כך רע שכל מחשבה כמו הקודמת נמחקת לחלוטין. אפילו אחיו הקטן, ה - 250 עדיף בהרבה. חקסמח

el presidente

New member
ומה כבודו אומר על הEN...

האוב היפה המקסים היעיל בלה בלה בלה ..(רמז רמז )

כRובי

New member
רגע..רגע..רגעע ! לא הבנתי ../images/Emo163.gif

"האופנוע הזה (VIRAGO) מתנהג כל כך רע שכל מחשבה כמו הקודמת נמחקת לחלוטין".. נו ?? אז במה זה נוגד את שכתבתי ? "הוא יותר קאסטום מEN ! (לרגע לא אמרתי במשפט אחד "אופנוע טוב יותר" עם שם הדגם הזה של ימהה..)

el presidente

New member
אתה...אל תתערב...רק להרוס שירשורים

אתה יודע..... EN..אופנוע טוב..יפה..קאסטום לתפארת מדינת ישראל..

wingdl

New member
לדעתי האישית...

אם אתה מחפש קאסטום... אז יש לך את ה -VN800 של קוואסקי שאתה יכול למצוא משומשים מאוד שמורים וזה אופנוע לא רע בכלל. עוד אופציה לדעתי קצת יותר מוצלחת היא ה- שדוו600 של הונדה שיש רק ביבוא אישי מסודר וצריך קצת לחפש...אני יודע שיש מישהו שמטפל במוסך הראשי של הונדה שרוצה למכור אז אתה יכול לברר דרך המנהלי מוסך שם... ואם אתה מחליט ללכת כל ספורטיבי אז אני חושב שה-CBR600 הוא המדרגה הנכונה בכל מקרה...סע בזהירות אחי וקח את הכל באיזי

השתמשתי בזה כבר

אבל זה אקטואלי כל פעם מחדש - מודה ועוזב - שדרות... צודק, יותר קסטום - יותר רע.... VIRAGO להמונים - ויפה שעה אחת קודם !!

למעלה