כונפה אמיתית

maayan15

New member
מסכנה שכמוך.....

אם זה מעודד אז את יכולה להיתנחם בעובדה שאני כרגע הייתי אצל רופא שיניים ויש לי בקרוב ל 32 אלף חורים.....

מיטל, שימי לב

קראתי עד הסוף. עדיין לא עברת את הטיפול. תנחומיי הכנים. (אין לך תמונה שנראה עד כמה המצב חמור ?!?!...)

מיטללל

New member
אפי..

חדשות טובות! מקודם דיברתי עם ידיד בטלפון, צחקתי וזה לא כאב. ראיתי בצהריים שתי חברות והן אמרו שאני "סתם מגזימה". {נו הכל יחסי} אה וגם אכלתי שניצל בצד השני. כלומר אוכל מוצק! אני מתפללת לאל הגדול מכולם שיוריד את הנפיחות עד אפס מחר, והרופא הרשע יקבל אותי מחר... אני כל כך צריכה להיות אחרי זה. אם לא.. חבל גם לכם. עוד שבוע של הודעות מלאות תסכולי וכאבי שיניים.. כמה נורא. תמונה? האינטרסנטיות שלך שוברת כל גבול אפשרי. אתמול אפילו לא הגבת לקראותיי.. זה היה רע.

dana2909

New member
ואני אומרת

שזו סתם קונספירציה שלך לסוג דיאטה חדש. דיאטת טיפול שורש. לא לאכול כלום, ולהסריח מספיק כדי שאנשים יתרחקו ממך ואז תראי ממש רזה (ממש בדיחה עתיקה עם זקן ארוך אבל לא יכולתי להתעלם, פעם הבאה נשתדל יותר).

shellyland

New member
איך תרד הנפיחות?

את לוקחת אנטיביוטיקה או משהו, או שהוא חושב שהיא תרד מעצמה?

shellyland

New member
את סובלת מכאבי הזדהות

ואילו אני סובלת מטראומת הזדהות ושואלת את עצמי אם גם אני רוצה להגיע שוב למצב הזה שמיטל נמצאת בו, או שהגיע הזמן לקבוע את התור הזה לרופא שדחיתי לפני יובלות ואמרתי שאני אתקשר כשיהיה לי זמן.

מיטללל

New member
לוקחת אנטביוטיקה

מוקסיפן. 3 פעמים ביום. 4,12,20. הכאב לא עבר סתם. מה שכן הספקתי לקחת את כדורי המשככי כאבים למיניהם :) אני גם עושה לעצמי כל מיני מסז´ים כואבים בפרצוף. כדי שזה ירד. אני חייבת מחר להיות אחרי זה. שלי יקיריתי, מכל הלב, אל תגיעי למצב שלי. את לא מבינה כמה זה כואב, מגעיל. הרי ולקח לי שעות של סבל חסר גבולות כדי להגיע למסקנה הזאת.. בסוף תגיעי לרופא. עדיף לגמור עם זה כמה שיותר מהר, עם כמה שפחות סבל. חחח זה מה שחברה אמרה לי... שזאת אחלה דיאטה. שבוע לאכול רק מרק ולשתות מים. בלי אוכל מוצק.. אבל הדבר האחרון שאני צריכה זה דיאטה.. יהיה טוב!

shellyland

New member
אם כך אז זה באמת יעבור לך עוד מעט

סבלנות וחזקי ואמצי. העם איתך!

מיטללל

New member
חח כן

זה מצחיק כמה אנשים בגוש דן חושבים "מה יהיה עם השיניים של מיטל". מה שכן, שכחנו דבר אחד ענק...אני מפחדת מרופא שיניים. אני כל הזמן משנננת לעצמי, שאפילו אם זה יהיה כואב... שעה אחת של כאב.. עובר. אבוי :(

מיטללל

New member
חחח את רצינית?

את מדברת על הכדורים הגדולים הסגולים? <לא מובן לי הקטע...>

אושר מ

New member
הסכמת לקחת כדורים?

פראיירית!! מוקסיפן זה הסירופ הכי טעים בעולם.

מיטללל

New member
ולמרבה הפלא...

דיברתי עם הרופא בבוקר.. הוא אמר שאם האזור נפוח אין לי טעם לבוא.. זה סתם יכאב, וזה בלתי אפשרי פיזית. הוא אמר שאני אדבר איתו אחרי גמירת האנטיביוטיקה... ורק אז נקבע תור. וואפי היי.

nutmeg

New member
די! כמה צחקתי

ביחוד מהתגלית שיש אנשים שלא יודעים מה זה עראק. חשבתי שלכל עדה כמעט יש את גירסת העראק שלה. ומיטל - עראק זה כן תרופה. בחיי! אפילו עושים עם זה קומפרסים לר רק משתכרים נגד כאבי שיניים. סבא שלי היה בטוח שכוסית אוזו ביום הורגת את כל החידקים שהצליחו להסתנן לו אל תוך הגוף בלי שהרגיש. ואוזו זה עראק של יוונים. יאסו!

shellyland

New member
אמא של אחד האקסים שלי

היתה משפשפת לו עראק איפה שרק אפשר כשהיה חולה - על הבטן, על החזה, על הגב - תלוי במחלה. אני מעדיפה ליטול את התרופה באופן אוראלי, ברשותכם. כמו שאמרתי: גם טעים, גם מאלחש (יעני - מרדים את האזור) וגם הורג את החיידקים. וזאת לא בדיחה, זה אמיתי. השילוב של האלכוהול והאניס (או וואטאבר שיש שם) מתפקד כחומר אנטי בקטריאלי. מיטל - ניסית כבר? (מותר בכלל לקחת אלכוהול עם אנטיביוטיקה? לדעתי זה לא ממש מומלץ, אם כי יכול למסטל רצח)

ואני טוענת

שהנפיחות בחניכיה של מיטל פסיכוסומטיים המה. הבחורה עלתה על הפתרון. כל עוד הפה נפוח, אין סיבה להגיע לרופא ולעבור את ניתוח המוח המחכה לה. לא אופתע כלל אם פיה של מיטל יישאר נפוח לעד. תזכרו מה שאמרתי.

shellyland

New member
רעה ../images/Emo46.gif

את בכלל יודעת כמה זה כואב? וכמה זה מפחיד שזה לא יעבור אף פעם? ואיך כל הלסת נפוחה והכאב משתק לך מהסנטר ועד האוזן? ואת יודעת שהדרך היחידה להפטר מהכאב היא ללכת לרופא שיניים, ואת כבר לא יודעת מה יותר מפחיד - להשאר עם הכאב או ללכת לרופא שיעשה שם טיפול שורש, שאלו שתי המילים הכי איומות בעולם? אני מזדהה הזדהות עמוקה (מדי) עם מיטל והלסת הנפוחה שלה.

א) נכון

ב) אני יודעת. ג) אני מבינה את הפחד, אבל ברור לכולנו שככל שיידחה הטיפול, כך הבעיה תחמיר. אם הטיפול לא ייעשה, הכאב בודאי יישאר. טיפול אמנם יכאב, אך הוא זמני וחותם את הבעיה לתקופה הקרובה. אני בעד פרקטיות, לא בעד הארכת הסבל.

למעלה