כונפה אמיתית

shellyland

New member
התכוונתי מיטל ולא מילט

אז קחי גם
בלי שאפי תראה.

erlich

New member
לא נכוןןןןןןןןןןןן :)

טוב אבל אני מניח שלא כל אחד יודע :) זה משקה אלכוהולי. אם אנ´לא טועה אז יש לו גם שורשים עיראקיים לא? ובאמת רציתי להיות במפרץ... הייתי כבר מביא לך אותנטי
ארז.

shellyland

New member
ערקים או מרוקאים.

המרוקאים קוראים לזה מאחייה. יש גם גירסה בולגרית ששכחתי את שמה.

shellyland

New member
את שואלת ברצינות?

זה משקה רב אחוזי אלכוהול בטעם אניס (במבליק). קונים אותו בכל חנות משקאות או אפילו בסופר. זה די זול והצבע שלו שקוף (כמו וודקה רק יותר טעים).

מיטללל

New member
אה.. חשבתי שאת מתכוונת לעוד איזה

תרופה..... אני אשלח עוד מעט מישהו לקנות לי. מכירה את זה.. איך לא חשבתי על זה...

טעים ?!?!

מיטל !!! אל תאמיני להם, זה גועל נפש !!! זוכרת את סירופ ילדותנו בצבע בזוקה ששמו רפאפן, שעם כל כפית חישבנו את קיצנו לאחור??? אז זה היה מעדן לעומת עראק. מצד שני, יש לו יכולות הלם ידועות, לכן שווה לנסות.

shellyland

New member
גם אם לא יהיה לה טעים

היא תהיה שיכורה מכדי לשים לב. ולפחות תישן טוב בלילה. מיטל, זה הזמו להתחיל לפתח אלכוהוליזם! אני מוכנה כאקט של הזדהות (ולא חלילה כאקט של שתיינות) לחסל גם איזו כוסית או שתיים לכבודך. ברגע שתגידי לי שקנו לך אני אוציא את הבקבוק מהארון. יש לי בקבוק עם תמונה של הבאבא סאלי, שהבאתי פעם מההילולה שלו והוא העביר אותי כאבי שיניים קשים ואכזריים. יש עליו אפילו חמסה.

מיטללל

New member
שלי

לפי ההיגיון הפשוט {שלי} עליך בשניות אלו לבוא ולהעביר לי את הבקבוק שלך.... נו אבל... זאת אני. אלכוהל לא משפיע עליי כזה מהר. עכשיו זה כבר כאמור לא כואב. סתם מפחיד, מוזר ומגעיל.. אבל לפני יומיים האלכוהל לא היה עוזר לי. פשוט.. הכאב היה ברמה של למות. למשוך את השערות ולקחת גרזן ולתקוע את הרגלים. פשוט כל הלילה בכיתי. הזוועה

חחח לא זה לא!

זה לא משקה עם אלכוהול בטעם אניס... זה אלכוהול טהור עם ניחוח טרפנטין...

zimes

New member
מה רע בוודקה?

או אם אין - אלכוהול 95% ? וודקה לפחות בא עם דג מלוח ותפו"א, שלא תהיי רעבה (כך בתפוץ שלי)

erlich

New member
מזלזלים בארליך?

ועוד מול פורום מלא עיניים? אני מרגיש בוש ונכלם. "אני דורש מכתב התנצלות חריף!"
בכל אופן, אני מנצל במה זו ו 10 מאיות של תהילה שעוד נשארו לי בשביל להגיד לכולכם שבוע נעים, ולהתנצל על כך שלא אהיה פה. אני הולך ואחזור בעוד שבוע, בהתחלה חשבתי שזה להצטרף לחבר´ה במפרץ (הפרסי) אבל עכשיו הובהר לי שהיעד יהיה שונה לגמרי. ואף הוקדמה המשימה, ולאחר מכן אף נדתחה ביום, ואנחנו יוצאים לדרך רק ביום שני. למרות זאת מחר לא אוכל להיות מחובר הרבה - הכנות וכאלה. אז תשמרו על עצמכם (ואני עליכם
). ארז. נ.ב. תאחלו לי בהצלחה.

מירב ד

New member
מיטלי יקירתי!! ../images/Emo24.gif

תרגישי טוב!! אני בימים האחרונים סובלת מכאבי הזדהות...ממש נורא.... אני מקווה שהטיפול היום שני יעזור... ושיפסקו הכאבים... תתקשרי ותכתבי מתי שבא לך... תרגישי טוב
מירב

מיטללל

New member
סיטאוציה הבאה...

לאחר כמעט 72 שעות ללא אוכל {חוץ מקצת מרק} הרעב התחיל להשפיע.. עד כדי בחילה... לקחתי בורקס ואמרתי שאני אוכל בבסים קטנים בצד השני. ו.. אני לא מסוגלת לפתוח את הפה. זה פשוט מפחיד. אני חשה משותקת.

maayan15

New member
אוייי....

מיטלי...לדעתי את צריכה ללכת לעזרה ראשונה או משו...כי זה מתחיל להפחיד אותי...

מיטללל

New member
xאכלתי מרק

ועוד מעט האלכוהל מגיע... ננסה גם את זה. מפחיד אותי הקטע של השיתוק. זה לא נורמלי. אולי אני סתם מגזימה. אבל אולי לא. אפי תתחברי לצט,

מיטללל

New member
עדכון יומי

בגלל הנפיחות הרופא של ליאן אמר שאני לא יכולה לבוא מחר. והוא דחה לי את התור ליום שני הבא. אני אמורה להישאר שבוע במצב הזה!!! איזה סבל. אני לא אעמוד בזה. אני לא מאמינה שהוא עושה לי את זה.. הדבר שהכי מפחיד אותי זה שתוך שבוע הנפיחות תרד, הכאב יעלם, ואז הפחד מרופא השיניים שוב ינצח את ההיגיון הפשוט. אני צריכה איכשהו להיכנס לתרדמת לשבוע הקרוב...

למעלה