מיטל !!! אל תאמיני להם, זה גועל נפש !!! זוכרת את סירופ ילדותנו בצבע בזוקה ששמו רפאפן, שעם כל כפית חישבנו את קיצנו לאחור??? אז זה היה מעדן לעומת עראק. מצד שני, יש לו יכולות הלם ידועות, לכן שווה לנסות.
היא תהיה שיכורה מכדי לשים לב. ולפחות תישן טוב בלילה. מיטל, זה הזמו להתחיל לפתח אלכוהוליזם! אני מוכנה כאקט של הזדהות (ולא חלילה כאקט של שתיינות) לחסל גם איזו כוסית או שתיים לכבודך. ברגע שתגידי לי שקנו לך אני אוציא את הבקבוק מהארון. יש לי בקבוק עם תמונה של הבאבא סאלי, שהבאתי פעם מההילולה שלו והוא העביר אותי כאבי שיניים קשים ואכזריים. יש עליו אפילו חמסה.
לפי ההיגיון הפשוט {שלי} עליך בשניות אלו לבוא ולהעביר לי את הבקבוק שלך.... נו אבל... זאת אני. אלכוהל לא משפיע עליי כזה מהר. עכשיו זה כבר כאמור לא כואב. סתם מפחיד, מוזר ומגעיל.. אבל לפני יומיים האלכוהל לא היה עוזר לי. פשוט.. הכאב היה ברמה של למות. למשוך את השערות ולקחת גרזן ולתקוע את הרגלים. פשוט כל הלילה בכיתי. הזוועה
ועוד מול פורום מלא עיניים? אני מרגיש בוש ונכלם. "אני דורש מכתב התנצלות חריף!"
בכל אופן, אני מנצל במה זו ו 10 מאיות של תהילה שעוד נשארו לי בשביל להגיד לכולכם שבוע נעים, ולהתנצל על כך שלא אהיה פה. אני הולך ואחזור בעוד שבוע, בהתחלה חשבתי שזה להצטרף לחבר´ה במפרץ (הפרסי) אבל עכשיו הובהר לי שהיעד יהיה שונה לגמרי. ואף הוקדמה המשימה, ולאחר מכן אף נדתחה ביום, ואנחנו יוצאים לדרך רק ביום שני. למרות זאת מחר לא אוכל להיות מחובר הרבה - הכנות וכאלה. אז תשמרו על עצמכם (ואני עליכם
תרגישי טוב!! אני בימים האחרונים סובלת מכאבי הזדהות...ממש נורא.... אני מקווה שהטיפול היום שני יעזור... ושיפסקו הכאבים... תתקשרי ותכתבי מתי שבא לך... תרגישי טוב
לאחר כמעט 72 שעות ללא אוכל {חוץ מקצת מרק} הרעב התחיל להשפיע.. עד כדי בחילה... לקחתי בורקס ואמרתי שאני אוכל בבסים קטנים בצד השני. ו.. אני לא מסוגלת לפתוח את הפה. זה פשוט מפחיד. אני חשה משותקת.
בגלל הנפיחות הרופא של ליאן אמר שאני לא יכולה לבוא מחר. והוא דחה לי את התור ליום שני הבא. אני אמורה להישאר שבוע במצב הזה!!! איזה סבל. אני לא אעמוד בזה. אני לא מאמינה שהוא עושה לי את זה.. הדבר שהכי מפחיד אותי זה שתוך שבוע הנפיחות תרד, הכאב יעלם, ואז הפחד מרופא השיניים שוב ינצח את ההיגיון הפשוט. אני צריכה איכשהו להיכנס לתרדמת לשבוע הקרוב...