כונפה אמיתית

מיטללל

New member
כונפה אמיתית

אני מצטערת לפתוח עוד הודעה על כאבי שיניים.. ורחמים {מוצדקים} עצמאיים, אבל אני כל כך סובלת, אני צריכה את כל הסימפטיה שאפשר להשיג. הגוף שלי בגד בי! תמיד הייתי קשובה לו, לבעיותיו, למה שהוא צריך, תמיד טיפחתי אותו <מאוד>,ובתגובה לכך הוא גמל לי. לרוב היה נראה במיטבו.. שנים רבות לא גרם לי להיות חולה. אני מודה שעם השיניים קצת הזנחתי אותו.. אבל הוא לא יכול לתת לי הזהרה קטנה? ככה באמצע החיים בכזאת עוצמה? מלבד הכאבים האיומים {שמאוד התמתנו עם אור הבוקר}, האזור התחיל קצת להתנפח. וזה ממש מגעיל. וזה אומר שיכול להיות שאני אצטרך לדחות את הטיפול ביום שני. ואני לא רואה את עצמי עומדת בזה. חוץ משזה מגעיל ומכוער, קשה לדבר ככה. חוץ מזה היום בבוקר קיבלתי {בהקדמה של שבוע וחצי!} ויחד עם הכל כואבת לי הבטן ואני חשה מסריחה. אני לא יכולה לצאת ככה מהבית.. לראות אף אחד או להראות במצב המזעזע הזה, ביום ראשון ושני כל מיני אנשים מתגייסים ואני לא יכולה לבוא למסיבות הגיוס שלם או לפחות להיפרד מהם לשלום. כבר יומיים לא אכלתי כלום, חוץ מקצת מרק לפני שעה.. ובעלתי מליון כדורים. ואני לא מסוגלת להסתכל על עצמי במראה. אין לי מה לעשות כדי שהימים יעברו. השעות לא עוברות לי. כמו שאמרתי, אני לא מסוגלת שאנשים יראו אותי במצב כזה מזעזע. לדבר בטלפון זה גם כואב. לטלוויזיה אין לי סבלנות. גם גיליתי שלהיות באינטרנט עם כאבים זה בלתי נסבל. תנחמו אותי.
מיטל, שמגלה שיש לה כוח סבל.

maayan15

New member
אני יודעת שאת מפחדת והכל...

אבל..דבר אחד- רופא שיניים!...זה כבר לא מצחיק, זה מתחיל להיותץ מסוכן...אז תתגברי על הפחד ולכי לרופא שיניים! מעיין <לא מרחמת..>

maayan15

New member
ממש ממש ממש ממש ממש מצטערת...

אם ככה אני באמת מרחמת עלייך ומקווה שתרגישי הרבה יותר טוב....
סולחת לי?

adidas^

New member
../images/Emo24.gifמסכנה../images/Emo24.gif../images/Emo4.gif

טוב, חוץ מהרבה ניחומים וחיבוקים ווירטואלים - אין לי הרבה מה להגיד... תתנחמי במחשבה שהכל יגמר ביום שני, ואולי אפילו תכיני איזה טבלת יאוש של השעות שעוד נשארו. עכשיו כבר יום שבת בצהריים מה שמשאיר את היום בערב ואת מחר . לא נורא כל כך, נכון?

ליאן.

New member
ככה זה כשמזדקנים.. ../images/Emo3.gif

אויש מיטלי.. זה ממש לא בריא לקחת הרבה כדורים כשלא אוכלים כלום.. זה יהרוס לך את הקיבה.. תכנסי לשיגרת מחלה ופינוק עמוק בתוך המיטה.. ותתחילי לסנג´ר את אחותך להביא לך מה שאת צריכה..

zimes

New member
../images/Emo24.gif אבל... אבל...

אני רוצה להזכיר לך, שחברים (לא רק וירטואליים) הם כאלה שאוהבים אותך גם כשאת מסכנה, ומותר לך לבוא לבקר, לשתוק, ושירחמו עלייך. ממשי היתר זה!

מיטללל

New member
תודה על התגובות

חייכתי בכל תגובה.. ושתדעו במצב הזה זה קצת קשה. זה נכון שחברותיי היו צריכות לבוא לבקר אותו, והן הראו נכונות ורצון רב. גם ע´ הפציר בי לתת לו לבוא לביקור חולים רק כדי להעביר כמה שעות. אבל אני לא מסוגלת שאנשים יראו אותי ככה! אתם לא מבינים כמה זה נראה.. כמה אני נראית רע. ונכון שלחברים אמיתיים זה לא אמור לשנות, אני לא מסוגלת. בגללל הנפיחות כאמור לא כזה קל לדבר. לחייך בלתי אפשרי. לא יהיה לאף אחד כיף איתי. וגם לי זה לא יקל. למרות שכבר לא ממש כאב, רק תחושת מוזרת כוללת. מוזרת ומגעילה.

Outlast

New member
*תמיכה*תמיכה*תמיכה*

אין הרבה מה להגיד חוץ מזה שאני מכירה ומבינה את המצב, הכל חרא, מעצבן ובא לקבור את עצמך איפשהו. אבל- גם זה עובר, יעבור, וואטאבר. הקטע הכי קשה הוא פשוט להעביר את הזמן עד שכל החרא יעבור. נראה לי שהייתי מעדיפה להיות לבד עם איזו תכנית טלויזיה/ספר/מוזיקה לעניין, לשרוף זמן בשקט, אבל איך שאת אוהבת.. מיטל- תרגישי טוב! חושבת עלייך.. (ומעבירה אנרגיות חיוביות, נשבעת.) ורצית אייקונים (משום מה היה לי נוח עם מילים, אבל..), אז תקבלי-

אוסי !!!!! נסחפת !!!!!!!

אני מבינה שמיטל עצובה ודאובה, אבל הלא כאב טוב הוא, שכן הטיפול הושלם, וכעת מיטל למדה את הלקח, והוא לטפל בשיניה בתדירות גבוהה יותר מפעם ב-19 שנה. זה עדיין לא מצדיק מילוי הודעה שלמה בדביקונים מאוסים וצבעו-מגעילים !!!! במקום לשלוח לה את כל רשימת הדביקונים המוכרים לתפוז, אפשר היה פשוט לכתוב: "לבי איתך, מיטל חביבתי. שולחת אני וירטואלית שלל דביקונים שיגיעו אלייך במסרים. כולי תקווה כי הכאב יעבור וכי תמצאי סיבה אחרת להתלונן על החיים, וכי רופא השיניים אליו שלחה אותך ליאן, נמצא כבר על המטוס בדרך לעוד חופשת סקי על חשבון מטופליו".

מיטללל

New member
אפי, לא מקובל עליי כלל וכלל

שאת לא קוראת את הודעותיי. הטיפול לא הושלם. הוא רק עומד להתחיל ביום שני. לא חשבתי שיש לך בעייה עם הבנת הנקרא.. אז כנראה העניין בקריאה הסלקטיבית שלך, שורה כן, 4 שורות לא... אבל מיילא... <מה גם שאין לי עדיין 19 שנה..> אוסי ועידן, תודה רבה
יהיה בסדר

Idan91

New member
טוב. ../images/Emo187.gif

מיטל, אני לא רוצה שתחייכי כי אז יכאב לך, לכן רק אומר לך שאני מצפה בכליון עיניים ליום שני, לאחר טיפול השורש. עד אז, תשנני לעצמך (בלב, שלא יכאב) שיש דברים כואבים יותר. אה! יש לי רעיון! אולי פשוט תנסי להכאיב לעצמך במקום אחר? למשל, שיברי את היד או משהו?
הרגישי טוב!

georgia

New member
מנחמת...מכירה את ההרגשה וגם..

נראה לי שאם זה מתנפח זו דלקת חניכיים..ארררר לא נעים.. קרה לכם שקמתם בבוקר עם חצי פרצוף נפוח? לי זה קרה..יומיים ישבתי עם שקיות קרח דבוקות ללחי שנראץה כמו בלון. לכי לרופא שיניים.. ובהצלחה

zimes

New member
../images/Emo124.gif מיטללללללללל

תשמעי - את חייבת חייבת, עד יום שני, לשטוף את הפה עם מי מלח פושרים. המלח יוריד את הנפיחות, והפושרים זה כדי שלא כל כך יכאב לך. חיייייבת! מסכנה.

מיטללל

New member
שאלה

ארליך אמר לי שכדאי לי לקחת מטלית, לשפוך עליה תה חם ואז לשים על האזור הכואב, עד שהמטלית תהיה כבר קרה. זה נכן? המי מלח הפושרים באמת אמורים לעזור? כי זה צורב. אני לא רוצה שיותר יכאב. תודה

zimes

New member
המלח אמור לעבוד

ע"י אוסמוזה (כמה כימיה למדת בתיכון?). אני לא בטוחה איך תה עובד. אבל תה עוזר לעיניים דלוקות, אז אולי הוא עוזר גם לחניכיים נפוחים. ואולי אפילו באותו עקרון. את הטיפ על המלח נתן לי רופא שיניים. (המלח ממש צורב? זה ואמר שיש לך שם פצע? אויש.)

מיטללל

New member
כן אוייש

אני אנסה את השיטה של ארליך שוב בלילה... עם מים חמים. אני אעזוב את המלח.. כימיה לא למדתי בתיכון. יהיה בסדר... :)

shellyland

New member
מילט, יש לי מילה אחת בשבילך:

עראק! גם ירגיע את הכאב (כי הוא מאלחש את המקום) וגם יחטא, כי זה נשמע שיש לך שם דלקת שחבל על הזמן (מישהו אמר טיפול שורש?) בקיצור, שימי במקום צמר גפן ספוג עראק, ותתמסטלי לך להנאתך. כך גם תשני טוב בלילה.

למעלה