כון חם! עדכון חם! עדכון ח

abalaba2

New member
כון חם! עדכון חם! עדכון ח

לאחר יומיים אינטנסיביים של משא ומתן עם הנהלת האוניברסיטה, הצלחנו הלילה בשעה 20:45 להגיע להישגים אקדמיים עצומים. את המסמך המלא אפשר לראות בקובץ המצורף, אך נביא פה את עיקרי ההישגים: עפ"י דרישתנו הסמסטר שהתקיים לא הוארך, והמבחנים התחילו כבר ב- 14.1. לאחר שנאבקנו גם על השבוע הנוכחי, הרי שהשגנו שבועיים שלמים של מבחנים בלי לימודים 14.1-25.1. על המבחנים שיתקיימו החל מה-27.1 במקביל ללימודים, וכן על מבחנים שיתקיימו בסמסטר א' החדש- יינתנו 3 מועדי בחינה, כאשר הסטודנט יבחר 2 מועדים להיבחן בהם. סטודנט שנבחן ויקבל ציון חיובי במבחנים שיתקיימו עכשיו במקביל ללימודים או בסיום סמסטר א' החדש, יוכל להחליט האם לשקלל את הציון בממוצע לימודיו בקורס אחד. אין חובת נוכחות - הנוכחות בשיעור לא יהווה מרכיב מהציון, וכן לא ימנע מסטודנט להיבחן בקורס. יאושרו חפיפות בקורסים בסמסטר א' החדש לסטודנטים שתיווצר אצלם התנגשות במערכת השעות עקב המתווה החדש. יתקיים תרגול חוזר בקורסים בהם התרגול התקיים ללא הרצאה, והכרחי שהתרגול ילמד במקביל להרצאה. (מדעים מדויקים: ביקשתם-קיבלתם!) תהיה אפשרות להמיר עד 3 מבחנים בעבודות (עפ"י אישור ראש מחלקה). תקופת שינויים תתקיים בפריא"ל שבוע לאחר תחילת הלימודים. מועד הגשת סמינריונים נדחה ל-31.12.08 ללא תשלום נוסף. החשוב מכל- ישנם סטודנטים שיסיימו את לימודיהם כבר לפני פסח!!! וליתר הסטודנטים סמסטר הקיץ יהיה מרווח יותר. חברנו- הצלנו את הקיץ!!! כל הבעיות הפרטניות שיתעוררו עקב המתווה החדש, יובאו לפני וועדת חריגים המורכבת מנציגי אגודת הסטודנטים והנהלת האוניברסיטה. אנו מודים לכל אלה שהלכו איתנו יד ביד והיו שותפים במאבק לקבלת הסכם זה. שנת לימודים מוצלחת (ובלי שביתות נוספות)! פשוט בשבילכם, אגודת הסטודנטים ---------- פשוט בשבילכם... מדור נציגי מחלקות אגודת הסטודנטים אוניברסיטת בר אילן 03-5343666 שלוחה 228

john connor1

New member
אגודה של פחדנים ...

חסרי כישורים למשא ומתן, לא יודעים לדפוק על השולחן ועוד מתיימרים להיות טובים כמו אולמרט

etiiii

New member
לא ברור לי משהו....

נניח ולא ניגשתי למועד א' במאקרו או מימון שהיו לפני ה27.1 אבל המועדי ב' הם לאחר התאריך הנ"ל עדיין יהיו 3 מועדים למבחן? כלומר עדיין יש לי 2 מועדים להיבחן? כי מההודעה הזאת לא ברור....

עלמנומת

New member
ובקיצור..

הלו"ז לא השתנה כלל, לרובנו עדיין יש שלושה סמסטרים עד ה31.7 העומס מוכפל בסמסטר המחודש ומי שיש לו קורסים כפולים או שלא יכולים להתקיים יחדיו עליו לשנות זאת בעוד שבועיים בתאריך ה3.2 ולהחליף את הקורסים למרצים שמלמדים בהתאם. מה יהיה בשבוע הקרוב? יש טעם להגיע בכלל? ד"א במידה ונרצה בכל מצב שהוא נוכל לבקש שיעור נוסף בכל נושא שבו שבתו.. אבל שימו לב לא נוכל לבקש יותר מ12 שיעורי השלמה!

YuviDeus

New member
הישגים אקדמים עצומים?

וואלק איזו אגודה תאמינו לי הבנצי הזה דמגוג חצוף, אפילו שאול אייזנברג לא מערבב אנשים ככה למי איכפת מהממוצע ומי החסר חיים שיגיש עבודות? איזה סטודנטים יסיימו את הלימודים לפני פסח? שכחתם שתקוע לנו גם יהדות? אם אתם אגודה עם ביצים תדרשו 4 נקודות זכות חינם השנה ביהדות. אני בטוח שזה יקל פה על כולם, וכולנו נחיה בלי לדעת על משנתו של הרמבם... דבר שני, שיורידו חומר כמו במיקוד בבי"ס... דבר שלישי - אם אני ניגש לשני מבחנים שיקחו לי את הציון הגבוה וחוץ מזה לא הבנתי אם הבחינות שאחרי ה-27 יזוזו או יישארו בעינן

joker2511

New member
מספיק עם הגניבת דעת..

אין לי שום דבר נגד הנציגים, נגד האגודה או כל אחד אחר שמתיימר לייצג אותי, אבל דבר אחד כן מרתיח אותי, וזה הניסיון להציג את ההסכם הזה כאיזה מסמך מנצח, משהו שיהפוך לנו את החיים לדבש וקינמון.. ממש לא. הכל נשאר בדיוק אותו חרא. ברור לי שאנחנו החוליה הכי נמוכה בשרשרת ושהכי קל לדפוק אותנו, אין לנו לובי, אין לנו כוח ואין לנו ייצוג, אבל להוציא את המסמך הזה שמפרט את ההקלות ולהלל אותו זה פשוט לעג לאינטיליגנציה שלנו. הצלנו את הקיץ? אני יודע ששוב, אחרי הקיץ המזעזע שעברנו שנה שעברה שוב הולך לעבור עלינו קיץ לא קיים, כי אם רק ב31/7 מסיימים ללמוד זה אומר שהמבחנים + מועדי ב' (ואולי גם ג') יכנסו עמוק עמוק לספטמבר במקרה הטוב.. נשבר כבר מהצביעות הזאת של האוניברסיטה לגבי השמירה על רמה אקדמאית וההתעקשות על 12 שבועות לימוד. לא יקרה כלום אם תורידו חלק מהחומר שגם ככה מיותר ותלמדו רק מה שחשוב באמת. רוצים לשמור על רמה אקדמית נאותה? תעיפו מרצים מגוחכים כמו הולנדר (הקומבינה עם המכתבים היא פשוט שיר הלל לרמה אקדמית), כמו עו"ד מעוז ועוד כמה (אין לי כוח לרשום את כולם), תרעננו קצת את הסגל, ואל תיכנסו לשיקולים לא שייכים כמו קביעות לזוטרים כשאתם באים למצוא הסדר למצב שהגדרתם כמעט אבוד. במצב כמעט אבוד עושים הכל כדי לנסות ולמצוא פיתרון, ופיתרון כמו להתחיל ביום ראשון את סמסטר ב' של הזוטרים במקביל לא' של הבכירים ובמקביל למבחנים הוא פשוט בדיחה, חוסר התחשבות וטמטום טהור..

a white swan

New member
אני מסכימה איתך בכל מה שאמרת זאת פשוט חוצפה!!

בר אילן בהתחלה נתנו את ההודעה הכי פחות מתחשבת במטרה לתת הודעה טיפ-טיפה מתחשבת כמו זאת ואז שנסתום את הפה...אין פה הקלות בכלל אלו הקלות לכאורה!!שום דבר ריאלי לא השתנה.. אנחנו לומדים 11 שבועות והם לא יכולים לתת לנו תקופת מבחנים כמו שצריך עכשיו??לא צריך להגיע ללמוד ביום ראשון עד סיום המבחנים וזהו! לא תהיה להם ברירה אלא ללמד מתי שנגיע רק חבל שתמיד יהיו את האלה שידפקו ויגיעו לשיעורים.. אתה צודק מאה אחוז לא יקרה להם כלום אם הם יתנו לנו 4 נקודות זכות ביהדות!זה יכול להקל מאוד מבחינת השעות.. אגב,שמואל כהן שמלמד מימון סמסטר ב' הוא בכיר או זוטר?אני לא יודעת אם אני לומדת איתו בסמסטר א' החדש או ב-ב'?

gilat85

New member
יובי מה שבטוח זה

שאם אתה הולך להתמודד על נציגות באגודה- אני בוחרת בך ללא ספק!!!

vakninadi

New member
מה לגבי

שהציון יהיה הגבוהה ולא האחרון? לזה עוד איכשהו אפשר לקרוא הקלה...

למעלה