כול חברי גנידס!!!

aviad224

New member
כול חברי גנידס!!!

שמעו אנחנו לאט לאט נעלמים מהמשחק ערבים שולטים על הכול כולל או"ם וגם אני אחד שנמצא באיס ואנחנו נגד טוף שטוף הם יהודים כמונו מה זה בהוא נאחד כולם כוחות ונשמיד אתם בעקר את 10 ואת מנהל או"ם שהוא סם את את תמונה של נסרללה אין לעם בושה הם שונאים אתנו אז בא נראה להם מה אנחנו שווים תחשבו על זה!!!

SHLACK

New member
ואייי

בן זונה.!תמונה של נסראלה.. בתור בנאדם שנלחם במלחמה האחרונה... אני רוצה שהבן זונה הזה יושמד יום עוד יבוא תאגרו תמספרים שלהם אחד אחד יפול!!!!

hakim

New member
תגובה שלי

אני יכול לומר לך שTUF לא מנהלת בשום אופן אסטרטגיה נגד איס\שאדוס או כל ברית ישראלית אחרת , גלוי או מוסתר . את TUF מעניין כרגע שהישראלים ישלטו במשחק ולא הערבים !!! אם תסתכל בהיסטוריה של ההודעות בפורום תראה שאני אישית וגם סהר הצהרנו על כך . דבר נוסף הוא שהערבים שולטים כרגע בחלק העליון של הטבלה בגלל שהיישראלים יודעים שההבדל טמון בטכ' . ובגלל זה רוב השחקנים הטובים נמצאים למטה אוספים אדמה לקראת הפריצה קדימה . נ.ב לא אהבתי לראות את ... ואני מצטט "ואנחנו נגד טוף" המשך יום נעים

SHLACK

New member
אחי מבין אותך אבל...

הגיע הזמן שתגבשו דעה משותפת .. אנחנו בפורום של הברית מדברים רק מה עושים אם הערבים איזה מדינות תוקפים איך וכו'.. ואפילו כולם הצטערו לשמוע על צחי .. אז אני מבקש ממכם באמת עזבו אותנו .. ותחשבו על הערבים .. עוד יבואו ימים ימים שטוף תהיה הכי חזקה ואתם סבבה ונוכל לתקוף אחד את השני אבל יש לנו עבודה קשה בדרך .

anoshe10

New member
זו לא הייתה תגובה שלי

אני מנהל משנה בברית AIS ואני אומר שזו לא תגובה רשמית של ברית AIS אלא של דעה אישית של אביעד. ושלא AIS באה בטענות לברית TUF.

EyALSexyLand

New member
אין מה לעשות מוח יהודי שולט...

עם הזמן נזיין אותם, רק לדאוג שאחד לא יכנס בטעות להיכל, אם נרתום כוחות יחד, ובפעם בשבוע נבצע תקיפה משותפת, זה יהיה הכי פשוט בארץ.

למעלה