פנינה10כחולה
Well-known member
צעק את כאבו וכאב בוחריו,
גרם לבר לב לאבד עשתונות.
גרם לבר לב לאבד עשתונות.
יש לבר לב דבר כזה, עשתונות? או שכל ישר?צעק את כאבו וכאב בוחריו,
גרם לבר לב לאבד עשתונות.
אכן בן גביר הוכיח מיהו בר לב.יש לבר לב דבר כזה, עשתונות? או שכל ישר?
בר לב הוכיח את זה בעצמו עוד קודםאכן בן גביר הוכיח מיהו בר לב.
וצעק את כאב העם.
בר לב הוכיח את זה בעצמו עוד קודם
לי אין שמץ של ספק שלאחר תום עידן נתניהו לא אצביע לליכוד יותר - יותר מידי שמאלנים יצאו מהמפלגה הזאת. - בכוונתי להצביע עבור בן גביר וזאת למרות דעותיו הקיצוניות אשר אינן מקובלות עלי שכן איתו אוכל להיות בטוח שהצבעתי תשרת את הימין.צעק את כאבו וכאב בוחריו,
גרם לבר לב לאבד עשתונות.
שחרק'ה, אפשר לדעת איזה דיעה [אם ניתן לקרוא לזה בכלל דיעה] של החבר היקר בן גביר לא מקובלת עליך ?לי אין שמץ של ספק שלאחר תום עידן נתניהו לא אצביע לליכוד יותר - יותר מידי שמאלנים יצאו מהמפלגה הזאת. - בכוונתי להצביע עבור בן גביר וזאת למרות דעותיו הקיצוניות אשר אינן מקובלות עלי שכן איתו אוכל להיות בטוח שהצבעתי תשרת את הימין.
לא.שחרק'ה, אפשר לדעת איזה דיעה [אם ניתן לקרוא לזה בכלל דיעה] של החבר היקר בן גביר לא מקובלת עליך ?
ולמה אתה חושבשבן גביר לא יכול להפוך את עורו ?לא.
אין בכוונתי להעביר ביקורת על בן גביר - לאחר עידן נתניהו אני מתכוון להצביע עבורו שכן הוא יסייע לימין להשאר בימין (ראה ערך כל אותם "ימנים" שהפכו לשמאלנים - ראובן ריבלין , ציפי לבני , מרידור , מילוא , אולמרט , בנט , סער , האוזר , שקד ועוד....)
הצבעתי עבורו תהיה הצבעת מחאה.
האמת ?ולמה אתה חושבשבן גביר לא יכול להפוך את עורו ?
אני לא מתכוונת להגיד לאף אחד איך להצביע... אבללא.
אין בכוונתי להעביר ביקורת על בן גביר - לאחר עידן נתניהו אני מתכוון להצביע עבורו שכן הוא יסייע לימין להשאר בימין (ראה ערך כל אותם "ימנים" שהפכו לשמאלנים - ראובן ריבלין , ציפי לבני , מרידור , מילוא , אולמרט , בנט , סער , האוזר , שקד ועוד....)
הצבעתי עבורו תהיה הצבעת מחאה.
עוד מתלהם קטן,צעק את כאבו וכאב בוחריו,
גרם לבר לב לאבד עשתונות.
אכן. המתבכיינים על התלהמות מצידו, שייזכרו לרגע בדברי השר הקשקשן אל מול פני המציאות.צעק את כאבו וכאב בוחריו
חושב שמיהו מהשמאל מבין מה שכתבת?אכן. המתבכיינים על התלהמות מצידו, שייזכרו לרגע בדברי השר הקשקשן אל מול פני המציאות.
רק אלו שרוצים להבין.חושב שמיהו מהשמאל מבין מה שכתבת?
ואללה פנינל'ה , "תפסת תחת".חושב שמיהו מהשמאל מבין מה שכתבת?
תקשיב טוב אדון מתחזה ופחדן, רק אתה מבין ומבין את עצמך בלבד.ואללה פנינל'ה , "תפסת תחת".
הפכת להיות אחת שמבינה [עלאק].....
אל תחמיאי לעצמך...תרגעי....
איך נפלנו, אהההה?בר לב, לצערי לא בר מוח...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.