כול הכבוד לבן גביר

מצב
הנושא נעול.

שחר 676

Well-known member
צעק את כאבו וכאב בוחריו,
גרם לבר לב לאבד עשתונות.
לי אין שמץ של ספק שלאחר תום עידן נתניהו לא אצביע לליכוד יותר - יותר מידי שמאלנים יצאו מהמפלגה הזאת. - בכוונתי להצביע עבור בן גביר וזאת למרות דעותיו הקיצוניות אשר אינן מקובלות עלי שכן איתו אוכל להיות בטוח שהצבעתי תשרת את הימין.

מלאכת מחשבת1

Well-known member
לי אין שמץ של ספק שלאחר תום עידן נתניהו לא אצביע לליכוד יותר - יותר מידי שמאלנים יצאו מהמפלגה הזאת. - בכוונתי להצביע עבור בן גביר וזאת למרות דעותיו הקיצוניות אשר אינן מקובלות עלי שכן איתו אוכל להיות בטוח שהצבעתי תשרת את הימין.
שחרק'ה, אפשר לדעת איזה דיעה [אם ניתן לקרוא לזה בכלל דיעה] של החבר היקר בן גביר לא מקובלת עליך ?

שחר 676

Well-known member
שחרק'ה, אפשר לדעת איזה דיעה [אם ניתן לקרוא לזה בכלל דיעה] של החבר היקר בן גביר לא מקובלת עליך ?
לא.

אין בכוונתי להעביר ביקורת על בן גביר - לאחר עידן נתניהו אני מתכוון להצביע עבורו שכן הוא יסייע לימין להשאר בימין (ראה ערך כל אותם "ימנים" שהפכו לשמאלנים - ראובן ריבלין , ציפי לבני , מרידור , מילוא , אולמרט , בנט , סער , האוזר , שקד ועוד....)

הצבעתי עבורו תהיה הצבעת מחאה.

מלאכת מחשבת1

Well-known member
לא.

אין בכוונתי להעביר ביקורת על בן גביר - לאחר עידן נתניהו אני מתכוון להצביע עבורו שכן הוא יסייע לימין להשאר בימין (ראה ערך כל אותם "ימנים" שהפכו לשמאלנים - ראובן ריבלין , ציפי לבני , מרידור , מילוא , אולמרט , בנט , סער , האוזר , שקד ועוד....)

ולמה אתה חושבשבן גביר לא יכול להפוך את עורו ?

שחר 676

Well-known member
ולמה אתה חושבשבן גביר לא יכול להפוך את עורו ?
האמת ?

אין אפשרות לדעת בוודאות מוחלטת - גם אריאל שרון הפך להיות שמאלן בסוף.

אבל אני מעריך שהסיכוי שבן גביר יהפוך עורו הוא הנמוך ביותר מכל שאר הפוליטיקאים.

אעשה את מיטב יכולתי בכדי למנוע מהצבעתי להגנב על ידי שרלטנים "ימנים" מסוגם של בנט , סער או שקד - לאחר עידן נתניהו קולי יעבור אל בן גביר....זו תהיה האופציה הפחות גרועה מבחינתי.

ריקי זו אני

Well-known member
לא.

אני לא מתכוונת להגיד לאף אחד איך להצביע... אבל
כל אחד כיום שרוצה להמשיך לחיות במקום פחות או יותר נורמלי...
חייב לקחת אחריות, ואחריות בצד הימיני של המשוואה זה לבחור בליכוד...
כשלאנשי השמאל אין לי מה להמליץ...
אז נכון שבליכוד ישנם כוחות ונכון שיש מבחני כח... זו הפוליטיקה... ונכון
שישנם פורשים... אבל רמאים ברמות של בנט את סער? בראבאק לא היה.
אז נא לקחת אחריות ולהתפקד... ביום הבוחר להוציא את הישבנצ'יק ולצאת לבחור בנאמנים לפריימריז...
אנחנו בכל מקרה הרב בארץ ובמדינה...

מצב
הנושא נעול.
למעלה