כולן אותו הדבר

mmlliiaa

New member
כולן אותו הדבר

אני בחורה בת 29,הייתי כבר בהמון תוכניות הרזייה למיניהן;שומרי משקל, מרזי מורית, דיקור וגם דיאטה קלאב בה אני חברה היום. לכל המדריכות אותו דיבור, אותה "התלהבות"ובאיזשהוא מקום גם "התנשאות". לפגישות אני מגיעה אך ורק בשביל להשקל ולא נשארת להרצאה. המדריכה שלי מעצבנת ברמות, יורדת על אנשים והציניות שלה בלתי נסבלת. את התוכנית של מירי בלקין ראיתי דקות ספורות בלבד וכבר היא עצבנה אותי. לא כל אחת שירדה במשקלה יכולה להדריך והכי חשוב לתמוך באחרים.

א ו ר3

New member
../images/Emo24.gif

היי, למה להתעצבן רק בגלל מדריכה מרגיזה .....? את עושה את זה בשביל עצמך, לא בשביל המדריכה. אם הן נשמעות לך מעצבנות אולי כי זה חלק מהמקצוע- לתת מוטיבציה וזה אומר לעצבן, להתנשא קצת, אז מה, בסוף את יורדת במשקל והן תמיד מחייכות אלייך ונותנות מחמאות. אז אני אומרת שתסבלי את המדריכה הזו, מקסימום- מה שנכנס לאוזן אחת יוצא מהשנייה, אז את לא חייבת להקשיב לה ממש...וזהו, להמשיך בשלך.

שרון58

New member
בתור יקירת שומרי משקל

יש כאלה שהקבוצה לא מתאימה להן, יכול להיות שזו את, אולי תחליפי קבוצה, אולי מדריכה שונה תהיה יותר נחמדה. או כמו אחותי תלכי לדיאטנית של הקופה כי אם את מעבר למשקל מסויים את יכולה לקבל מס' פגישות בחינם, ואולי הדיאטנית תוכל יותר להתאים לאופייך. רק מייעצת אולי זה יעבוד!!!

א ו ר3

New member
שרון...../images/Emo13.gif

תוכלי לספר לי קצת על שומרי משקל? אני שוקלת להרשם לשם...את עשית שם דיאטה עם שיטת הנקודות? תוכלי לספר לי על זה קצת? תודה!!

silvey

New member
הי אור, מצרפת לנוחיותך את האתר של

שומרי משקל, לעיונך ולהנאתך.

DREAM111

New member
ברוכה המצטרפת קודם כל ודבר שני

את צודקת לא כל אחד/ת יכולים להדריך בתחום ההרזיה כמו שבכל תחום לא כל אחד יכול למרות שיש לו ניסיון אישי בתחום המסויים הזה. כשאני הייתי בשומרי משקל ועוד מקווה לחזור לשם במהרה היתה לי מדריכה מדהימה שיודעת לגעת בך ולהרגיש לך הכי טוב שבעולם עם כל שלב שאת עוברת בתהליך הירידה. נכון שאני חנטרישית כי אני נשברת ועדיין לא ברור לי מדוע דווקא שאני מצליחה אז אני נשברת אבל מאמינה שאני עוד פעם יצליח להיפרד לפחות מחלק מהעודפים המאוד מיותרים שלי.

ברוכה הבאה ! ../images/Emo39.gif

בגלל מה שכתבת אני נמנעת מללכת לתוכניות הרזייה , אני דווקא רוצה מאוד אבל אני לא מסוגלת לסבול את הציניות והירידות ... אז אולי אני מפסידה איכות חיים טובה יותר , כי בכל זאת יש הצלחה טובה בשיטות האלו , אבל מה שבטוח לחץ דם מעצבים אין לי .

ממליצה על

"אכלני יתר כפייתיים" שם אין שקילות אין התנשאות יש רק המון המון תמיכה, אהבה וניסיון.

תיקון

"אכלני יתר אנונימיים" לא כפיתיים (למרות שיש שם לא מעט כפייתיים).

למעלה