כולם

כולם

שימו
לחתימה של ענת המוכרת כ- ענת1986
תפעלו בהתאם ובדומה לה

ענת1986

New member
בואי אני אסביר לך......../images/Emo9.gif

למרות שהייתי רוצה לחשוב שהוא מתכוון לשורות האלה: "מישהו אמר לי פעם שלא לכל דבר יש משמעות ולא כל דבר דורש ניתוח מעמיק. יש הרבה דברים פשוטים בחיים ואנחנו מנסים לסבך אותם לפעמים כשהם לא מסובכים בכלל." אני חושבת שהוא מתכוון דווקא לאלה...
גם אני חברה במועדון הסודי של מימל: target=_blankhttp://forums.tapuz.co.il/BERRY פורום ברי סחרוף בתפוז אנשים - 729 נכון יקירי?

giba70

New member
הבנתי שזה לא עובד ככה../images/Emo31.gif

אז כדאי לפחות לעשות איזה קישור...

ענת1986

New member
לפי מה שהבנתי...

אתה מציע לתת קישור במקום החתימה? כלומר שהחתימה בעצם תהיה קישור לפורום? יכול להיות שזה באמת יותר עדיף...

giba70

New member
זה מה שהתכוונתי לעשות

אבל נראה לי שזה בלתי אפשרי. החתימה היא משהו קבוע שלא נכתב בהודעה עצמה כשאת כותבת אותה, ולכן אין אפשרות ליצור קישור בעזרת מחרוזת מההודעה כאשר רוצים לקשר בעזרת חתימה, כי היא לא מחרוזת מההודעה. אפשר רק לכתוב את אותו משפט אך לא במקום של החתימה ואז הוא מהווה קישור. או שפשוט מוסיפים כתובת אינטרנט נלווית. את שתי הדרכים הללו עשיתי בהודעה הראשונה, אחר כך ניסיתי עם החתימה וזה לא הלך. לפחות ניסיתי...

giba70

New member
מימל כנראה מתכוון

למשפט בסוף: "גם אני חברה..." כן, וגם אני חבר

giba70

New member
הבעיה היא שאי אפשר לעשות קישור

החתימה לא יכולה להוות קישור וחבל, כי אז זה היה יוצא נחמד. וחוץ מזה כדאי גם להוסיף את כתובת האתר של הפורום לחתימה.

0r0r

New member
../images/Emo127.gif

אחרי שהחתימה הנוכחית שסופרת כמה ימים לחופש הגדול תעוף (ב20/6 בשעות הצהריים) תחליף אותה חתימת פרסום פורום בראשם הפורום של ראש הממשלה הבא (ברי) ויועצו מימל

למעלה