כולם

מורני !

New member
כולם

באתי הרגע. הגעתי אחרי שבוע מאוד מאוד מפרך שלא הייתי בביתי שלי... עוד לא הספקתי לקרוא הכל.. אבל.. אני כבר רואה שלא חסר מה למחוק. הפורום הוא לא פורום אישי - ליאור... אתה לא משאיר הודעות כאלו זה לא לעניין. אגב. אני מאוד לוקחת אישית את הבלאגן שעשיתם כאן. מאוד. מה אני לא יכולה לנסוע לטפל קצת בעניינים אישיים ולהשאיר את הפורום באחריותכם? אני לא מבינה. אתם כולכם איתי מהיום הראשון שהפורום הזה הוקם. אתם יודעים מה אתם נהנים לקרוא.. יודעים מה אתם אוהבים, יודעים את הכללים שאני נתתי בהתחלה. וזה מה שאתם עושים? טוב. אין לי מה להגיד לכם נכון לעכשיו. סתם מאוכזבת.

shanikoo

New member
מורני...

את נורא צודקת. כתבתי את ההודעה שלי בדיוק לפנייך ואמרתי מה שאני חושבת על זה. בכל אופן,אני מתנצלת... לא יודעת אם אני צריכה,אבל גם אני חלק מהפורום.וגם אותי זה מקומם,אבל אולי גם אני חלק מזה. לא יודעת... אני באמת מקווה שישתפר... אוהבת אותך. שני

bduya

New member
מורן.

תראי, אני מאחורי כל מילה של שני עומדת. הפורום הזה מאכזב גם אותי. לא היה לי ת`אומץ לומר את זה לאנשים כי אני יודעת שלפעמים גם אני עושה דברים שלא אוהבים... אבל באמת- חבל! בנית פה פורום לתפארת ואת בכלל תפארת בעצמך... אנחנו חייבים לעשות משו. דבר ראשון להחזיר את קארל לפה.. (ואני לא אומרת את זה סתם כי אני אוהבת אותו) לשכנע אותו כן לכתוב פה. כן לפרסם... זה דבר ראשון. דבר שני... אני מבטיחה שאני אמשיך לכתוב פה למרות שבזמן האחרון יצא לי כל החשק בגלל מה שקורה פה... שני גם תמשיך לכתוב ת`הודעות המדהימות שלה, נכון? וכמובן שיהיה טוב... כי אנחנו לא ננטוש את הפורום הכי טוב ברשת!! אנשים תרגעו קצת עם ההודעות הלא נחוצות. יהיה טוב... וטוב יהיה. מה שבטוח- אני אוהבת אותך. שבוע טוב מדהימים שלי... ;-)

למעלה