כולם....

Charmed Gal

New member
שרשור סליחות!../images/Emo52.gif../images/Emo56.gif

כמו שכולנו יודעים היום יום כיפור, aka יום הסליחות. אז אם מישהו רוצה פה לבקש סליחה ממישהו אחר זה הזמן והמקום! אני אתחיל מלבקש סליחה משיר(אני מקווה שהיא רואה את זה) במפגש בגלל הישיבות המעוותות שלי מידי פעם בעטתי חלש בה(וזה היה בלי כוונה!). אז סורי שיר! אז יאללה כולם לבקש סליחה אחד מהשני! ואני מבקש בכלל סליחה מכולם(חוץ מאיתמר) שעיצבנתי או דברים בסיגנון.סליחה.

Charmed Gal

New member
ניצול שירשור קטן...../images/Emo56.gif

רציתי לומר לכולם שיש ליוני היום יום הולדת והוא עוד מעט חוזר מאילת(אחרי הצהריים ככה) וזה יהיה נורא נחמד אם כל אחד שרושם סליחות או שאין לו סליחות לכתוב ליוני מזל טוב! זה יהיה נורא נחמד לחזור מאילת ולראות שכולם כתבו לך מזל טוב! אז מזל טוב יוני
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Charmed 4ever.

New member
הממ... וול וול וול... ממי לי ../images/Emo54.gif

יש לבקש סליחה? אוקיי.... אז.. אני אתחיל עם סליחה ללין.. על פרשת הצבע בצ´אט..
ועל הריב שנוצר מהעניין.. סליחה ליני! איילאב יו.. יו נואו דאט... ^_^ ו.. סליחה לגל.. הוא התעצבן עליי אתמול מאוד מה שיצר היסטורי מאוד מוזר באייסיקיו... אז.. אל תכעס.. באמת שאני לא רוצה לריב עם אף אחד.. וגם לא לבחור...
ו... סליחה מ...דניאלי...על.....אההה.... סתם בא לי לבקש ממך סליחה.. אז סליחה מיי דירסט... סליחה מאופל... לא יודעת למה.. היא תמצא סיבה...
ומסם.. ומאתי... גם אתם תמצאו כבר סיבה..
סליחה מיותם.. על ביטול הגעתי למפגש... ו..אם יהיה מפגש אני אבוא.. בטוח... וסליחה מיעל.. על.... וול... לא יודעת.. וסליחה מ.... נדב.. גם... לא יודעת על מה.. ו..מליאל... על..... על זה שנשענתי עלייה בתמונה הקבוצתית... ומהוגס.. על גניבת המקום שליד דניאל.. אתמול... ומאיתמר.. על גניבת מקום הישיבה שלו במפגש..
וגם על הסטירונת..
(זכור.. אתה צריך לבקש סליחה על הלחי הכואבת שלי.. :) ומסייב.. על....... לא יודעת גם כן... :) מי עוד יש בפורום שעוד לא הזכרתי? הוו... מיי בראט´ר! סליחה תומי... על כל הצרות שעשיתי לך השנה..
ו..זהו!

nadiwainer

New member
וול..........

סליחה סם, שאני מתעלק עליך באס"ק כל יום....... וסליחה לין, שבהתחלה לא שרשרתי...... ויותם, שלא באתי למפגש..... וניצן, שאמרתי לך צהריים טובים ב 11:55........ וליאל, תמצאי לך משהו שאת כועסת עליי...... ותום, (סייבר), שהרסתי את המשחק תפקידים........ ותום ,(כהן), שמחקתי כמה שירים של פינק פלויד....... ואופל, את צריכה לבקש סליחה, שאת תמיד עונה שניה לפניי בטריוויה... אבל בטח תמצאי לך משהו..... ויעל, שרק לפני שבוע שמתי אותך באס"ק...... ואופיר,(הוגו), שפעם מחקתי אותך בטעות מהרשימה שלי באס"ק.... ורועי, שאמרתי שאתה אידיוט........ ודניאל,ש....ש......לא יודע...מה עשיתי לך?!?!?!? ואיתמר, שהתערבתי באחד מהריבים.....ואז כעסת עליי.....סורי... וגל......כנ"ל...... שחכתי מישהו?

charmedman

New member
אמרת לי אידיוט? מתי? וול ../images/Emo60.gif

יש לי לבקש סליחות: סליחה סם שקיבלתי עליך רושם מוטעה ורבתי איתך אז סליחה/סורי/פרדונמה ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ וסליחה להוגו על שרבתי איתו ועל שמחקתי אותו מהאס"קק וחסמתי את מסריו... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ סליחה ליאל שלפעמים אני מתנהג כמו אידיוט.... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ סליחה ניצן על אי ההבנה בינינו ועל שררבנו אז סליחה.... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ סליחה נדב על שהיית צריך לקרוא לי אידיוט ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ סליחה איתמר על שאני רב איתך כול שני וחמישי ^_^ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ וזהו למי ששכחתי אותו ובכול מקרה סליחה לכולם! ויש לי תודה מיוחדת לגל על שהוא חבר נהדר
וליוני מזל טוב!!!

charmedman

New member
שכחתי את לין אז סליחה לין ../images/Emo60.gif

על הצרות שאני גורם לך

HuGo Hell

New member
*שיעול קולני עצבני*../images/Emo1.gif

אני חסמתי את המסרים ממך. ומחקתי אותך מהאס"ק שלי!! ואז שמתי אותך באיגנור!. אז אל תגיד שאתה עשית לי. כי אני דווקא הייתי שמח. וסורי על הכל.

charmedman

New member
מה? הוגו אתה עדיין חססום אצלי כי אנ

י לא מצליח להוריד את זה ואתה חדש אצלי באס"ק

HuGo Hell

New member
´קיי.. אז ככה.../images/Emo1.gif

יש לי רשימה ארוכה
לין, סליחה על הצרות שעשיתי לך בהתחלה ושחזרתי בשמות אחרי שהרחקת אותי וכל הריבים שגרמתי. אופל, סליחה שגיליתי לך "ספוילרים" שיקרים. וסליחה על זה שאני נודניק. סם, סליחה על העצבים שלי. ואמממ.. זהו?
ניצן, סליחה שכמעט הרגתי אותך אתמול. וסליחה על זה שהתעצבנתי שמתחת אותי עם יעל ויותם *רמז* לא חושב שצריך לבקש סליחה מזה?
*רמז* וסליחה על זה
יעל, סליחה שאני מתעצבן שאת מדברת על יותם 24 שעות ביממה. איתמר, סורי שלא הייתי נחמד אליך בהתחלה. אתי, סליחה על.. שהייתי גועלי אליך. ומגעיל ודוחה. גל, סליחה על כלום
לא זכור לי שעשיתי לך משהו. אה כן. סליחה על שאמרתי לך שאתה נראה כמו פרה ושקיללתי אותך לפני הרבה זמן בצ´אט (מול עינייך כמובן) יותם, סליחה שהתעצבנתי שמתחת אותי..
אתה ילד מאוד נחמד. (רק הלוואי שיעל תפסיק לדבר עליך הרבה) תום ותום, סליחה על שלא עשיתי לכם כלום
(לא זכור לי שהייתי רע אליכם.) דניאל, סליחה על מה שאמרתי לך כשהגעת בהתחלה לפורום ששמת ספוילר בכותרת (כי היית חדשה ::) ולא אמרתי לך ברוכה הבאה מאמיי שלי!! שיר, על כלום.. לא עשיתי לך רע ::) הדר, למרות שאת כבר לא פה. אני עדיין יבקש ממך סליחה על ה-"אני אהרוג אותך" זה היה ציני וגם ככה לא הייתי צריך להגיד את זה. ליאל, על הכללללל!! שאממ.. את יודעת את כל סיפור על אחיך. ותודה שסלחת לי. ואני שוב מבקש סליחה. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ זהו!! סליחה כולם!!
(וואוו אני רע כל כך
)

Charmed Gal

New member
אגב...../images/Emo56.gif

זה היה עז! לא פרה! עז עם קוביות! היא היתה דיי חמודה דווקא, אבל אני יותר! ואני שמח לראות שאנשים מגיבים לטופיק! אחר כך אולי גם אני אעשה רשימה ארוכה כזאת... והוגו לא אמרת מזל טוב ליוני! ולא החשבת אותו בסליחות!

HuGo Hell

New member
הכל חלק מהתוכנית שלי ^___^../images/Emo1.gif

שהיא לשכוח אותו ולבש ממנו סליחה על זה ששכחתי אותו. (סתם) סורי יוני. וסורי שירדתי עליך
ומזל טוף. (ונדב, אתי הייתה פה לפניך
אז וולקם היא צריכה להגיד לך
)

nadiwainer

New member
השלמות......

שיר...שבחיים לא דברתי איתך...... אתי...שלא אמרתי לך ולקאם (אז אני משלים- וולקאם
) ועוד מישהו?

nadiwainer

New member
השלמה אחרונה......יוני, כנס!!!!!!!!

מזל-טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מקווה שתראה את זה......

SaberTooth

New member
סליחות...

אופל, כבר התנצלתי אלפי פעמים... אבל אני אתנצל שוב, סליחה על ניתוק הטלפונים
ולגבי השאר, לא זכור לי שהייתי ממש מגעיל אליכם, אבל אם הייתי ולא שמתי לב, אני מתנצל בפני כלכם.

Charmed Gal

New member
נמאס לי להקפיץ!!!

תגיבו כולכם! אופל, סם, לין, יעל, תום, ליאל! להתעורר!

למעלה