כולם....

טוב אז ככה../images/Emo87.gif

סליחה לדניאל- ששברתי לה את המצלמה במפגש... (למרות שאם יש תמונות שלי שם אני לא ממש מצטער)...
סליחה להוגו- שבגללי דיברנו על בי"ס באותו מפגש
וליוני-
שכחתי מישהוא?

Phoebe again

New member
מיי סליחות....../images/Emo95.gif

להוגו-סליחה שמתחתי אותך עם ניצן ויותם אז, סורי...
אה וגם סליחה שאיימתי עליך במפגש, וגם על זה שהרבצתי לך במפגש. ניצנוץ-סליחה על.... עשיתי לך אי פעם משהו רע בכלל?!?
יותם-סליחה על שהרבצתי לך היום, ובפעם הקודמת שבאת אליי, וסליחה שאני מאיימת על חייך על בסיס יומי. אופל-סליחה שהרבצתי לך במפגש.
סייבר-סליחה על.....? לא יודעת, תמצא לבד. תום-סליחה על כל דבר שאי פעם עשיתי לך, במקרה שיש כזה..
נדב-סליחה שאמרתי לך שתפנה להוגו כל הזמן, בהיכשפות...
גל-סליחה שלא הקשבתי לך בהיכשפות, והייתי רעה....
יוני-סליחה ש.... לא יודעת..
סם-תמצא משהו שעשיתי לך, ואם יש משהו כזה, אני מתנצלת עליו מעומק
י. אתי-אני מצטערת על... כלום?
אלא אם כן יש משהו שאני אמור להצטער עליו... כל מי ששכחתי אותו-סליחה ששכחתי אותך!
והוגס, אתה צריך להתנצל על שקראת לי כלבה מרושעת. וגל, על זה שצעקת עליי בהיכשפות.. אה לא אמורים להגיד לאנשים על מה הם צריכים לבקש ממך סליחה? אופס..

Phoebe again

New member
ולינה! אין לי על מה לבקש סליחה, חוץ

מעל זה ששכחתי אותך... סורי!

HuGo Hell

New member
סליחה שקראתי לך כלבה מרושעת../images/Emo1.gif

איי לאב יו!! (רק תפסיקי לדבר על יותם הרבה)

Ophel McNeil

New member
הרבצת לי המפגש? ../images/Emo12.gif

סליחה לכל מי שאי פעם פגעתי בו, ומזל"ט ליוני!

c o l e

New member
כולם....../images/Emo57.gif

רציתי לאחל לכולם צום קל (למי שצם) וגמר חתימה טובה

Adrienne

New member
באמת צום קל! אבל נראה לי שאני היחיד

שצם מכל הפורום! גמר חתימה טובה!

ל י א ו

New member
מה המצב?

שיהיה לכולם צום קל וגמר חתימה טובה צום מועיל ורעיל[למי שהולך לבית קפה] סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם...... ואיתמר גם אני צם וזה לא קשה....אחרי כיפור אני בחופש עד סוכות ואתם לא.... הוגו אני אולי אבוא אליך אני צריך לבדוק.... סליחה אם פגעתי....
צום קל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Ophel McNeil

New member
אני גם צמה. ^^

(לא... אני תלתלים! *מנפצת על עצמה אגרטל*). צום קל, סליחה לכל מי שפגעתי בו, גמר חתימה טובה, ושנה מאושרת!

HuGo Hell

New member
מי טו..../images/Emo1.gif

לפחות אני אנסה לצום. ואני לא אהיה פה עד מחר בערב כשיגמר הצום o_O למי שצם, צום קל וגמה חתימה טובה ::) והדרך הכי טובה לצום זה לישון כל הזמן. אז בביייי!!

The Charm of IR

New member
אני גם צם *מגחך*

ספרתי את החטאים (8) והצום שלי הוא צום מאוד נוקשה. אני צם על כל חטא וחטא וכדי לכפר כפרה מוחלטת אני אוכל 9 ארוחות

1Shir

New member
../images/Emo25.gifגל מאמי אני סולחת לך!../images/Emo25.gif

ואני חושבת שיש עוד מישהו שצריך לבקש ממני סליחה... (גל רק אתה תבין את זה, אם אתה יודע למה אני מתכוונת...)

The Charm of IR

New member
טוב היי כולם חזרתי להציק!

נתחיל בהתחלה. גל- סליחה על הדברים הרבים שעשיתי לך ואם לציין דוגמא אז... שהשפרצתי עליך את המי פה *פרצוף מרושע* (זה במקום הפרצופונים האלה). חוץ מזה אתה נראה לי תמצא רשימה ארוכה... נדב- מצטער אבל אני פשוט לא סובל את הכינוי כביכול נאדיווינר אז מצטער (אמנם רק עכשיו אמרתי את זה אבל חיפשתי לבקש סליחה) *פרצוף נחמד, מתחנן לסליחה* לין- סליחה ששמתי הודעה אישית בפורום לא כמסר. לא משנה, אם את זוכרת אז סליחה ואם לא אז בכל זאת. דניאל- סליחה על... אולי... טוב לא יודע אבל בטח יש משהו. לאופיר- מממממ... איתך חייב להיות משהו ואם יש אז סליחה על זה ועל ששכחתי אותו תום ותום-מצטער. סולחים? ליאל- סליחה על זה שאני קראתי לך כל הזמן טיפשה ועל מה שכחתי (אם יש) אבל... לא בעצם סליחה זה בלי אבל! ניצן- יש על מה? אם כן תודיעי לי ואני מבקש מראש. יותם- סליחה על... אם יש תגיד לי גם אתה... שיר- אני מאוד מצטער על כלום. נראה לי אופל- מצטער על הריב שהיה מזמן וזהו לא? סם- מצטער על הכל. תגיד לי אתה מה זה הכל... אם שכחתי מישהו סליחה על זה ששכחתי ותודיעו לי את מי! ממממממממ... אה! מזל טוב ליוני *פרצוף... כלשהו. מתאים* טוב נדבר! ביי

The Charm of IR

New member
אההההההההה!

סליחה לרועי! מצטער שלא הבאתי לך גלידות... ועל זה ששכחתי אותך כמובן. וסליחה לכולם שלא אמרתי תודה על היומולדתים שמחים שלכם סליחה!

למעלה