כולם שאלה אחת........

אלדר

New member
כולם שאלה אחת........

למה בן האנוש כזה "דפוק" ו"מפגר" כל הזמן?????????????????. מי שיכול לענות מוזמן... מי שלא... שיחכה איזה שבוע טופ לא כל כך הרבה אני אחרי איזה 3 ימים יענה על זה תשובה שלמה ומדוייקת לרוב אני מקווה שלכם אלדר

דרדרית

New member
לא מבינה את השאלה...

שלום אלדר למה אתה חושב שבן האנוש "דפוק" ו"מפגר" כל הזמן??? ישנם רגעים - שלא מצליחים בחיים, ישנם רגעי אכזבה, לפעמים גם כישלון, חוסר הצלחה.. אבל אלה תחושות אולי גם רגשות של בן האנוש. בן אנוש הוא יציר הבריאה הוא נפלא הוא נהדר הוא הדבר הכי מוצלח שנוצר הכי שלם שנוצר. אבל- לפעמים בגלל סיבות שונות אותו אדם לא רואה זאת. בגלל ראיה אחרת או אכזבה להשמיץ כך את בן האנוש??? סתם חומר למחשבה דרדרית

אלדר

New member
שלום גם לך........

ולמה אני חושב כך???? שניה אחת...איפה כתבתי שאני חושב כך בכלל???? רק שאלתי שאלה אחת זה שהיא נראת כזו לא נכונה אולי... זה לא משנה.. אני עוד יומיים יראה לך שיש הרבה הסברים למה האדם כזה...ולא משנה מה...הוא כזה עד שהוא לא ילמד...... נכון שיש רגעים שלא מצליחים בחיים ושל אכזבה..... ברור שיש כאלה רגעיים רק שאצלי זה רגעים של 16 שנה כבר........ ולא ממש תחושות של בן אנוש.. זה יותר מזה...... אלה לא רגשות של בן אנוש זה יותר מזה........ והאדם אף פעם לא שלם כשהו לבד.............. הוא רק חצי כשהוא לבד...... כתור אחד הוא רק חצי.... אבל כשהו לבד ממש אין משהו שיגיד לו דברים ואז אתה לא מדבר ואז אין לך חצי מהדברים ואתה חיי כדי לשרוד....... אבל כשיש עוד אנשים בסביבה שלך הכל שונה וזה לא קשור לחברה בכלל... זה קשור מאוד לאגו שלך.....כתור אחד הוא מוצלח כתור הרבה הוא חייב עוד מישהו שיחייה איתו כתור מראה שלו....כמו שטליה תמיד אומרת בן או בת הזוג בעצם הם מראה שלכם... מה שאצלם לא טופ צריך לבדוק אותך עצמך......לא אותם.... הזוג של כל אחד זו המראה שלו.......שעוזרת לו לחיות כתור אחד שלם ולא כתור חצי אותו המראה זה החצי השני שלו אבל כשאין כזה דבר עוד אחד או אחת אז אין חצי שני כי אתה לא צריך כי אין מסביבך אף אחד.......... אז תראי את זה כך שזה לא מה שאת חושבת....זה תלוי במצבים כמובן.... שלך אלדר

desert water

New member
שמע

אתה לא מסתכל על כל התמונה לדעתי... ואתה אפילו לא מציין לאיזה חלק של התנהגות שאתה מעניק את השמות היפיפים האלה... אז אני אומר חלקיק מדעתי... אדם-כאדם לבדו, חיה די שכלתנית ונבונה...בסטנדרטים שפיתחנו... אבל, אדם בתוך חברה זה עסק שונה, אדם בתחרות... כשפקחות הופכת לרשעות... וכו´ אם תצמצם יותר את האפשרויות אני אשמח להתווכח איתך על הנושא! עידן

אלדר

New member
אני יודע בכוונה אני לא מסתכל

על כל התמונה.. בגלל זה שאלתי את זה.. כי עכשיו אני לא יסתכל... אני עוד יומיים יראה את כל התמונה יום חמישי הזה אני יראה את כל התמונה רק אז.... ורק אז אם יש לך כוח לחכות יומיים אני יתווכח איתך על זה אם יהיה בכלל על מה להתווכח אחרי היומיים האלה........ אבל לא עכשיו............. שלך אלדר נ.ב. אין אדם לבדו כל עוד הוא לא היחיד שקיים בעולם

desert water

New member
אותו המשפט בהקשר שונה...:)

כאשר אדם מרגיש לבד... זה מספיק טוב

למעלה