כולם עוד במקלחות?

ממה מיה

New member
אפשר עוד פעם ?

תגידו לי שזו לא הפעם האחרונה לפני שאנחנו נוסעים... אנחנו בכל אופן עוזבים את מודיעין בסוף החודש לחיפה ובאמצא אוגוסט טסים. היה כיף לא נורמלי, הבעלול נשאר בבית בגלל גב תפוס ולכן אני לא ממש הצלחתי לדבר עם אף אחד לעומק אלא בעיקר להיות עסוקה בספירת מלאי. זה לקח לדורון בדיוק 10 שניות בהן נדרשתי ע"י איתן לצפות בסלטות על המתנפח, בדיוק 10 שניות לקח לו להגיע לבריכה שבחוץ ולהיכנס עם הבגדים.... (תודה לדבורה על הבגדים להחלפה). בכל אופן חשבתי על זה שזה פתרון נהדר וזול לבילוי אחה"צ - 40 ש"ח (משפחה מרובת ילדים
) ויש לנו גם משחקייה, גם מים, גם ארוחת ערב וגם חברה משובחת. וזה שזה היה ליד הבית היה בכלל סוף הדרך... אז אני חוזרת לכותרת - "אפשר עוד פעם ?" - בדיוק בפורמט הזה - אותו מקום, אותה שעה... אה ועוד משהו, לא יודעת מי עשה את סלט הטונה אבל הוא נבלע בשקיקה ע"י נטע ודורון, גם לפשטידה היתה הצלחה...

זה היה של צ'ומפי

וגם שיר ונעם נהנו מכל ביס ושיר ביקשה עוד. עדי לא הסכימה לתת לו צ'אנס ולטעום אבל היא מקרה מיוחד
.

חן123

New member
../images/Emo79.gif מי שלו בא חבל (עבורו)

באמת שהיה מאוד כיף. מקום מצוין לילדים וחברה מצוינת לכולם. המקום באמת נהדר, משחקיה סופר משודרגת. היךדים שלי לא רצו ללכת והאמת שאני התקשתי לגייס טון משכנע במיוחד לעזוב. מחכים למפגש הבא

איזה כיף היה לי../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo51.gifלמי שבא../images/Emo20.gif

כבר מזמן לא היה מפגש כזה - גדול, עליז, טעים ומשובח. אחחחחחחחחחחחחחחחחח כמה נהנתי. לראות את הילדים של כולם. מצטטת את המבטא הפולני של נאווה במשפט הידוע "כמה הם גדלו..." המקום הוא אחד האהובים עלי, לא רק בגלל שהוא קרוב לבית. היום המון משחקיות נהיו שייכות לרשת ומשחקיה כזו, עם בעלת בית מקסימה שבאמת ובתמים אוהבת ילדים, זה נדיר וכייפי. לצערי המצלמה שלי מושבתת ואין תמונות. מי שצילם, מוזמן לפרסם חופשי. ועוד משהו שהיה כיף גדול במיוחד. מעבר לעובדה שילדי הפורום שלנו יפים במיוחד (בעלת המשחקיה ציינה זאת בפני בפליאה "כמה ילדים יפים יש פה?"), הם גם כל כך מקסימים וכל כך משתפי פעולה. מדהים ללכת למשחקיה ושבמשך יותר משלוש שעות אין לילדים ולו תלונה אחת על ילדים אחרים שמציקים/דוחפים/ מרגיזים. פשוט הנאה נטו מהילדים המקסימים שלנו. ובקרוב, קרוב, עוד פעם...

אני חושבת שזה לא "סתם"

שאין תלונות על דחיפות והצקות למיניהן. עם כל הביקורת שיש על הפורום (שלנו והפורומים בכלל) על איזשהו מיינסטרים שכולם צריכים להתקרב אליו, יש לשזה גם יתרונות בצורת דרך חינוך דומה ועקרונות מנחים משותפים. זה נעים לילדים ונעים לי שאני יודעת שאני לא צריכה להיות ה"שומרת" שלהם, אלא לתת להם אפילו להיתקל בילדים אחרים ולפתור בעיות בסגנון שהם מכירים (מי שראה את הילדים ליד עמדות המחשב, שידעו לחכות בסבלנות לתורם ולשתף ילדים אחרים (שלא הכירו קודם!) במשחק, מבין על מה אני מדברת). חוץ מזה, איכשהו תמיד יש במפגשי הפורום אוירה משפחתית כזו, מעין תחושה שאלה ילדים של כולנו ושכולנו שומרים עליהם ואוהבים אותם, שגם הילדים מפנימים אותה ומתחברים אליה ומרגישים מיד בבית, לא מהססים לפנות לעזרה למבוגרים שהם לא מכירים כי ברור להם שיקבלו יחס נהדר. ומקבלים אותו.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifמסכימה מאד עם מה שכתבת

וזה אכן עושה את הכיף גדול יותר.

ligo

New member
ממש כיף לקרוא../images/Emo9.gif

מתגעגעת ל"משפחה". נאלצנו לוותר כי אנחנו במרתון אריזות (עוזבים את הבית בעוד שבוע) לפי התמונות המקום נראה ממש חלומי לילדים. מקווה שבפעם הבאה נוכל לבוא

chompi1

New member
גם אנחנו נהנינו מאד

הילדים היו מאד מרוצים בבריכות ובמגלשות. נהננו לפגוש את כולם ולראות את הילדים היפים של כולם. היה כיף, טעים ונעים... אנחנו צילמנו קצת ויש לנו תמונות של כמה ילדים יפים. את אלה שאני יודעת שאפשר אני אצרף מיד. אבל יש כאלה שאני לא בטוחה שמותר לשים (ולבושתי, יש גם כאלה שאני לא יודעת למי שייכים...) אז הנה, ירדן במים...

chompi1

New member
וחיבוק של השניים שלי

שכל כך אוהבים אחד את השניה. זה פשוט מדהים לראות את האינטרקציה בינהם ואת האהבה שיש בינהם. כמה שירדן דואג לה ואיך היא מעריצה את אחיה הגדול
.

chompi1

New member
ושתי השירות

שירה שלי ושירה של נועה, משתכשכות במים...

chompi1

New member
ועדי של חנה וליאור

(ואני מאד מקווה שאני לא מתבלבלת בין הילדים...)

../images/Emo124.gifהמפגש הבא 10.8../images/Emo180.gif../images/Emo175.gif../images/Emo176.gif../images/Emo42.gif

יום ו' הפעם נתחיל בשעה 15:00 כדי שכל שומרי השבת יוכלו להנות וגם כדי לתת לנו עוד זמן (כמו שראיתם, בעלת המשחקיה לא ממש מקפידה על השעות כל עוד נהנים). אין צורך להתפקד כרגע, רק לרשום ביומנים ולשריין את התאריך. מקווה לראות שוב את כל מי שבא ואת כל מי שרצה לבוא ופספס. להתראות

למעלה