כולם עוד במקלחות?

כולם עוד במקלחות? ../images/Emo221.gif

היה כיף כיף כיף, הילדים נהנו ולא רצו ללכת, והאמת - שגם אני... המון תודה לנועה שלנו, שכרגיל, טרחה, ארגנה והשקיעה, והפיקה מפגש נהדר. מחכה לשידור החוזר בקרוב...

יופיופ6

New member
היה מפגש נהדר

נהניתי לפגוש את הילדים המקסימים וגם את ההורים שלהם. את יונתן (שאם לא ידעתם, אז הוא ספיידרמן בכבודו ובעצמו) ואת תמרה שהיא באמת נסיכה אמיתית. את איתן, נטע ודורון החמודים. את שיר הבובה. את עדי ונעם שחייכו חיוכים שהמיסו אותי והחליטו שבריכת כדורים, מוטב לה ללא כדורים. את נעה והתאומות מיכל וענת שלא האמנתי כמה הן גדולות. את יואב המתוק. את כל משפחת עוד המקסימה. את נעמה הקטנה של דובה. את אור והדר של חן. ואת משפחת הצ'ומפי כמובן. ועוד כמה ילדים שהפגינו לכבודי ביצועים במגלשות ובבריכה ... אבל אני לא יודעת אם מותר לפרסם את השם שלהם בפורום. היה מוצלח, היה כייף. תודה.

כל הכבוד על האומץ

לנסות לזכור את מי בדיוק פגשת - אני עם הסקלרוזה המתפתחת שלי לא מעיזה
גם לנו היה כיף לפגוש אתכם, רק שתמרה, לידיעתך, היתה אתמול "מאי ז'ין" (מרי ג'יין, החברה של פיטר פארקר, הוא הוא ספיידרמן בכבודו ובעצמו
)

Navva

New member
ראשית ../images/Emo51.gif רבה לנועה על היוזמה והארגון

שמחתי לפגוש מכרים ותיקים. התרגשתי לפגוש את התאומות של אנג'י, אחרי כל התלאות הפגיה וההנשמות. שמחתי לפגוש את התינוק של דרמא, ובעיקר התמוגגתי לראות "איך הם גדלו" (נשמע פולני משהו?) נהנתי לנהל שיחות מבוגרים פנים מול פנים, אחרי שבוע בבית בגלל עיניין רפואי. זו הפעם הראשונה שבמפגש פורום לא היתי חייבת לדאוג למתן, הוא הסתדר נהדר ולא דאגתי מה הוא עושה. החברה והמקום מומלצים, גם אני מחכה לשידור חוזר.

יופיופ6

New member
נאוה - פספסתי אותך? לא ידעתי שהיית שם

מקווה בפעם הבאה לפגוש אותך.

באמת היה כיף!

רעות לא נחה לשניה וקיפצצה על המגלשות בלי הפסקה אלון גם הפתיע אותי כשעלה לבד על המגלשה הגבוהה והחליק למים שעתיים רצוף לדאבוני שכחנו את בגד הים של אלון כך שנצטרך לחזור לשם..... היה כיף לראות את כל הילדים והזאטוטים, כמה כולם יפים ומוצלחים!!!! חמסה. למי שיש תמונות אנא שלחו, הלוותי את המצלמה שלי לאמא שלי ואין לי תמונות.

chompi1

New member
יש לי תמונה של אלון המדהים שלך

אפשר לשים פה או לשלוח לך? פשוט מקסים הבן שלך, אמרתי לך שהוא שבה את ליבי וניהל איתי כזו שיחה מעניינת וחברותית. פשוט חמוד אמיתי.

תודה צ'ומפית ../images/Emo9.gif

אפשר לשים כאן תמונה, כמו שכתבתי לא הבאתי מצלמה ואני מאוד רוצה מזכרת למי שיש.... תודה על המחמאות! לא תמיד הוא נפתח ככה לאנשים וזה רק מראה שהיה לו נעים והיה לו עם מי לדבר....

כן, הם נראים אחים...

לובשים בגדים באותם צבעים, לא ראיתי שהם נכנסו יחד לאוטו, מזל שיש עדות!

יופיופ6

New member
עכשיו אני רק מקשרת שאלון, הילד המדהים,

הוא שלך. את הרי "יעל של רעות"
בכל מקרה, הוא מקסים! גם איתי הוא ניהל שיחה. והדגים לי איך הוא עולה על המגלשה הכי גבוהה וגם מתגלש.... יש לו חיוך שובה. והוא בכלל נראה ומדבר הרבה יותר בוגר מגילו. (שלוש וחצי?) פשוט ילד פלא.

איזה כיף.....

כיף גם שאלון נפתח ושיתף אנשים שהוא לא מכיר וגם לקבל מחמאות על הבובון שלי.... תודה! לא זיהיתי אותך יופיופ, כנראה ראיתי אותך אבל לא ידעתי שזו את. במפגש הבא..... אני מקווה שלא יעבור כל כך הרבה זמן. כזה כיף צריך לעשות יותר פעמים. נועה, לטיפולך....

anguly

New member
היה כיף

תודה לנועה על היוזמה והארגון
נהנתי למרות שבקושי הצלחתי להחליף יותר מכמה מילים עם רוב האנשים ורוב הזמן הייתי בפינה עם מיכל וענת ובין לבין עזרתי לנעה שהחליקה בחוץ ונפלה
שמחתי לפגוש שוב חברים קרובים וחברים שלא ראיתי יותר משנה (מפסח שעבר) וגם שמחתי להכיר חברים חדשים - יופיופ הילדים שלך מקסימים
אני תמיד מצלמת המון אבל הפעם הייתי די מקורקעת כך שיש לי תמונות שלי הנסיכות שלי ושל יואב של דארא. תמונות של נעה אני לא שמה יותר בודאי לא בבגד ים... אז הנה מיכל ענת ויואב

chompi1

New member
טוב שכתבת שאת לא שמה יותר תמונות

של נעה, כי התכוונתי לשים תמונות שצילמנו. יש לנו 2 תמונות - אחת של נעה ואחת של נעה עם מאיה. דווקא תמונות יפות. לאן לשלוח לך?

למעלה