כולם עוד במקלחות?

ממודיעין לנתניה - 45 דקות נסיעה

אם זה עוזר, אני יכולה לארגן לכם מלתחה מסודרת להתקלח ולהתלבש כדי שתגיעו כבר מוכנים לשבת.

../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gifלאנג'י

שהצילה את המפגש ושלחה את המסרים כש
חסם אותי ומחק לכם את כל המסרים ששלחתי מהתיבה.

anguly

New member
../images/Emo25.gif

אני שמחה שכולם הגיעו למרות ההסברים העקומים שלי....טוב שיש סלולרי ככה זה כשמנסים להסביר איך מגיעים למקום שלא הייתי בו בעצמי שנתיים

בדיוק יצאתי מהמקלחת...

היה מפגש משובח ביותר! מקום נפלא, חברה משובחת ואוכל טעים - מה צריך יותר? אהה, כן. אפשרות לדבר עם מישהו. את זה לא היה לי. חן רדפה אחרי קצת עד שנשברה. אז חוץ משלום-שלום לא יצא לי לאמר משהו למישהו. אולי בפעם הבאה... תיכף מצרפת כמה תמונות של החבר'ה שלי. ממה מיה - יש לי תמונה מוצלחת אחת של איתן ואחת של נטע. יותר מזה לא הצלחתי. הם זזו כל כך מהר!!

שיר גולשת

שיר לא התמודדה טוב עם כניסת מים לפה מידי פעם, אבל חוץ מזה היא נהנתה מכל רגע ואני לא הצלחתי כמעט לצלם אותה.

נעם רצה רק מכוניות

אי אפשר היה להזיז אותו מהן, גם לא למטרת אוכל (שזה עוד דבר שהוא אוהב בד"כ)

ועדי

ש (אני חייבת לציין בבושה גדולה) הלכה לי לאיבוד 3(!!) פעמים. רק מסובבים את הראש והיא במקום אחר. קטנה, חלשה, לא הולכת אבל סקרנית מאוד וזריזה.

דבורה1

New member
../images/Emo51.gif תודה לכולם

כמו שאופק ושביט אומרים היה מאוד מאוד כיף בבוץ (ככה הם קוראים למגלשת הקצף). לא יכולנו לבקש חברה נעימה יותר, ילדי מקסימים ומחונכים יותר ופשוט אחר צהרים מושלם. יצאנו בין האחרונים בעיקר כי אמא לא רצתה לעזוב. איזה כיף לפגוש את כולם ובעיקר לראות את ההרחבות המשפחתיות המרגשות. נהננו מכל רגע והילדים רוצים כל בוקר "אמא עוד מצקקיה (משחקיה)". אז היה כיף לפגוש את כולם ומחכים בקוצר רוח למפגש הבא!

chompi1

New member
ותודה לך

על המגבת. זו היתה הצלה של ממש. אין לי מושג איפה היה הראש שלי שדאג להביא להם בגדי ים ובגדים להחלפה, אבל משום מה שכח את המגבות. יכול היה להיות לא נעים לנסות לייבש אותם מתחת למייבש בשירותים
. בכל מקרה, מאד שמחתי לראות אותך שוב אחרי שנים... והקטנים שלך (שכבר לא כל כך קטנים) פשוט מקסימים.

אולה *

New member
עד עכשיו הייתי במקלחת ../images/Emo181.gif

תודה על הארגון לנועה. הילדים מאוד נהינו! ואי נהיניתי לראות ילדים אחרים שכ"כ גדלו בשנה אחרונה (וחלקם רק נולדו, כמובן
)

אושרX2

New member
לא הצלחנו להגיע וחבל

נראה שנהניתם מאוד. אנחנו לא הצלחנו להגיע בגלל לו"ז צפוף מדי. מקווה להתראות בפעם הבאה.

למעלה