שכחתי להגיד שבהתחלה שאמרת כן כן אני בעד, הייתי בטוח שזה לגבי עירק.
S syair New member 31/3/03 #23 אני אקח אותך בחורף ירד אפילו גשם שם לא מזמן. ודרך אגב אולי תאהבי את אירן? ראיתי שאנשים עושים שם סקי, כלומר יש שם שלג.
אני אקח אותך בחורף ירד אפילו גשם שם לא מזמן. ודרך אגב אולי תאהבי את אירן? ראיתי שאנשים עושים שם סקי, כלומר יש שם שלג.
A aeuk New member 2/4/03 #25 איראן דווקא הייתה לי הרצאה של שעה על איראן! ארץ ממש מעניינת, מלאה מחצבים ובעלת נוף מגוון.... ובמידה רבה גם הטכנולוגיה יותר מפותחת משלנו!
איראן דווקא הייתה לי הרצאה של שעה על איראן! ארץ ממש מעניינת, מלאה מחצבים ובעלת נוף מגוון.... ובמידה רבה גם הטכנולוגיה יותר מפותחת משלנו!
S shaishoo New member 31/3/03 #24 חוף המזרחי ארה"ב בהתחלה לקליפורניה עם הסוכנות.. משם לסאן פרנסיסקו.. והטיסה היא מNY אז אחזור לשם בפעם הרביעת..טוב שיש לי חברים שגרים ושם והכי כיף שאת הטיסות הפנימיות משלמת הסוכנות(יחד עם הטיס לארץ )
חוף המזרחי ארה"ב בהתחלה לקליפורניה עם הסוכנות.. משם לסאן פרנסיסקו.. והטיסה היא מNY אז אחזור לשם בפעם הרביעת..טוב שיש לי חברים שגרים ושם והכי כיף שאת הטיסות הפנימיות משלמת הסוכנות(יחד עם הטיס לארץ )
N nitsansh New member 3/4/03 #27 גמני קרואטיה, עם קצת סלובניה, ובודפשט בדרך חזרה... כולה 17 ימים... הטיסה עוד 4 שבועות ו-3 שעות...