כולם נוסעים

אז ככה

כלום עוד לא בטוח לכן אין לי ממש מושג מדוייק הרעיון הוא לעשות טיול שורשים קטן שלחקלו סבתא (מסנט פטרורג תצטרף) עכשיו בנתיים רק רחרחתי על מחירי מלונות כי זה משהו שמפחיד אותי (בעיקר במוסקבה ) אבל מצאתי כבר די הרבה שלא הסטריים וזה מרגיע מעבר לכך התכנון הוא מוסקבה לכמה ימים, סנט פטרבורג עוד כמה ימים ואולי אולי אולי להוסיף משהו שלישי לעוד כמה ימים (סהכ אני עושה את הטיול בין הלימודים ככה שאין לי ממש מלא זמן וכסף לבזבז על זה.... נראה מה יהיה בכל אופן שאדע יותר אכתוב על זה אגב מה חשבת על מלון? יש לך איזה המלצות לגבי זה? מישהו מכם יודע רוסית (קצת)? אני אם אסע זה יהיה בסוף אוגוסט...תחילת ספטמבר אולי אגב אני ממש מבינה מה יש לך לחפש שם - נראה לי ארץ משגעת... אור

aeuk

New member
שורשים

אור יקרה! טוב, אז גם אני נמנית עם בני המזל וכנראה שבמוסקבה תהיה לנו קורת גג אצל המשפחה של אבא. רוסית? מממממ לומדים... וכשאין ברירה אז אין ברירה... היכרנו בינתיים גם איש טוב דובר רוסית שיצטרף בדרך. לגבי מלונות בסט. פטרבורג אני אשמח לשמוע מה גילית (ובעצם, אם אני מבינה נכון, גם את לא ממש צריכה את זה שם...) החלפת סטודנטים.... אבל אני חושבת שאנחנו אלה שניתרום לך יותר טיפים. הטיול שלנו במאי. נשתמע. מיכל

syair

New member
כולם נוסעים

לפי הסקר כולם נוסעים השנה לחו"ל, אז אולי תספרו לנו לאיפה אתם מתכננים לסע? או שטרם החלטתם?

אההה במאי....

בהחלט אשמח לשמוע ממכם אחכ כך - ואין לי משפחה שם ככה שאני מחפשת מלונות (סבתא בארץ ולא ידוע לי על אחרים ששם) לא הבנתי מה אמרת לגבי החלפת סטודנטים.... אני אשלח לך לינק לאתר טוב עם מלונות בסנט פטרבורג (זה פשוט לא בבית אלא בעבודה אז מחר או מחרתיים ייצא לי אור

הנה...

אני חיפשתי פה את בוחרת עיר ויש לך רשימה די גדולה לא יודעת לעומת אחרים איך האתר הזה כי לא ממש חקרתי תמצב עדיין אבל אולי זה יוכל לעזור אור

Yo-man

New member
עוף'קה

אם את נוסעת לכיוון ברצלונה - דברי איתי קודם. יכול להיות שיהיו לי מספר המלצות. ואם רוסיה - בהצלחה !

נווו ברור שאדבר.....וגם אצטייד

ברשימה שבאתר שלי (הרשימת טיפים שלך) אור

עוזיג

New member
דרום אמריקה

אני מתכוון לנסוע בספטמבר לדרום אמריקה לחצי שנה בערך.כנראה שאחרי זה אני אחזור דרך לוס אנג'לס (משפחה).דרך אגב אני מחפש שותף/ה

syair

New member
שותפים

הי עוזי אתה יכול לנסות את מזלך, בדך שבניתי עם מאמא עוף לחיפוש שותפים.

mipi

New member
../images/Emo160.gif

אמנם חדשה, אבל אם כבר שרשור ראשון, אז זה נראה לי שרשור מתאים
אני גם מתכננת לטוס לדרום אמריקה, בסוף מאי תחילת יוני. טיול ארוך, בתקווה להשאר שם עד הקרנבל של שנה הבאה
(עוזיג, גם אני מחפשת שותפים, אז תיצור קשר במסרים, אולי יצא משהו).

ashmash

New member
סין

וגם הונק קונג, על אף המגפה המשתוללת (לפחות בתקשורת)

syair

New member
ולאן אני?

לעירק אם תגמר המלחמה, ויהיה בטוח לסע לשם
אם לא ממזמן אני רוצה לסע לאיסלנד, וגיליתי בעזרת מאמא עוף שיש טיסות זולות מלונדון, אבל מי יודע איפה אמצא את עצמי השנה?

כן כן - אני בעד

סע לאיסלנד - מדינה נקיה ומדהימה ביופיה קרה ונעימה (12 מעלות באוגוסט....המממ חלומו הרטוב של כל אדם נורמלי לטעמי) ואנשים יפים רק מה יקרררררררררררררררררררררררר - עזוב תטיסה...רק לחיות שם עולה מלא אור

syair

New member
קמפינג

אבל אם ישנים חלק מהזמן בקמפינג זה לא צריך להיות כזה יקר.

למעלה