כולם לפה מהר!!!

insomniac

New member
כולם לפה מהר!!!

הקלטתי את השיר שכתבתי לקרינה (האקס שלי, ועכשיו שוב חברה שלי), על פסנתר והעלתי אותו לאמברוזיה, לכל מי שלא שמע את השיר וגם למי ששמע ולא נתן ציון, שיכנס לכאן, יוריד, ישמע וידרג! בתודה מראש, רון.

Der-Albert

New member
דווקא לא משהו

השירה נוראה, אתה מנסה לשיר נורא גבוה וזה נשמע חנוק לאללה. חלק מהפראזות נשמעות ממש לא בקצב או במקום, עושה רושם שהמילים והחריזה לא תמיד מתאימים למקצב של השיר אז זה נשמע כאילו בכמה מקומות אתה מנסה לדחוף אותם בכוח בשביל "להספיק את השורה" וזה די מעצבן. ובכלל לשיר יש תחושה של יום הזיכרון (במיוחד איך שאתה מלווה)

insomniac

New member
אוקיי... כנס בבקשה...

קודם כל, זו לא הקלטה מקצועית... זה היה סתם חובבני, בערך שעה אחרי שכתבתי את השיר... אני עוד אלך להקליט אותו בסטודיו.. יש לי קומבינות... בקשר לקול, אני יודע שהקול שלי מסריח... בשיר המקורי לא אני אשיר... אנישרתי בגלל שלא היה מישהו אחר שישיר אז וממש רציתי להקליט את השיר... וזהו, אבל זה שיר עצוב... מה רצית שהוא יהיה? שמח? רון.

Der-Albert

New member
לא שמח

אבל שיר יכול להיות עצוב גם בלי להיות קלישאה. הקטע הזה של בס ואז קולות עליונים בליווי זה משהו די מאוס, אפשר לעשות דברים יותר יצירתיים במקומו.

insomniac

New member
תגיד לי... אתה פסנתרן?

ואם כן... מה אתה מציע? יש לך צורה יותר טובה לנגן? רון.

Der-Albert

New member
איני פסנתרן

גם איני גיטריסט מי יודע מה טוב, אבל גם בתור אחד שאינו פסנתרן אני יודע שהליווי הוא די קלישאתי ושכדי לך לראות אם אתה יכול לשים משהו אחר במקומו

Petruccijr

New member
כרגע שמעתי גם..

אחלה מנגניה רק הליווי לא מתאים ומי ששר לא שר כלכך טוב אבל יש לו פוטנציאל לשיר מצוין המילים לא מתאימות לשיר אבל הלחן טוב מאוד

למעלה