כולם להכנס!

shoshos

New member
כל הכבוד על הרעיון,

אבל אני לא חושב שזה יצליח. יכול להיות שיש כאן משהו מסריח, כי המון אנשים לא מרוצים מהשיר הזוכה.
... בכל מקרה, תראו איזה כבוד יש לנו- אנחנו הרי מקום שני. ואם אדי לא יוכל להופיע, אז אנחנו בדרך ליוון!

או שערוץ 1 לא רוצה שננצח,

כי הרי במידה וכן, איזה תקציב יהיה להם להכין?! זאת הסיבה הכי הגיונית,לא?

shoshos

New member
כן אבל,

מרגע שמישהו זוכה ערוץ 1 כבר לא אחראי עליו. (ורואים את ההבדל בין השמלה של שירי מימון בקדם לשמלה בארוויזיון)

ק ש ר

New member
לא יודע מה הסיבה

אבל ברור שיש כאן משהו מסריח. איך יכול להיות 3 תגובות אוהדות מתוך 200 לשיר שקיבל 12 נק' ברוב האיזורים?

ג ב ש ו ש

New member
די מסכים../images/Emo45.gif../images/Emo88.gif

אני לא רוצה לבאס,אבל זה ניראה קצת בלתי אפשרי. בכל זאת משהו פה באמת פישי פישי,כולם לפני הקדם הימרו על הבנות וזה ממש מוזר

mikeyy

New member
חיבייייים לשלוח לאדי הזה משהו!!!

חייבים אבל רק לכתוב לו! הערוץ ה1 לא ישים עלינו צריכים לברר כתובת או כל דבר שהוא...ולשלוח לו חייבים שדיימונז ייסעו!! אם לא - "we are dude"!

משה XMan

New member
כנסו...

תקשיבו יש לנו תוכנית מסודרת! תודה לכל מי שתומך בנו! אנחנו עוד מעט עושים עצומה ככה שאל תגידו סתם מה צריכים לעשות כי כבר יש לנו תוכנית מסודרת... אם מישהו רוצה לעזור במשהו שיפנה אלי לאיסי:196208111 בעצומה הכל יהיה מפורט...אנחנו נצתרך לפחות כמה אלפי חתימות! אנחנו נצליח בקלות אם רק נאמין! העצומה תכיל בה את הדברים הבאים: 1.ציטוטים נרחבים על כל מה שהיה בקדם...היגיעו אלי ממקור מוסמך... 2.למה אדי לא צריך ליסוע לייצג אותנו.. ***חשוב לציין אנחנו נקפיד על זה שאף אחד לא יפגע מהעצומה הזאת! 3.תגובות מאירופה..ומישראל,מה אנחנו והאירופאים באמת חושבים! 4.אנחנו נפעל מחוץ לעצומה על ידי כך שנישלח מכתבים לתקשורת: עיתונים:ידיעות ומעריב. אתרי איטרנט:וואלה,נענע,תפוז כמובן... אנחנו נעשה הכל אבל הכל בישביל שהפייבוריטים שלנו ייצגו אותנו בכבוד באתונה 2006! זכרו...אם נשתף פעולה זה אפשרי! מיד לאחר פירסום העצומה באתר אני רוצה שכל אחד ממכם ישתף פעולה ויחתום בעצומה!

אל תעשו שטיות חברה !!!

זהו זה עבר אדי ניצח..ואין מה לעשות זה שתלכו ותשלחו מכתבים לידיעות או מעריב לא יעזור בכלום.. קודם כל אין להם שום אמצעים לעזור..הם רק עיתון תחשבו על זה ..זה יכול גם לפגוע בדיימנד'ז עצמן אל תעשו בלאגן מה שהיה היה ..תתנו צ'אנס גם לאדי בסה"כ אני חושב שאם הוא היה שר שיר יותר קצבי אז כולם היו אוהבים אותו אבל הוא בנאדם רגשי והקטע של השירים השקטים מתלבש אליו הוא מאוד אוהב את ישראל..היה אפשר לראות את זה ..אתם תפגעו בו מאוד מה שכן אפשר לשלוח זה לרשות השידור (ערוץ1) שייותר כבר על רשות השידור של האירוייזיון...זו בושה איך שהם מתנהלים ..כשכבר כל הערוצים המובחרים מתקדמים עם השנים הערוץ הראשון נשאר לפחות ב 6 7 שנים מאחור אז שוב פעם לפני שאתם עושים משהו ..תחשבו על זה טוב טוב

ק ש ר

New member
הוא לא יכול...

בוחרים שיר לא מבצע, אם השיר הזה נבחר אז הוא חייב לבצע אותו...

משה XMan

New member
שמעו...

קודם כל אסף תחבר למסן... ועכשיו אני ושי סיימנו עם הרעיונות לסטיקרים! יצא מעולה לדעתי...אני יכין אותם והם יהיו בקרוב!...מחר כבר בטוח ואולי חלקם עוד היום! וכל מי שחושב שזה רעיון לא טוב...אז שיחשוב שוב..אני חושב שאנחנו מרימים פה מהפכה שלמה שאי אפשר לעצור! בואו נתחיל לשנות!...איזה סטיקרים יש לנו..חבל"ז! אז תיהיו חזקים,תאמינו,ואנחנו נצליח!

שייקה 16

New member
אם הצליחו לעשת זאת בסרביה מונטנגרו

ולגרום לבלגן כזה שם, למה פה אי-אפשר? הרי 70% לא רוצים את השיר של אדי ורוצים בחירה אחרת!! אז המהפכה יוצאת לדרך!!!

משה XMan

New member
חחח לא תאמין אבל...

כתבתי לשי זה שעשיתי איתו את הסטיקרים..אמרתי לו 70% היה יכול להיות ההורדה כי היא הלכה לי כי האינטרנט התנתק...כאילו על הפוטושופ שנוכל להכין את הסטיקרים..קיצר שאמרתי 70% חשבתי על זה שאולי 70% רוצים שאדי לא יהיה ואינה אתה אומר את זה עכשיו וזה מצחיק... ודרך אגב לא שמעתי על מה שהיה בסרביה מונטנרגרו...או שאתה מדבר על זה שהיה מקרה אחרון...כן אני חושב שאתה מתכוון לזה שהם החליטו שהם לא ישלחו שיר לארווזיון... ונכון המהפכה החלה עכשיו!

משה XMan

New member
עכשיו שאתם יודעים מה אנחנו רוצים...

לעשות אז זה הזמן...חחח זה הזמן,מוכר לי..שם של שיר נראה לי חחח אז עכשיו מי שבעד דמוקרטיה שיצביע
מי שרוצה שרשות השידור תחליט לישראל מי ייצג אותה תצביעו
הצביעו

למעלה