כולם להכנס!

משה XMan

New member
כולם להכנס!

תקשיבו...מה אני יעשה לא מוכן לקבל את זה שאדי זכה..ולא לא בגלל שאני לא מקבל את מה שכולם הצביעו...אבל מה אני יעשה כמו שרבים אמרו..משהו פה מסריח! לאור העובדה שזה לא יכול להיות שיצביעו לאדי הזה כל כך הרבה פעמיים ועוד 12 נקודות...זה פשוט לא יכול להיות! אז מה אתם מציעים לעשות?...אני חשבתי לעשות עצומה בישביל להגיד לאדי לפרוש!..כמובן שנפרט למה הוא צריך לפרוש!,כן כן זה אפשרי!!! טוב אז..מה אתם אומרים?

לא נראה לי שיש מצב שהוא יפרוש../images/Emo4.gif

הרי הוא זכה. נצטרך לקבל את העובדה הזאת.אני יודעת שזה קשה אבל אין מה לעשות.. רק להתפלל שיקרה משהו והוא ייתן לדיימנדז לנסוע

מסכים - תיכנסו דחוף....

אני לא ראיתי שום תגובה חיובית על השיר של אדי חוץ משתיים מתוך 196 תגובות, הרוב בפורומים של אירופה אומרים שהוא יהיה בטופ 3 האחרון כלומר מקומות 22-23-24. אני לא חושב שנצטרף לפגוע בו כי הוא זמר מעולה מאוד אבל השיר שלא לא יפה. אם הוא ישנה את השיר אז סבבה אבל אם לא מעדיפים את הדיימונדז. קדימה להפגנה!

משה XMan

New member
תודה אחי...

תודה שאתה תומך בהצעה שלי! אבל בואו נעשה משהו בואו ננסה לשנות משהו! תציעו רעיונות..

משה XMan

New member
כתבתי לוואלה..

כתבתי את זה לוואלה... אבל אז ראיתי עוד "כתבו לנו" והיה שם לבחור באיזה נושא..ואמרתי אולי זה מתאים לוואלה ZONE אז..אני קודם נכנסתי לראות אם זה מתאים לשם מה שאני רוצה לכתוב..ואז מי אני רואה שם את אדי בטלר ברעיון לחדשות 10! אז החלטתי לכתוב את זה..לוואלה ZONE ואולי יכתבו על זה שם! אנחנו מעריצי הדיימונדZ החלטנו לעשות הפגנה נגד השיר של אדי בטלר אשר ייצג אותנו בארווזיון באתונה! נשמח אם תכתבו על זה באתרכם...פשוט אין האדה לשיר שלו התגובות מאירופה לא ממש משמחות...כולם באירופה אמרו שאם הדיימונדZ לוקחים הם יצביעו להם..ואנחנו החלטנו לעשות משהו.. אני ישמח אם תכתבו לי לאיימיל תשובה!

כל הכבוד על היוזמה../images/Emo45.gif

גם אם יפרסמו ובין אם לא,אני מקווה שזה יעשה משהו.

ק ש ר

New member
או לפי האירופאי:

לכו להזדיין דיימד'ז צריכות ללכת... חחחחח...

למעלה