כולם להכנס!

GrEeNwOmAn

New member
כולם להכנס!

אהממ... טוב איפה אתם מאכסנים ציוד של הסוס הפרטי שלכם? את הציוד שלכם? מברשות וכלי טיפול? אתם מוכרים משהו? בקרוב? קונים משהו? בקרוב?

Shai Felton

New member
../images/Emo170.gif

אין לי סוס פרטי את הציוד שלי - הרוב באורווה בתא שלי מברשות וכלי טיפול - לכל סוס יש משלו והם תמיד בחדר אוכפים לא ממש

niko girl

New member
אין לי סוס פרטי.....

אבל אם היה לי הייתי ששמה אותו או בקופסה שאף אחד לא היה נוגע בה או בארון. אם זה היה אוכף אז או ביית או במחסן!

טוי בוי

New member
את הציוד כמו

שמיכות אוכפים רואשיות מברשות חומרים וכל הציוד של בצפר כולל תרופות יש ארונות וחדר ציוד שפתוחים לכולם. לי יש ארון שבו יש: כוביות סוכר שמפו מגרדת קטנה כסדה שוט קפיצות וציפסים

את הציוד שלי אני שמה בתוך התא......

שיש לי... בחדר הציוד של הסוסים הפרטיים.. יש שם חדר ציוד עם משהו כמו 20 ארונות או 16.. לא זוכרת.. ושם כל הציוד שלי...

dearanita

New member
טוי בוי אם את בכיתה ז' איך זה שאת

לא יודעת לכתוב נורמלי?! את יכולה לעבור קורס לכתיבה נכונה ועד אז - עדיף שתחסכי מאיתנו את רמת הכתיבה הזו....

Shai Felton

New member
מה אתה רוצה ממנה?../images/Emo170.gif

אז יש לה שגיאות כתיב מה לעשות... אתה רוצה שהיא לא תכתוב בגלל זה? שטויות! מה זה אשמתה... לומדים עם הזמן....

חחחח.. לומדים עם הזמן??

כבר איזה חודשים אני ונועם אומרים לה שיש לה מלא טעויות כתיב והיא עדיין כותבת עם אותן טעויות....... מה לעשות?? רואים שיש לה איי קיו נמוך... זה גם מעיד על רמת הרכיבה שלה..............!

מה הקשר?!

תסלחי לי אבל אם מותר לי לשאול מה הקשר בין טעויות הכתיב לרמת הרכיבה ולסגנון?!?!?! ורק שתדעי שטעויות כתיב זאת בעיה שלא מתקנים תוך חודשיים!..... ואין שום קשר לאי קיו בכלל!....

Shai Felton

New member
ציטוט../images/Emo13.gif../images/Emo170.gif

"רואים שיש לה איי קיו נמוך... זה גם מעיד על רמת הרכיבה שלה..............!"

Shai Felton

New member
רעות../images/Emo13.gif../images/Emo170.gif

מה הקשר בין שגיאות כתיב לבין קשת קליטה?

Shai Felton

New member
נכון../images/Emo170.gif

מה לך לא היו שגיאות כתיב? יש כאלו שזה נמשך יותר זמן ויש כאלו שלא! זה לא מעיד על טפשות וממש ממש אין קשר לרמת רכיבה!

זה כן....

זה אומר שהיא טיפשה מדי כדי לקלוט מה המורה שלה אומרת....!! ממתי לוקח 7 שנים ללמוד איך לכתוב בלי שגיאות כתיב??

Shai Felton

New member
יש אנשים שיותר קשה להם../images/Emo170.gif

ו..... אמרת שזה קשור לרמת רכיבה... ולדעתי אין קשר

לדעתי כן...!

כמו שהיא לא מבינה מה המורה שלה אומרת אז היא בטח לא מבינה כל כך מה המדריכה שלה מסבירה לה...... ורואים את זה לפי התגובות המטומטמות שלה בפורום......!!

למעלה