כולם להכנס!

Shai Felton

New member
דיי רעות זה ממש בול../images/Emo93.gif../images/Emo170.gif

ואני בטוחה שזה מעליב אותה אז אולי דיי????

מה?!?!?!

תסלחי לי רעות אבל הפעם את היחידה שמראה מידת טימטום כלשהיא!..... בעיות כתיב היא בעיה שקיימת אצל המון אנשים! ואין שום קשר! אבל שום קשר לרכביה ולמה שהמורה מסבירה!.... הבעיה הזאתי לא משפיעה על שום דבר אחר! ואני בטוחה שהיא לא מתרגלת את העיניין או שאיכפת לה בואי נגיד... שאנשים נורמלים לא ממש שמים על זה... כל עוד האנשים שהיו אמורים לקרוא את ההודעה הבינו הכל טוב!..... מה זה משנה אם זה היה בסינית יפנית סינגפורית פקיסטנית או בשגיאות!? הבנת?!?!?! זה מה שחשוב עכשיו באמת תרדי כבר מהנושא הנדוש והלא משמעותי(/עקרוני!חח) הזה!..

zohark

New member
במילה אחת

ס-נ-ו-ב-י-ם!!! יא חתיכת מפגרים! טעויות כתיב לא מעידות על אייקיו נמוך, הן מעידות על בעיה, למשל דיסלקציה, בעיה שקשורה לתפיסה מרחבית ולא לאייקיו. לעומת זאת מציאה של קשר בין טעויות כתיב לרמה של אייקיו וקשר בין רמה של אייקיו לרמה של רכיבה מעידה על מחסור במצרך חשוב עד מאוד-שכל!!! אתם פשוט סנובים, תסתכלו על עצמכם! נועם לך אין מה לדבר...אתה לומד ממדריך שרוכב מדהים (אני לא מדבר על דניאלה אלא על מישהו אחר...תנחש לבד) אבל הוא אנאלפבית...זה משנה את רמת הרכיבה שלו? ממש לא!! רכיבה זה ר-ג-ש ולא אייקיו. כל היום אתם מדברים על הרמוניה ושותפות. אתם חושבים שלסוס אכפת אם יש לכם אייקיו גבוה? ממש לא אכפת לו אם אתם מרגישים אותו, אם אתם נעים ביחד עם התנועה שלו, זורמים איתו. בקיצור כדאי לכם להתחיל להסתכל על עצמכם, אם תמשיכו להיות כאלה סנובים ומגעילים אף אחד לא יתיחס אליכם כמו אל בני-אדם.

dearanita

New member
זה שעשיתי שם פעמיים שיעור לא אומר

שאני רוכב אצלו... וחוצמזה לא אמרתי לה שהיא מפגרת אפילו הצעתי לה לתקן את השגיאות שהיא כותבת... ואל תקרא לי מפגר אני בכלל לא מפגר.....

טוי בוי

New member
רק שתדעו!!!!../images/Emo60.gif

אמא שלי עובדת בעבודה שהיא עוזרת לילדים עם בעיות קשב ריקוז ודיסלקציה.... [אלבאום] אם היתה לי בעיה היתי יודעת עליה כבר מלפני 4 שנים שהיא התחילה ללמוד את זה.... היום היא מרצה ומטפלת מוסמכת שעברה קורסים בשביל זה ... רק לידע אישי שלכם! וגם אי קיו ודיסלקציה זה לא אותו הדבר זה שני דברים שונים! בדרך כלל אדם שיש לו בעיות כמו פיגור שיכלי, דיסלקציה, אוטיזם, שגיאות כתיב [לפעמים גם], קושי ריקוז וקשב זה בדרך כלל אנשים עם אי קיו גבוהה יותר משל אדם רגיל!!! הרבה יותר!!!!! אז בבקשה אל תגידו על אנשים סתם דברים!!!!!!!!!!!* *תודה*

טוי בוי

New member
טוב דייי!!!!!!../images/Emo2.gif../images/Emo60.gif

אני יודעת שיש לי שגיאות כתיב וזה לא מעליב אותי שהם אומרים לי את זה! אני חייה עם זה כבר באמת 7 שנים. אנן לי דיסלקציה אני פשוט לא רציתי לתקן אותן אף פעם וזה הפך להיות יותר רע אם הזמן כאילו בכיתה א היו לי שעיגות ולא שמתי על זה ואני עדיין.... יותר מעליב אותי שפותחים על זה דיון למרות שמצד שני זה גם נחמד לראות שיש ה אנישים נחמדים יותר משנים אחרים.... *תודה* תראו אני לא הגבתי עד עכשיו לשניהם (
) אז אני חושבת שגם אתם לא צריכים כל כך להגיב להם שיתבעו עם הכעס שלהם....

the kingzeos

New member
שטויות!!!

וסילי בקושע מליח לעשות 100 ועוד 100 ולדבר אז אתם אומרים שהוא רוכב גרוע?

למעלה