כולם להכנס לצ´ט

Rutterkin

New member
כולם להכנס לצ´ט

כך קובעים תאריך ומזלזלים ? בושה וחרפה :)

Rachel Green

New member
דאם איט!!!!!!!!!!

שכחתי שיש פגישה בצ´אט!!!!!!!!! @#$@##$#%#$%&*#@%#$%^$^$%^%$ כ*ס אאאאאמממממממקקקקק!!!!!!!!!! איך לעזאזל שכחתי?!?!?!?!?

dopey_wizard

New member
פפפפפפפפפפפפפפפאאאאאאאאאקקקקקק

גם אני שכחתי!!!! לא מתאים לי....

Rachel Green

New member
אולי נעשה

מפגש צ´אט חדש....??????אני מבטיחה שאני לא אשכח.... היום ב- 22:00? מי שמסכים שישלח

לי אין בעיה../images/Emo45.gif

רוצים לשמוע קטע? אני חיכיתי לכם חצי שעה
ואתם לא באתם. אגב, בצ´אט הרגיל,לא במצלמות.

L e s t a t

New member
Aye ../images/Emo45.gif

והיום גם אין לי אימון שאני כמעט שוכח ממנו..

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

עד היום לא נכנסתי לפורום ועכשיו אני רואה שקבעתם מפגש בלעדיייייייייייי אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אולי אפשר לקבוע עוד אחד מחר? אותה השעה!!!! בבקשה!!!!!!!!!! בשעה 8 טוב?!?! בבקשה תגידו כן!! חוץ מזה, ביום ראשון נכנסתי לפורום ולצ´אט ולא הייתם!! נכנסתי בערך בשעה 9 כי שכחתי.......... באסה של החיייייייייים!!! בשיא הרצינות!! אז מי בעד?

...

אני חייבת להעיר שכל המשיכת אותיות שלך וכל הסימני קריאה שאתה מוסיף להודעות ממש, אבל ממש מעצבנים.

אוףףףףףףףףףףףףףףף!

אני מצטער!! אני לא צועק פשוט ככה אני רגיל!! סורי ובפעם האחרונה........ גם אם יש הרבה סימניי שאלה בהודעה זה לא אומר שאני צועק! "ניאו המקורי"

Rachel Green

New member
חיחיחי...

גם אני תמיד מאריכה אותית ומילים וכותבת הרבה סימני פיסוק וסימני קריאה... וזה כדי להדגיש,לא כדי לצעוק....אני רגילה לזה...גם לנקודות המעצבנות הלאה...אני בפשוט מכורה לסימני פיסוק...

Rachel Green

New member
../images/Emo32.gifחשוב!

אני יודעת שזה לא קשור אבל השרשור גם ככה תקוע... לשי: אתה עדיין כועס?

למעלה