כולם להיכנס

ron1245

New member
כולם להיכנס

אין לימודים ב1/12- תתקיים שביתת תלמידים ענקית בכל הארץ. תפיצו לכל החברים את האתר של השביתה:
shvita_2005.cjb.co.il​

ron1245

New member
תיקון

אין לימודים ב1/12- תתקיים שביתת תלמידים ענקית בכל הארץ. תפיצו לכל החברים את האתר של השביתה: http://www.shvita_2005.cjb.co.il

aloniguy

New member
חחחחחחחח

ממש טיעונים משכנעים...

PinkHorse

New member
בא לך להעתיק ולהדביק לכאן?

~האתר לא עולה לי~ טיינקס
.

lions queen

New member
../images/Emo23.gifפפפ... בכיינים..

ב1.12.05 - יום חמישי - אנחנו התלמידים שובתים ! גם לתלמידים מגיעים זכויות !! לכן ביום חמישי ב1.12.05 אנחנו לא מגיעים לבתי הספר ולא יתקיימו לימודים !! השביתה בכל הארץ, כל הערים, כל בתי הספר הפיצו לכל החברים, בכל הפורומים באינטרנט, בבתי הספר, באיסיקיו ובמסנג'ר את כתובת האתר: shvita_2005.cjb.co.il תזכרו- ב1.12.05 אנחנו לא באים לבתי הספר ! הסיבות לשביתה: 1)היחס המגעיל של המורים כלפינו 2)איסור יציאה לשירותים באמצע שיעור ואיסור שתייה 3)אנו מעוניינים בביטול תלבושת האחידה 4)שיתחילו לתקן את המזגנים ושהכיתות יראו בסדר 5) לוחות מבחנים צפופים 6)ביטלו השנה הרבה מגמות 7)שיטות לימוד גרועות, מורים שלא יודעים להסביר 8)40-45 ילדים בכיתה 9)ברוב בתי הספר אין השאלת ספרים וזה סתם גורם להוציא הרבה כסף כל שנה 10)טיולים שנתיים באוהלים וקיצוצים על ימין ועל שמאל 11)שלא מערבים אותנו(התלמידים) בהחלטות חשובות על הלימודים 12)הסכומים המוגזמים לפעילויות "חוץ-ביצפריות" (כמו הצגות וטיולים). אנחנו באים ללמוד, משלמים 800 שקל על ספרים, ואז מבקשים מאיתנו עוד 1000 ש"ח בשביל טיול שאף אחד לא באמת רוצה.

PinkHorse

New member
טוב נו רוב הדברים נכונים אבל אין

מצב שהשביתה הזאת תעזור, לא שמים עלינו וגם לא ישימו
.

The Horse Lover

New member
חלקם נכונים...

אבל זה לא דברים כאלה רעים... אני בסדר עם התלבושת... וה-40 ילד בכיתה לא מפריע לי... ומותר לשתות... איזו הגזמה!!!

פפפפפ שטויותתתת

1)היחס המגעיל של המורים כלפינו- לא כ"כ מגעיל 2)איסור יציאה לשירותים באמצע שיעור ואיסור שתייה- ממש לא נכון 3)אנו מעוניינים בביטול תלבושת האחידה- אין לנו תלבושת אחידה
4)שיתחילו לתקן את המזגנים ושהכיתות יראו בסדר- אצלינו יש מזגנים טובים מאוד! 5) לוחות מבחנים צפופים- אם מקשים שלא יהיה אז אין! 6)ביטלו השנה הרבה מגמות- אני ביסודי 7)שיטות לימוד גרועות, מורים שלא יודעים להסביר- חלק מהמורים
8)40-45 ילדים בכיתה- 33 ילדים 9)ברוב בתי הספר אין השאלת ספרים וזה סתם גורם להוציא הרבה כסף כל שנה- יש
10)טיולים שנתיים באוהלים וקיצוצים על ימין ועל שמאל- אמממ השנה יהיה לנו טיולים שנתיים אבל אנחנו ביסודי אז... 11)שלא מערבים אותנו(התלמידים) בהחלטות חשובות על הלימודים- אממממ כן ולא 12)הסכומים המוגזמים לפעילויות "חוץ-ביצפריות" (כמו הצגות וטיולים). אנחנו באים ללמוד, משלמים 800 שקל על ספרים, ואז מבקשים מאיתנו עוד 1000 ש"ח בשביל טיול שאף אחד לא באמת רוצה. וזהו לא יודעת אני דווקא נהנת בטיולים......

fliperit

New member
דוגרי בכיינים!

חצי מהדברים האלה לא נכונים- או נכונים רק לגבי קצת בתי ספר.. לגבי בית הספר שלי...יש אולי 2 סעיפים נכונים. אני מעדיפה ללכת לבית הפר וללמוד לבגרויות מלעשות שביתה שלא תעזור לי...

DiMi DiMa

New member
וואי אין מצב אני עושה את זה שובבב

שנה שעברה עשיתי והווריןם שלי הרגו אותי..... וזה אותם סיבות ולא שמו עלינו... אז לא נראה לי שעכשיו זה יעזור.... חוץ מהחלק של החופשים הכל חרטא...

נמ

אולי זה טפשי אבל לפחות הילדים האלה לא אטומים ואדישים לבצפר כמו הרוב. הם רוצים לעשות משהו והם רוצים לעשות שינוי אז מה אם זה די דפוק לפחות הם עושים משהו לדעתי אם כבר צריך לשבות על כך שאין לנו דמוקרטיה בבצפר. אין לנו שום דמוקרטיה. ואני לא מבקשת ממש כמו בבצפר דמקורטי אבל לפחות קצת! העיקר בשיעורי היסטוריה מדברים לנו על החשיבות של הדמוקרטיה. כמה שהם סותרים את עצמם הסדיסטים האלה. אשכרה סדיסטים. הם לא טיפשים. הם מנסים להשפיע. הלוואי וכל בני הנוער היו מנסים להשפיע במקום לשבת בצד ולהתלונן. לחכות שמישהו יעשה את זה במקומם.

../images/Emo182.gifאיזה שטויותתתתתת

הילדים האלה עושים משהו כי הם ילדים קטנים, אינפנטילים וקטנוניים פעם ראשונה הבנו, פעם שניה בסדר, פעם שלישית?!? זאת כבר באמת בכיינות. אולי אנשים אחרים לא עושים כלום כי יש להם בגרות השנה!! והם לא צריכים ולא רוצים להפסיד שיעורים בגלל כאלה שטויות שמארגנים ילדים בכיתה ב! הפכתם את ביצפר למלון...קצת הגזמתם בית ספר זה בית ספר מה הבעיות שלכם לקבל אותו כמו שהוא? כאילו מה עוד אתם רוצים? משכורת על זה שאתם באים לשם? אולי קיוסק בכיתה? או חדר שינה כמו בגנון?

fliperit

New member
../images/Emo45.gif

מה הבכינות? נכון שבית ספר זה לא כיף- אבל זה בשבילכם! בשביל שכשתהיו גדולים יהיה לכם במה לעבוד ולילדים שלכם יהיה ה לאכול! בית ספר זה לא בשביל הכיף...מה קשה להבין?

למעלה