כולם להיכנס!

סופי ../images/Emo24.gif

קודם כל אני כועסת עלייך
חוץ מזה, אני מקווה שהברית אכן עברה בשלום ושלאריק לא יישארו טראומות
חוץ מזה, עידכון קצר: את לא תאמיני מה שראיתי בטלוויזיה לפני שנכנסתי לנט... אז נשאיר אותך במתח...

Azar Azar

New member
../images/Emo26.gif

זוכרים אותי אם כן סבבה אז שמעתם שיש שמועות עכשיו שבריטני יוצאת עם אחד שהוא הבן של מייק קאסם מישהו יודע מי זה מייק קאסם בכלל? כי רשום שהוא מישהו מופרסם הוא שחקן הוא משהו?

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifשלום לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

רציתי לדעת אם יש לבריטני כבר שירים חדשים או קטעים משירים חדשים שאפשר להוריד מאיפושהו

../images/Emo41.gifמייק קסאם../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

הוא אחד מיצרניי הרקטה הפלשתינית
לא שמעתי על זה שום דבר

../images/Emo41.gifלצערנו..

(ואתה כבר יכול להבין את תוכן ההודעה עפ"י הכותרת
) אין לבריטני שוב דבר חדש שיצא לאור..
היא עובדת על אלבום חדש שאמור לצאת בסביבות נובמבר, אבל בינתיים אין שום דוגמית או אפילו "טיזר" קטן..

Let Me Be

New member
נטע!!!!!

איך התגעגעתי... אההה.. הברית??? חתכו לו... גזרו לו... וזה כואב! מה קורה חוץ מזה? אהבתי את התגובה שלך למפגרת ההיא עם הציצי המזויף... גאונה, פשוט גאונה נטע...

K © B I

New member
כולם להיכנס!

בפורום MTV עורכים תחרות בין האמנים, מי הכי סקסי? המנהל שם החליטה שבריטני לא צריכה להיות מועמדת, ועוד את מי היא כללה? את כריסטינה (ממש יותר סקסית מבריטני), את קיילי (חח בטח), וJLO! אני רוצה שכולם ילדכו ויציפו את הפורום בזה שזה לא הוגן בכלל ושבריטני יותר סקסית מכל אחת שם!!!! אם אתם באמת מעריצים! כי זה ממש מעצבן!

../images/Emo41.gifזה מיותר מאוד..

שלא יכלילו את בריטני בתחרות הקטנה שלהם
מה כבר יקרה
אם היא לא תשתתף העולם לא יקרוס, ועוד בתחרות "הסקסית של פורום MTV".. זה טיפשי ללכת להציף את הפורום... אל תעשו את זה

למעלה