כולם להיכנס מהר!דחוף!

bighitsport

New member
כולם להיכנס מהר!דחוף!

זהירות ישנן שתי נשים שאן נוחלות ועבדות על ישארלים בנושא נירת בקנדה חשוב מאוד לדעת ששתי הנשים לא מורשות מטעם מחלקת ההגירה של קנדה... חשוב מאוד להעביר לכול מי שמדבר על קנדה שנירת לקנדה -רק- על ידי עורך דין מורשה לאחר שהתלוננו בהמגרישן יצא חוק שמחייב כול אדם שעוסק בניירת לעבור קורס!(שתי הנשים בטורן היל ליד טורונטו) כול מי שחושב שהוא מקיר או נתקל בהן ידע שאין צאנס לקבל ניירת מהן הנ"ל לא מבינות שום דבר בנושא ניירת! אנחנו חמישה משפחות מבקשים ממי שנתקל בשתיהן לכתוב על זה פה בפורום לזהוי אחת מהנשים מספרת שבעלה טייס! פראירים לא מתים רק מתחלפים!

כבר מזמן לא יצא לי

לצחוק ככה כמו עכשיו. בטורנהיל שליד טורונטו יש המוני נשים שלא יודעות שום דבר בנושא הגירה וניירת. ואין להן רשיון לעסוק בענייני הגירה. ואללה פריירים לא מתים. אבל הם מה זה מצחיקים ולהבהרה ולפני שיסקלו אותי כאן בכדורי שלג עם כל הצער על המשפחות שנתקלו בשתי הנשים הללו. תקראו שוב את ההודעה ותרדו לסוף דעתי. חחחחחחחחח.

yoav68

New member
אני בדיכאון...../images/Emo8.gif

בהתחלה, חשבתי שלאשתי תהיה המון עבודה בקנדה (היא מורה): כל שצריך הוא לאסוף את עשרים הכותבים עם שיבושי הכתיב החמורים האלה, ולארגן להם שיעורי עברית אצלה..... עכשיו נופל לי האסימון, ונראה לי שמכולם אולי זה תלמיד אחד בקושי..... דודה מתוקה- אולי תוכלי להמתיק את הגלולה המרה?????? סוף שבוע מצחיק לכולם, יואב

קח כפית של סוכר

וכל גלולה מרה תמתיק. לא צוחקים ממומים של אחרים. שגיאות כתיב הן ענין של מה בכך תגיד לאשתך שתעשה הסבה מקצועית. מהוראה כאן לא תרהטו את הבית..
)))

yoav68

New member
לא התכוונתי ללעוג לאיש -

ואם מישהו נפגע- איתו הסליחה. הכוונה היתה להדגיש כי כעת ברור לי שישנו כותב מסויים המסתתר תחת כמה כינויים שונים, היות וטעויות הכתיב שלו חוזרות על עצמן תמיד. ולצערי, אני יודע שמההוראה לא נרהט כלום (גם פה בארץ זה לא משהו, למרות הותק, הגמולים וכיוצ"ב). שבת שלום

tricia

New member
אני לא כתבתי את ההודעה! ובכל זאת כו

אני לא כתבתי את ההודעה! ובכל זאת אני כותבת עם הרבה שגיעות! כנראה שיש יותר מאדם אחד שכותב עם טעויות כתיב. ! למה לחשוב שיש רק אדם אחד תחת כמה כינויים? תגיד לי חסרים אנשים שלא למדו בארץ. חסרים עולים שעברית לא שפת אמם? עברית שפה קשה למי שלא למד אותה. אני אחרי למעט שנים בארץ, לימודי אקדמים וכו' עדיין נראת די אנלפבתית בשפה הזאת! וככול שאני שוהה יותר בקנדה אני כותבת יותר גרוע. מה לעשות . זה מחיר שאני צריכה לשלם!

drz400e

New member
דוקא הכותב בראש השרשור

לא כותב בעוד שמות לדעתי האישית לפחות. אני פשוט מכיר אותו מפרום אחר...

פארנויה ישראלית טיפוסית

שלום לשרשור הנוכחי "הבנדם" בסך הכל רצה להזהיר אנשים אחרים מפני נוכלים שטומנים פח והוא עשה זאת בשפתו שלו. ומה אנכנו עושים ? פותחים בדיון מעמיק בנושא הדקדוק העברי ובהמשך הכל כך צפוי הוא הופך מיד לחשוד.מעניין מה היינו עושים אם הבחור היה מנסה להזהיר אותנו שהבניין שבו אנו שוהים עומד להיטמותת ? ובאורח ממש לא צפוי יש גם את המתנצל התורן המציג תעודות ותארים שחס וחלילה לא יחשבו שאם הוא כותב עם שגיאות אזי הוא בהכרח טיפש. מזכיר לי את התפיסה המעניינת בצהל שאנשים שהם חסרי השכלה הם בהכרח מוכשרים מאד בטבחות ( גישה שהיא נושא למחקר מעמיק בפני עצמו ) ולסיום הצעה להמשך השרשור: " רק איגיאה וקבר יש לא מה לאגיד "

drz400e

New member
רק איגיאה וקבר יש לא מה לאגיד ../images/Emo46.gif

סתאאאאאאם....פשוט לא יכולתי להתאפק......

yoav68

New member
סליחה, סליחה ושוב סליחה...../images/Emo52.gif

לא התכוונתי לפגוע באיש. אני מכיר אנשים רבים שיש להם טעויות כתיב, והדבר אינו מעיד עליהם דבר וחצי דבר. אם מישהו נפגע- איתו הסליחה. אני מקווה שבכך יגמר השירשור הזה... שבת שלום, יואב

drz400e

New member
עכשיו אני מרגיש שאני צריך לבקש סליח

סליחה. לא התכוונתי לרדת על אף אחד....סמם המצב רוח היתולי קמעה....

yoav68

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

ובכך נסיים... שבוע טוב לכל משתתפי הפורום, יואב

למעלה