כולם להיכנס חובה!

dekel555

New member
תסתכל על ההודעה הקודמת שלך!

אתה עלית בול על מה שאמרתי אתה לא חושב שזה רעיון טוב "דור שני לפורום"? (תקרא לזה איך שאתה רוצה...). כי לדעתי זה יהיה ענק אם הפורום יתחיל לחזור לעצמו! אנשים לא סתם יבואו... צריך לפרסם וצריך לארגן פעילויות!! ובשביל זה צריך עוד מנהל!

gokussj2

New member
תיאורטית זה נכון אבל

נניח יהיה לך עוד מנהל , אתה חושב שהוא יעשה את כל הפעילויות בשביל 2-3 אנשים שנמצאים פה קבוע? הרי אם יהיה עוד מנהל זה לא מבטיח לך שמיד כל העולם ישמע על זה ויגיע בדהרה לפורום.

g0tenx

New member
לדעתי אתה טועה..

זה לא 2-3 אני שנמצאים פה קבוע.. ואם כן.. למי התכוונת? כי אני מחשיב את עצמי לאחד קבוע למרות שלא כל שניה שיש הודעה חדשה אני פה אבל בסופו של דבר אני קורא את כל ההודעות ואני בטוח שיש עוד הרבה כאלה.. ועוד משהו.. מנהל חדש לא יעזור כמעט.. אני ממליץ לפרסם את הפורום באתרים שונים.. ומהיום אני יפרסם את הפורום באתר שלי..

gokussj2

New member
שני דברים

1.לא להגיב זה כמו לא להיות פה , אז יפה שאתה רואה הודעות אבל אם אתה לא מגיב אז זה לא נותן כלום. 2.כמה נכנסים לאתר שלך בממוצע ליום?

gokussj2

New member
ועצם זה

שאתה מגיב רק עכשיו לדבר שכתבתי לפני יותר משבוע מראה כמה אתה כאן

gokussj2

New member
אני יודע מה התאריך גם אני ראיתי אבל

זה טעות , יש כנראה בעיה עם זה כי אני נכנס כל יום ואני יודע גם מה אני כותב כל יום

g0tenx

New member
תראה...

אני מגיב רק להודעות שניראות לי שצריך להגיב עליהם.. אם מישהו שואל שאלה ואני יודע ת'תשובה תהיה בטוח שאני יענה לו.. אבל אם מישהו שואל שאלה ואני רואה שכבר יש תשובה למה לי לענות גם? אני עונה רק על מה שאני יודע ועל מה שצריך לענות.. ובקשר לאתר שלי.. הוא עדין לא נפתח רשמית אתה מבין.. אני עדין בשלבי בניה..

ashkeloni

New member
דקל

אתה לא מבין משהו אחד. אם אתה רוצה מנהל חדש, שלח הודעה להנהלת הפורומים. וזה לא ישנה להנהלה מי הפורום רצה. צריך להיות בן 16 ומעלה וצריך שההנהלה תאשר אותו. שוב, אתה רוצה לנהל? שלח הודעה להנהלת תפוז. יש לך רעיון לסקר? שלח לי בהודעה פרטית.

למעלה