כולם להיכנס חובה!

dekel555

New member
כולם להיכנס חובה!

לא מזמן אני פתחתי הודעה והצעתי שיהיה עוד מנהל לפורום אז בינתיים כמו שאני רואה אף אחד לא עשה עם זה כלום.... אז אני מציע שנעשה הצבעה למי אתם הכי רוצים שהיה המנהל של הפורום!! כל מי שבעד שיכתוב

dekel555

New member
בטח...

לדעתי המנהל לא נכנס מספיק ולא מגיב מספיק ולדעתי צריך להיות עוד מנהל שנגיד לא תהיה לאשקלוני גישה למחשב אז שהוא לא יביא איזה מישהו מבחוץ שלא מבין בדרגון בול. ואני לא כל כך רואה את המנהל מגיב להודעות שקשורות לסידרה. אבל בכל זאת יכול להיות שזה רק אני חושב שזה לא צריך להיות ככה אז בגלל זה אני אמרתי לעשות הצבעה אם בכלל לעשות את הדבר הזה.

gokussj2

New member
אבל

בשביל מה אתה צריך שהמנהל יגיב אם הוא לא רוצ הוא לא מגיב , הוא נכנס פעמיים ביום כמו שמבקשים ממנו , הוא עושה את כל מה שהוא צריך לעשות וזה לדאוג שלא יהיה פה בלאגן , ואין הרבה בלאגן אז אין לו הרבה עבודה , הוא נמצא כאן כבר מספיק זמן וכמו שהרבה ותיקים עזבו כי הם מיצו את כל הנושאים ככה למנהל אין כבר על מה לדבר פה כי הוא דיבר על הכל , והביאו רק פעם אחת מישהו מפורום אחר להיות מנהלת זמנית וזה לא פגע בפורום אפילו לא הרגישו שהיא כאן , אין לזה ממש חשיבות

dekel555

New member
לא רוצה לא צריך....

אבל בהודעה הקודמת שלי אז היו כמה שהסכימו איתי

gokussj2

New member
זה לא הקטע

של אני רוצה או לא , זה הקטע שברור שאין צורך , מה שאתה צריך זה לא מנהל נוסף אלא עוד אנשים שיכנסו לפה , ולמען האמת אני לא רואה איך מנהל נוסף ישפיע על כמות הנכנסים

dekel555

New member
תשמע אולי את צודק ברמה מסויימת...

באמת צריך עוד אנשים ואולי אז המצב ישתפר, אבל בכל זאת אני חושב שעוד מנהל לא יזיק רוצה דוגמה קטנה למה? הנה תסתכל על הסקר!! לא חידשו אותו כבר כמה חודשים טובים...! ותאמין לי שיש עוד....

gokussj2

New member
אני מבין

כלומר , צריך מישהו שיהיה מנהל , אחד שלא נמצא פה הרבה זמן כככה שיהיה לו הרבה לדבר ואחד שייזום פעילויות כמו שהיו כשהפורום רק נפתח , משהו כמו דור שני לפורום כולל מנהל מהדור השני

dekel555

New member
משהו כזה...

זאת אומרת צריך מישהו שהוא לא מאוד ותיק אבל מספיק ותיק כדי להכיר את הפורום טוב! וגם מישהו שיבין בדרגון בול!

Kingeh

New member
אם הייתי נשאר

בהנהלה הייתי מוחק את השטות הזו... אתה רוצה סקר חדש, שלח למנהל רעיון לסקר והוא ישים אותו... אתה חושב שאם ימחזרו סקרים אנשים יענו שוב ושוב? רד מהרעיון. זה לא עובד. ואם הסקר זה מה שמפריע לך בפורום אז...

dekel555

New member
קדימה חברה להגיב!!

זה באמת חשוב שתגיבו זה רק לתובתכם ולתובת הפורום!

Kingeh

New member
עדיף שבמקום לנסות

להוסיף מנהלים תחשוב על דרך להביא עוד כותבים לפורום. לא רק המנהל צריך לדאוג לזה.

Kingeh

New member
עדיף שבמקום לנסות

להוסיף מנהלים תחשוב על דרך להביא עוד כותבים לפורום. לא רק המנהל צריך לדאוג לזה.

Kingeh

New member
בוא אני אסביר לך משהו

וכדאי שכולם יקשיבו. אף אחד לא מתעניין במי שאתה או אחרים רוצה שיהיה מנהל. יותר מזה, ההנהלה של הפורומים לא תוסיף מנהל אם המנהל לא יבקש עזרה. אז אתה יכול להצביע כמה שאתה רוצה זה לא יעזור.

gokussj2

New member
בקשר לפורום

תבין שמיצינו את הכל , אתה רואה גם שלא מגיעים חדשים מה מראה על העובדה שאין עניין , נגמרה הסידרה , התחיל ג'יטי , כל מי שעדיין לא ראה את ג'יטי נמצא בפורום ערוץ הילדים , מי שראה לפני השידורים בערוץ הילדים כבכר מיצה את כל נושאי השיחה , אין עניין אפשר להגיד שהפורום סיים את תפקידו עד להודעה חדשה שזה אומר או סרט או עונה חדשה , וברור שזה לא יהיה

למעלה