כולם לדעת!

adii1201

New member
אכן מעולה אבל לא מכיל את כל

השירים הכי יפים שלה... יש כאלה יותר יפים לפי דעתי
בכל אופן אם את שואלת אותי תקני את ה-DVD עכשיו כי השקעה בו שווה הרבה יותר מההשקעה בשלושת הדיסקים האחרים שלה... בכלל תחשבי על הזה ה-DVD עולה משו כמו 100 ש"ח (אני קניתי ב-80 אבל שיהיה) וכל דיסק עולה איזה 50 ש"ח את כבר מגיעה ל-150. מה גם שב-DVD היא לא שרה רק שירים שיצאו כסינגלים אצלה ובכלל ב-DVD יש ביצועים אחרים לשירים שנמצאים בדיסקים והם אפילו ביצועים טובים יותר בחלק מהמקרים.... ולסיכום: קני את ה-DVD

מישהי 111

New member
וגם ב-DVD את רואה אותה! משהו

שבאלבומים את לא יכולה... ומה גם שהיא שרה אותם בלייב, שזה כבר הופך את זה לפי מליון יותר שווה. וגם אין למצוא את זה במקומות אחרים כמו אימיול וקאזה. (מה שבכייף את יכולה לעשות באלבומים שלה). וזה לא שאני מדרבנת, אלב אם תחשבי על זה הרווח שלה מהקנייה שלך לדיסק שלה, הוא כמעט לא רווח, החברה שהיא חתומה איתה מרוויחה את הכל. לכן, ההופעות הן אלה שמספקות לה (והרבה!) כסף. כך שאם תחשבי על זה מעולם לא פגעת בה...

ה../images/Emo220.gifים האחרים שלה עולים 80 שקל.

כל אחד. זה מה שראיתי בטאואר רקורדס. אני חושבת שעדיף את ה
ים כי אז אני אוכל לשמוע אותם בבית במערכת מתי שבא לי. את ה-DVD אני אצטרך כל פעם לבקש ממישהו לראות. למרות שבDVD זה בטוח אחרת... לראות ולשמוע אותה בלייב
.

adii1201

New member
אכן זה אחרת...

ועבדו עלייך בטאואר! אני קניתי את אנסטסיה כשהוא היה עוד יחסית חדש ב-70 ש"ח היום הם עולים משהו כמו 50... אל תקני בטאואר סתם גנבים! לכי לחנויות אחרות... יש מלא

FreakOfNature

New member
תראו, אני

קניתי את NTK ב- 50 ש"ח ואת Freak המיוחד (דיסק כפול!!) גם ב-50 ש"ח, במבצע שהיה בטוואר. אבל ככה הם עולים יותר. את Anastacia הרגיל זה פשע לקנות ב-90 כי כל החנויות מוכרות את הכפול עם ה-DVD ב- 90 ש"ח (מחיר מחירון, לא מבצע לא כלום!) רק את Freak הרגיל קניתי בזמנו ב- 90 ש"ח אבל זה היה אולי שלושה ארבעה חודשים אחאי שהוא יצא. בקיצור - צריך לקנות בחוכמה! את ה- DVD של הקליפים, למשל, קניתי ב- 70 בדיוטי הישן, אגב

adii1201

New member
אמממ אני כמעט ולא נכנסת לטאואר

אבל אני יודעת שבעוד ש-FON הרגיל עלה בתו השמיני 50 ש"ח הוא עלה בטאואר 70... הם סתם גנבים! אני אוהבת את התו השמיני יותר
חוצמזה עכשיו כשפתחו לנו סניף שלהם בקניון זה כ"כ הרבה יותר נוח ולא צריך ת'טובות של טאואר
ואני רציתי לקנות את המהדורה הכפולה של ANASTACIA אבל הפסיקו להביא את זה
הפסדתי הרבה בזה שלא קניתי?

וואלה, טוב לדעת. לא ידעתי...

הייתי בטוחה שככה זה גם עולה בשאר החנויות. אני אבדוק באמת בעוד חנויות.
שאמרת לי.

FreakOfNature

New member
***לא*** קונים דיסקים בטאוור!

לפחות לא לפני שבודקים גם בעוד מקומות. לרוב הם לא כאלה זולים. גם "צליל" לא משהו בקטע הזה ואפילו גרועים יותר. תנסי לקנות בחנויות קטנות או במקומות כמו "התו השמיני" שידועים כזולים (אבל הם בירושלים
) או ב- "דיסק קלאב", שבאילת (וכמעט תמיד אפשר למצוא מישהו שנוסע לשם ולבקש שיביא, בייחוד בקיץ) ואם לא בהן, כי הן באמת מרוחקות אז תמיד יש את מוזיקה נטו ואת דיסק סנטר שבת"א שהן לרוב זולות יותר מטאוור ומצליל. וכמובן שכמו שאמרתי יש עוד המון חנויות קטנות ויותר זולות מהרשתות הגדולות בערים השונות.

adii1201

New member
מסכימה עם זה ../images/Emo3.gif

אגב, דיסק קלאב יש בעוד מקומות בארץ אבל קחי בחשבון שהן יותר יקרות מזו שבאילת בגלל המע"מ.... ואהלן יגאלון

adii1201

New member
טוף יש בעוד מקומות זה אומר בבאר

שבע
ביררתי באתר של דיסק קלאב וה-DVD עולה שם 89 אם קונים דרך האינטרנט ו-100 בחנויות...

../images/Emo45.gifצליל יותר יקרים מטאואר רקורדס.

כל דיסק בצליל עולה כפול מדיסק בטאואר רקורדס.

adii1201

New member
בפעם ה-100../images/Emo3.gif

בתו השמיני בירושלים בדיסק סנטר בדיזינגוף סנטר בעוד איזושהי חנות בת"א
ומסתבר שגם בדיסק קלאב באילת
(ובטח גם בבאר שבע
)

למעלה