כולם לדעת!

adii1201

New member
לא, אני פשוט לא זוכרת ../images/Emo3.gif

למה שאני לא ארצה לגלות?

adii1201

New member
חחח כי אני יודעת שיש ../images/Emo3.gif

אני פשוט לא זוכרת את השם שלה

לא ליהוש, אל תזמיני מצליל. לא כדאי.

כמה שטאואר רקורדס יקרים צליל יקרים יותר. כל פעם שאני מסתובבת עם חברות או משהו בחנות של צליל אני בשוק מהמחירים. דיסק שעולה בטאואר רקורדס נניח 50 שקל יעלה שם בסביבות 60. למה מה קרה
מה אנחנו נותנים להם טיפ
ולא תגידי זה דיסק אחד או שניים. כל דיסק שם עולה יותר יקר מטאואר רקורדס.

adii1201

New member
בדיסינגוף סנטר אהבלה!

ענית לעצמך!!!!! דיי את הורגת אותי לפעמים

adii1201

New member
אז תשאלי איפה זה דיזינגוף

סנטר
ואני לא יכולה לענות לך לא יודעת איך מגיעים לשם...

זה בפינת אלנבי ודיזינגוף.

מה שאני כן יכולה להגיד לך זה שאני יודעת שקו 5 מעזריאלי מגיע לשם.(לא בתחנה שליד עזריאלי אלא בתחנה שממול.) זה כמה דקות נסיעה משם. את יכולה לשאול את הנהג או את הנוסעים. הם ידעו להגיד לך איפה זה או שאולי יש לך אוטובוס ישיר מבלי לעבור בעזריאלי.

נראה לי גם אני אקנה כי

רציתי נורא לקנות את הדיסק האחרון שלה לא של 2004 יש לי אותו.. והלכתי לטאור רקורדס צליל וBUG ולכולם אין!!!!!!!! אז או שיש לזה ביקוש מה שהכי הגיוני או שמה?!?!??!

כן, איזה מעצבן זה../images/Emo70.gif

יש להם שמה שני
ים שלה: Anastacia ואת הדיסק אוסף. בגלל זה הייתי בטוחה שיש לה רק שני דיסקים, ואז יגאל כתב לי שיש לה ארבעה דיסקים ושיש גם את Freak Of Nature ואת Not That Kind. אני גם חושבת שזה הולך לפי ביקוש כי זה ההסבר הכי הגיוני לזה.

כן יש 4..

אבל מה שאני לא מבינה זה למה לא מזמינים עוד?!?!? מה אני אמורה לסבול?!?? אני ועוד הרבה אנשים אחרים כמוך...... כי לדוגמה לדיסק החדש של קל קלארסון לדוגמא יש ביקוש נגיד בצליל נגמר המלאי יום אחד ויום אחרי זה יש עוד דיסקים.. ואנסטסיה שבהפי10000000 מקלי הקלארסון!@#$$%

../images/Emo45.gif, אני מסכימה עם כל מילה שלך.../images/Emo41.gif

לקלי קלארקסון יש שירים יפים והיא מוכשרת. אבל לאנסטסיה יש קול יותר יפה ממנה לדעתי. זה הכל הולך לפי הביקוש של הקהל. זה בגלל שלקלי יש יותר מעריצים מאנסטסיה, אז זה ככה. זה ממש מעצבן

זה לא רק שירים,

אנסטסיה פשוט בנאדם מדהים שעבר המון וקלי.. ילדה מטקסס שבאה להגשים את החלום והצליחה.. אנסטסיה עברה בחיים הרבה דברים והיא אישה מדהימה בכל המובנים שיש וכן, הכתיבה שלה מדהימה והשירים שלה מדהימים.. Everything Is Amazing!
גאד אני אוהבת אותה!

adii1201

New member
חחחח אני מסכימה עם כל מילה שלך

אבל אין ממש מה לשוות בין אנה לקלי כי אל תשכחו שאנה כבר הרבה שנים במקצוע וקלי רק עכשיו התחילה. בכלל קלי משכה הרבה מעריצים ותשומת לב כי היא התפרסמה בתוכנית כמו אמריקן איידול לעומת אנסטסיה שהתפרסמה בתוכנית שנראה לי אפחד לא רואה (גם העונה החדשה שהייתה לא מזמן, נראה לי אפחד חוץ מאיתנו- המעריצים של אנה, לא ישב וראה ת'תוכנית כי היא מעאפנה, ודוגרי מעאפנה...) אבל בלי שום קשר אני מעריצה את אנסטסיה על היכולת שלה לעבור את כל מה שהיא עברה ועדיין לחייך ולהגיד שהחיים יפים, שיש לה את הכוח להתמודד ולהילחם בהכל ולתת לכל מי שרוצה לראות את זה, ושיש לה את החשק להמשיך ולכתוב על זה ולשיר על זה ולתת לנו המעריצים שלה להרגיש שהיא קצת יותר מסתם זמרת... היא פשוט מדהימה בכל מובן שהוא

קלי ואנה זאת רק דוגמה לזה שלא

מביאים עוד דיסקים... אבל היא כותבת את השירים שלה???

זה לא קשור. גם קלי עברה המון.../images/Emo77.gif

היא התחילה בעיירה קטנה. היא התחילה ממש בקטן. כמו שנינט התחילה מקריית גת. אבל אני עדיין אוהבת יותר את אנסטסיה. בשירים שלה יש יותר עומק. כשקלי צועקת לא שומעים את הגוון של הקול שלה. אז כאילו יוצא שהיא סתם צועקת. אצל אנסטסיה זה אחרת. היא יודעת לרדת ולעלות בטונים. מוכשרת שכמותה.

adii1201

New member
לא זילזלתי בקלי

אבל בואי לא נשכח ש... אבא של אנה נטש אותה כשהיא היית מאוד קטנה והיא בכלל לא בקשר איתו מה שאומר שהיא גדלה בלי אבא בגיל 13 היא עברה ניתוח בגלל מחלה כרונית היא פאקינג לובשת משקפיים(אוקע לבשה בכל אופן)- משהו שהוא לא רגיל אצל אף זמרת היא עברה את סרטן השד ויצאה מזה כמו גדולה ואפילו הקימה קרן לעזור לנשים אחרות. ולסיכום בלי שום קשר למה שהיא עברה היא יותר מנוסה מקלי... ושוב, אני לא מזלזלת בקלי אני מתה על השירים שלה ואפילו היו לי כרטיסים להופעה שלה אבל היא לא באה

"אני הפרתי את כל החוקים:

יכולים להיות לך משקפיים, אתה יכולה להיות בלונדינית ו..בובי קנסר!
" שלמזלנו חמסה חמסה חמסה טפו טפו טפו לא חזר

למעלה