כולם לדעת!

adii1201

New member
אתן רחוקות מהמציאות לצערי ../images/Emo4.gif

אין אותם כאן לא בגלל שיש ביקוש רב לדיסקים שלה אלא להפך... הם מחכים שהדיסקים ייגמרו ופשוט לא מביאים יותר כי אין לזה ביקוש... זה נובע מ-2 סיבות שאני יכולה לחשוב עליהם: הראשונה, אנסטסיה לא מפורסמת יותר מדיי בארץ שלנו וואין לה הרבה מעריצים ואנשים שמוכנים להשקיע בדיסקים שלה. השנייה, אנשים כמעט ולא קונים היום דיסקים כי אפשר להוריד את הכל באינטרנט בחינם ולא ללכת ולשלם 50-60 ש"ח על דיסק.. בכל מקרה גם לרוב האנשים היום יש MP ולא שווה להם להשקיע בדיסק ששוכב בבית...

אני לא חושבת שיש קשר בין הדברים.

עדיין יש דיסקים שמצליחים פחות ודיסקים שמצליחים יותר. אם כולם היו מורידים מהאינטרנט שירים לא הייתה קניה בכלל של דיסקים. יש עדיין אומנים שמקבלים דיסק זהב או דיסק פלטינה על הדיסקים שלהם.

adii1201

New member
ברור לא אמרתי

אבל נגיד ויש מישהו שאוהב לשמוע ת'שירים של אנסטסיה, אם הוא לא מעריץ שלה הוא יחשוב שזה בזבוז ללכת ולהוציא 50 ש"ח על דיסק שלה כשהוא יכול להיכנס לאימיול ולהוריד... אלה שכן קונים דיסקים הם בדר"כ מעריצים ולפעמים יש עדיין כאלה שלא מורידים את הכל מהאינטרנט...

ממש לא

אני חושבת שיש לאנסטסיה המון מעריצים והרבה יקנו את הדיסק שלה אבל נכון שלקלי יש יותר מעריצים וזה לא קשור להערצה זה נראה לי הביקוש של הדיסק ואין ממש קשר בין ביקוש למעריצים.. תלוי כמה מזמינים..ואיך זה יתכן שב3 חנויות אין את כל 4 הדיסקים וכל התוספות..???

ממש לא.. בארץ אין לה מעריצים

בשיט.. אולי 30 לכל היותר וזה גם בהגזמה.. כל השאר סתם אוהבים אותה כמו את כל הזמרות האחרות..

תודה פילפילונת! ../images/Emo6.gif

את רוצה עדידוש? לזה התכוונתי ב"איפה זה?"..

אז איך אתן מסבירות את זה שאין

דיסקים?? והיה?? שרית הסכימה איתי שזה בגלל הביקוש שנגמרו הדיסקים..

adii1201

New member
אני אסביר../images/Emo26.gif

אנסטסיה מוציאה דיסק חדש אחרי כחודש פחות או יותר הוא מגיע לארץ. חנויות הדיסקים מקבלות כמות מוגבלת של דיסקים. אם הדיסקים נגמרים מהר (מהר זה אומר מקסימות חודש!) הם מזמינים עוד בגלל שהם רואים שהביקוש גדול- וזה משהו שממש לא קורה בדיסקים של אנה... קלי לעומת זאת מוציאה דיסק חדש ויש את אותו תהליך כמו הדיסק החדש של אנה אבלללל הדיסקים של קלי מתחסלים ונעלמים מהמדפים בקצב מטורף מה שמביא את חנויות המוזיקה להזמין עוד דיסקים כאלה.. הביקוש לדיסקים של קלי, מדונה, בריטני ועוד הם גדולים מאוד ולכן מביאים עוד. מה גם שכשיודעים שמדובר בזמרת כמו מדונה או בריטני מראש מביאים יותר דיסקים ממה שמביאים כשמדובר בזמרת כמו אנסטסיה... ותרצו להתמודד עם זה או לא, אנשים כמעט ולא מכירים את אנסטסיה בארץ ולא הכי אוהבים אותה. אנשים בארץ נמשכים למי שעושה פרובוקציות. קלי אמנם לא עשתה אחת כזו אבל היא הצליחה בגדול בארה"ב מה שהביא את ההצלחה שלה לכאן. אנסטסיה לא מצליחה בכלל בארה"ב, אין לה שום פרובוקציות והיא בקושי נכנסת למדורי הפאפרצי בכל עיתוני הנוער ולמדורי הרכילות כי היא לא מספקת שומדבר שיכול "לעניין" את הישראלים. מה לעשות העם שלנו ל-א מתעניין במוזיקה אכותית אלא במוזיקה שמוכרת, במוזיקה של כאלה שגם אם הן יזייפו, כל עוד שהן מספקות דברים לצחוק עליהם הן יימכרו אצלנו...

לא ענית לי על השאלה!!

הדיסקים של אנסטסיה נגמרו.......ואני יודעת שועד כמה רצו לקנות.....זה לא אומר שיש ביקוש? ואני לא משווה את אנסטסיה לאף אחד..היא מול עצמה!

adii1201

New member
אבל כפרעלייך זה תלוי כמה עוד רצו

לקנות... אם אנשים באו בהמוניהם יום יום ולא היה את הדיסק זה נקרא ביקוש אבל אם בחודש שואלים אותם איזה 10 אנשים על הדיסק זה לא ביקוש
לא שווה להם להביא את הדיסק כי הוא לא עושה כסף...

אבלללללל היה ביקוש!!!!!!

נגמר המלאי של הדיסקים שלה!!!!!!!! אפילו מהדיסק ה3 לא נשאר...!!!!!! אז מה זה אומר?שזה לא ביקוש?שאין מעריצים? וזה לא חנות אחת שאין זה 3 חנויות!!גאד אז זה לא ביקוש ?!סתם אותו בנאדם קנה את כל הדיסקים בכל 3 החנויות?? חח אני חושבת שזאת חוצפה! עכשיו אם אני רוצה את הדיסק ה4 שלה מה אני אמורה לעשות!??! לסבול על חשבון אחרים שלא קנו את הדיסק שלה כי לא בא להם להעריץ אותה ואז בגלל כל עם ישראל שרובו לא מעריץ אותה (אם את אומרת)לא יביאו עוד??? 10 האנשים שדיברת עליהם צריכים לסבול?כי הם לא הרוב?!?! אני אתן דוגמא אחרת -הדג נחש......הם לא הכי הכי מפורסמים ונערצים כאן בארץ..עובדה שלא כתוב עליהם בעיתון אפילו לא פעם בחודש ועדיין ראיתי שיש דיסקים שלהם..

adii1201

New member
כפרעלייך הכל ברוגע לא להתעצבן

את לא מבינה אותי.... קודם כל אל תשווי מוזיקה ישראלית ללועזית כי יש הבדל. בארץ אוהבים מוזיקה ישראלית (בדר"כ...) ולא צריך להיות כתוב עליהם בעיתון בשביל שיאהבו אותם. חוצמזה שהדג נחש מאודדדדדד מפורסמים והם גם מאוד מצליחים. ואל תשכחי שאת הדיסקים של הדג נחש וכל מוזיקה ישראלית אחרת לא מייבאים במיוחד מחו"ל אלא מייצרים אותם פה בארץ וזו לא בעיה להביא את הדיסקים שלהם לחנויות. אבל שום הם לא קשורים
ונכון נגמרו הדיסקים אבל שוב, את צריכה להבין הם לא מסתכלים על זה כעל "יש לנו 10 קונים שרוצים את הדיסק הזה אז אנחנו נביא אותו" זה לא משתלם להם! זה לוקח הרבה זמן עד שהדיסק מגיע, זה עולם להם כסף ולא תמיד הם יכולים להבטיח שהדיסק באמת יימכר כי עד שהם יביאו את הדיסק את תמצאי חנות אחרת זולה יותר שנשארו לה במקרה עודפים של הדיסק הזה ואז הם אלה שנתקעים עם הדיסקים. קחי לדוג' חנות בגדים, ולא חנות דיסקים אם הם יביאו מכל הסוגים של הבגדים שלהם 20 פריטיםלמשל. הם רואים שהגופיות נמכרו לגמרי כבר בשבוע הראשון והחולצות נשארו ככה איזה חודש עד שהם עשו איזה מבצע או הורדת מחיר רצינית ואז אנשים קנו. מה הם יביאו שוב? חולצות או גופיות? ברור שגופיות כי זה הרבה יותר משתלם להביא כמויות של גופיות שהם מרוויחים עליהם טונות כסף מאשר להביא חולצות שרק איזה כמה אנשים יירצו לקנות. ושוב אני לא באה ואומרת לך שלא היה ביקוש כי היה עובדה שנגמר אבל הכל בהשוואה לביקוש של דיסקים אחרים... ובכלל לא שווה להם להביא דיסק לארץ ולשלם עליו כסף והכל כשהם לא בטוחים שהם יימכרו אותו וכשהם יודעים בוודאות שאח"כ יישארו כאן עותקים והם יפסידו עליהם כסף! וחוצמזה, כן ככה זה אם אנשים אחרים לא רוצים אותה את דיי תלויה בהם... ככה זה אין מה לעשות הם לא יביאו עותק אחד של הדיסק וגם לא 10 כי זה פשוט לא משתלם להם! תחשבי בגדול כמה כסף הם היו מפסידים אם הם היו מביאים דיסקים ואח"כ נתקעים איתם... והם נתקעים איתם... אני רואה את הדיסק של אנסטסיה, את NTK שוכב בטאואר אצלנו בקניון כבר כמעט חצי שנה באותו מקום ואף אחד לא מזיז אותו ולא נוגע בו והיו עליו מלא מבצעים והנחות אבל לא קונים- זה מה שנקרא להתקע... ובמקרה הזה זה אולי דיסק אחד בודד אבל תחשבי בגדול אם הם מביאים דיסקים של אנסטסיה ובכלל של זמרים אחרים איך הם נתקעים על זה... ואני אפילו אתן לך גם דוג' שבה אני נדפקתי כי אנשים לא אוהבים את זה בארץ. לחברה שלי היה יומולדת והיא מכורה לאו סי (הסדרה..) ולא הביאו את העונה השנייה של הסדרה לארץ (לא יודעת למה) בכל מקרה היא אמרה שהיא רוצה את ה-DVD של העונה השנייה של זה. אני במשך חודשיים וחצי (וזה היה חודשיים וחצי..) חיפשתי בכל חנות דיסקים ו-DVD אפשרית בארץ! בטאור אמרו לי שאין וגם לא יהיה בתו השמיני כל פעם מחדש אמרו לי שיגיע להם ומעולם לא הגיע ובסוף מצאתי את זה בבלוקבאסטר כי זו רשת בינלאומית וגם הם הזמינו במיוחד בשבילי כשהיה להם את כרטיס האשראי שלי והם היו מחייבים אותי גם אם לא הייתי רוצה לקנות... מה שאני אומרת זה שאם לא מביאים משהו לארץ כי אין לו ביקוש אז את נדפקת אין מה לעשות... ולדסיקים של אנסטסיה אין ביקוש מספיק גדול בשביל שיביאו מהם כמויות...

אני יודעת

אבל זה כ"כ מעצבן!!!!!!!!!!!!!!!!!! שפשוט בא לי לתת להם כזאת כאפה ענקית מה אכפת לי שהם יתקעו עם דיסקים?!?! אבל שיחשבו שיש אנשים בעולם שרוצים את זה....... איפה אמרת שנשאר דיסק של NTK?איזה טאואר רקורדס איפה?? העאהעאהע טוב כנראה שאני אקנה את הDVD אבל מה יש בו שאתם מדברים עליו כל הזמן??קליפים?של מה?

adii1201

New member
כן זה מעצבן אבל אין מה לעשות ../images/Emo4.gif

ואממ בטאואר אצלנו... אני חושבת שגם בתו השמיני יש את זה... תחפשי בחנויות בכל מיני מקומות צריך להיות את זה... ואמממ ב-DVD יש את מסע ההופעות שלה- הם צילמו הופעה אחת בגרמניה בשביל ה-DVD... הוא שווה את זה

adii1201

New member
על איזה חלק דיברת?../images/Emo3.gif

אם דיברת על חנויות הדיסקים אז הן בירושלים... כל אלה שהזכרתי... בגלל זה אמרתי שתבררי בחנויות דיסקים קטנות יותר (לא טאואר וכאלה) במקומות אחרים בארץ ותראי אם יש את זה שם... אם דיברת על ה-DVD אז הוא נמצא עכשיו ברוב חנויות הדיסקים כי הוא דיי חדש וההופעה שלו צולמה או בגרמניה או במקום אחר ואני לא זוכרת איפה... שווה לך לפי דעתי להשקיע ב-DVD ולקנות אותו... אני התלהבתי ממנו

למעלה