כולם כולם
חחח.....

• פותח הנושא kfm
  • פורסם בתאריך

kfm

New member
כולם כולם../images/Emo124.gif חחח.....

בגלל שאני נורא נחמדה, אני מביאה לכוווווולם ליום רביעי עוגיות ((:) חיחיחיחי...... *כל הזכויות שמורות לי ולבת דודה שלי, כמובן, שבלעדיה זה היה יוצא גוש שוקולד מגעיל שאף אחד לא היה רוצה לנגוע בו, ואחר כך היה חולה ב"פתאומיות" בקלקול קיבה רציני......
ועוד כמה סימנים של אוכל....

פIלי

New member
ישש!!

עוגי אוהב עוגיות. אני כל כך מקווה שאני יוכל לבוא!!! (מה אתם אומרים - להפסיד יום שמיניסטים שכל הבצפר הולך לבריכה ויש פעילויות ועניינים, או להפסיד פגישה של הפורום וצילומים של קיצ'ס?)

פIלי

New member
ואם כבר ב 11 עסקינן

איך בכלל נמצא אחד את השני?! אנחנו אמורים להתחיל לצעוק את הניקים אחד של השני ולקוות שמישהו מהקהל יענה לנו? או שיש כזה טאג עם ניק? או שאנחנו יושבים אחד ליד השני? ולמה אני שואל כל כך הרבה שאלות?

kfm

New member
אמממממממממ......

אמרו לי שיושיבו אותנו ביחד...... ודההההההההההההההה שתבוא לצילומים, במת, מה אתה יותר מעדיף....ללכת לבריכה עם ביצפר (=מקום מקולל שאסור להזכיר את שמו מחוץ לשעות הלימודים) או.....לבוא לצילומים ולפגוש אותנו??? חיחיחיחי סתאאאאאאם..... החלטה קשה.....אין לי מושג....

פIלי

New member
כן, הגיוני

אבל לכל דבר יש את היתרונות שלו... ללכת לבריכה עם השכבה זה סבבה אגוזים, יש מלא צחוקים וזה, שלא להזכיר את הילדות שאני מסתכל עליהם כל יום, אלא הפעם בביקיני
אבל עכשיו יש סיכוי טוב שאני בא לשניהם! וויהי!

~*~gaL

New member
אני הופכת את זה לשרשור:

"אני אהיה ביום רביעי..." או "הצילומים ביום רביעי!!!!!!!!", לכל המעוניינים. סתם, כדי שתהיה לו מטרה.

kfm

New member
תודה גל......

ו....מה זאת אומרת "כדי שתהיה לו מטרה"..... מה את רומזת....שלדבר על העוגיות שלי זה לא מספיק בשביל לקרוא לזה שרשור??? הממממממ....בסדר...חכי חכי כשאני אהיה שפית מצליחה בצרפת ואת תבואי לבקש ממני קצת עוגיות כדי שיהיה לך מה לאכול במסע הארוך שלך בחזרה לארץ...אז אנחנו נסגור חשבון .... אווו...לסגור חשבון....(:) אני נשמעת מהמאפיה... חחח (((((:):::: סתאאאאם........אני מרגישה ששוב הגיעה שעת התרופות שלי....הממממ נראה לי הם לא יעילות במיוחד...לא רואים את ההשפעה... אל תדאגי....אחרי שאני אקח אותם הכל יסתדר...

kfm

New member
בהמשך להודעה הקודמת....

אני סותרת את עצמי....לא חשוב...

~*~gaL

New member
אוףףף זו לא הייתה הכוונה שלי...

או שאולי כן... אני לא מצליחה להסביר את עצמי טוב בזמן האחרון... טוב, תסלחו לי, פשוט יש לי מלא דברים על הראש בימים אלו... העוגיות שלך כן חשובות! במיוחד אם הן משוקולד... אני הולכת ללמוד על האידיאולוגיה הקנאית כגרום למרד... לילה טוב...

mc bige

New member
אני מביא את המצלמה הדיגיטלית

לצילומים אז התווספו עוד צילומים לגלרייה :) אני מקווה שיתנו לי להכניס אותה......

~*~gaL

New member
:-*

בכיף אני אומרת! רק לא לצלם אותי
אגב הגלריות, ברגע שיהיה לי זמן פנוי יהיו שם עוד תמונות... ועוד גלריות...

Yuvalenko

New member
כשאמרת שאת נשמעת מהמאפיה...

התכוונת לקטע של "לסגור חשבון"? או לקטע של אפיית העוגיות? הבנתם?? מאפיה? מאפיה??? ::::))))) איי... קרעתי את עצמי, אני אתן לעצמי 4 וחצי דקות להירגע...

mati88

New member
חחחח..../images/Emo6.gif

דפקה הצליח לך הפעם!!! במת!!! חחחחח...

kfm

New member
חחח...אתה משתפר...((((:)../images/Emo6.gif

סתם, זה באמת היה מצחיק.... אבל פשוט הדרך שאתה אומר את זה יותר מצחיקה ממה שאתה אומר...אז תאר לעצמך כמה מצחיק זה....((((:) אתה מזכיר לי את המורה שלי לספרות.....עם הבדיחות שלה...

Yuvalenko

New member
ואי, אני המום!! שתיכן לא ירדתן עלי

ועל הבדיחות שלי??? ואפילו החמאתן לי?!? אני בטח חולם... או שאתן חולות עם חום גבוה מאוד...
סתאאאם... תודה, אבל כמו שכבר ציינתי, זה לא ממש היה מצחיק..

kfm

New member
טוב, יובל, אם אתה מתעקש....

"כאילו הבנתם? מאפיה...מאפיה...." חחחחחחח יובל....אין מה להגיד...אני אומרת- תפרוש מהעבודה שלך ותהיה סטנדאפיסט. תרוויח מיליונים! תהיה כל כך מיליונר שלא יהיה לך כבר מה לעשות עם כל הכסף הזה ובסוף תמצא את עצמך בן 78 יושב בטירה, על ספה, עם החתול הזקן - שמן- שעיר שלך, וכותב ספרי בדיחות לככככל האנשים בעולם....ואתה לא תבין מאיפה זה בא לך! פשוט תלך ברחוב ואנשים יתפחלצו מצחוק!! יסתכלו עליך ויזכרו בבדיחה המוצלחת שלך...יגידו: אההההה אתה זה ההוא עם המאיפה...רגע...לא...מאפיה....אח זה מצחיק...כמה שזה מצחיק...אמרת 4 דקות להרגע?? עברו 60 שנה ואנחנו עדיין על הריצפה.... נו, איך אני? סווורררי....אבל...אתה דרשת את זה..זה היה מתבקש! שכתבת "זה לא היה ממש מצחיק..." (:) אני בטוחה שמתי תצטרף....

mati88

New member
מממ....

גם לי נראה שאם הקהל מבקש, אז הקהל יקבל....אבל בגלל שהבהרת את עצמנו כל כך טוב, אני ארשה לעצמי לתקן את יובל ולהוריד את הממש ב"זה לא היה ממש מצחיק...." חחח....
אגב, גמני אמרתי לו שהוא צריך לעזבוב תעבודה שלו לטובת סנדאפ....

למעלה