כולם כבר במפגש??

Miss Mor

New member
לא

אין לי איך להגיע אני מאזור חיפה אף אחד מפה לא נסע

© DrorZi

New member
חברה היה ע-נ-ק היום !!!

אני אישית נהנתי, לא ראיתי הרבה מכם כבר המווווווווווון זמן ובאמת הגיע הזמן, הגעתם בכמות שממש לא זכורה לי, כל הכבוד. שימו לב עלו אייקונים חדשים לגמרי (אפילו עשו לי אחד במיוחד שיהיה לי איך לחתום על הודעות
דרור זי - 48.85 , שיא אישי חדש היום.

Miss Mor

New member
אתה בכוונה

רוצה לדרוך לכמה אנשים על היבלות???
וכל בגלל אילן!!!

Big Max

New member
שוויצר ../images/Emo8.gif

49.07 (גם לי מותר...
) ותודה לארגוס על הטיפ בבלימה - לבלום תוך כדי נתינת גז.
- הי, האייקון הזה ממש דומה לי...

Miss Mor

New member
וואוו

יש פה הרבה אנשים שלומדים את זה רק עכשיו !? ועדיף מאוחר מאשר לעולם לא כדאי שתספר לכולם איך זה בדיוק עובד כדאי לנסות את זה בסיבובים זה משכיב יותר את האופנוע למי שעדיין לא יודע... ממולץ ביותר מניסיון אישי
Miss Mor

ilan_k

New member
ומאיפה הגברת מומחית בעיניני השכבות?

וברקס באמצע? זה עוצר את הכיף

Miss Mor

New member
איזה עוצר?

צריך לעשות את זה עם רגש!!! בעדינות, ברכות...
ודגש על הרכות, אילן! מה שזה עושה בסך הכל זה משכיב יותר את האופנוע, כאילו מפיל אותו ובשום פנים ואופן לא עוצר אותו! (ברקס אחורי כמובן) Miss Mor שאוהבת השכבות

קוליVFR

New member
ואולי אני טועה? ../images/Emo8.gif

אצלי באופנוע, כנותנים קצת בגזיות ועוד דחיפה קלה בהיגוי ההפוך הוא יורד כמה שרק רוצים...אבל לבלום על מנת לרדת? ועוד עם האחורי? המממממ.... לא הייתי הולך על זה.

Miss Mor

New member
אולי לא הבנתם נכון

ואולי אני לא מסבירה טוב את עצמי. אני לא נותנת ברקס בכל פניה ובטח שלא באגרסביות כמו שלא עושים היגוי הפוך בכל פנייה וכמו שאמר קולי, האופנוע יורד כמה שרק רוצים צריך ללמוד לשלוט באופנוע אחרת אל תעשה בכלל השכבות! זה צריך להיות מאוד מתון ומאוד עדין וזה מוסיף לעניין משהו פה בכלל יודע על מה אני מדברת?! Miss Mor

קוליVFR

New member
בטח שיודעים ../images/Emo13.gif

אבל אני מתעקש גברת מור, ברקס אחורי בסיבוב זה מסוכן גם אם את אלופה ומנוסה. אני לא צריך לספר לך מה יקרה אם יהיה קצת חול, מים, פס לבן של מע"צ ושלא נדבר על סולר שמן וכו´... בשביל הפרוטוקול (והחינוך לדורות הבאים) - בואי נסכים, אסור לבלום בסיבוב בטח שלא עם הבלם האחורי...עשינו עסק?
יאללה ביי

Miss Mor

New member
לא, אין צורך

כולנו מכירים את זה מאוד טוב. ונכון, צריך לדעת לעשות את זה היו מקומות בודדים שעשיתי את זה וזה היה בעבר הרחוק מאוד שרכבתי על אופנועי כביש אבל לא עוד
Miss Mor נטולת האופנוע

Big Max

New member
עם כל הכבוד,

אני, בפניות, לא בולם לא עם אופנוע ולא עם מכונית, גם אם זה יכול להוסיף לפאן. בדיוק בשביל זה יש מסלולי מרוצים...

למעלה