אני אישית נהנתי, לא ראיתי הרבה מכם כבר המווווווווווון זמן ובאמת הגיע הזמן, הגעתם בכמות שממש לא זכורה לי, כל הכבוד. שימו לב עלו אייקונים חדשים לגמרי (אפילו עשו לי אחד במיוחד שיהיה לי איך לחתום על הודעות
יש פה הרבה אנשים שלומדים את זה רק עכשיו !? ועדיף מאוחר מאשר לעולם לא כדאי שתספר לכולם איך זה בדיוק עובד כדאי לנסות את זה בסיבובים זה משכיב יותר את האופנוע למי שעדיין לא יודע... ממולץ ביותר מניסיון אישי
ודגש על הרכות, אילן! מה שזה עושה בסך הכל זה משכיב יותר את האופנוע, כאילו מפיל אותו ובשום פנים ואופן לא עוצר אותו! (ברקס אחורי כמובן) Miss Mor שאוהבת השכבות
אצלי באופנוע, כנותנים קצת בגזיות ועוד דחיפה קלה בהיגוי ההפוך הוא יורד כמה שרק רוצים...אבל לבלום על מנת לרדת? ועוד עם האחורי? המממממ.... לא הייתי הולך על זה.
ואולי אני לא מסבירה טוב את עצמי. אני לא נותנת ברקס בכל פניה ובטח שלא באגרסביות כמו שלא עושים היגוי הפוך בכל פנייה וכמו שאמר קולי, האופנוע יורד כמה שרק רוצים צריך ללמוד לשלוט באופנוע אחרת אל תעשה בכלל השכבות! זה צריך להיות מאוד מתון ומאוד עדין וזה מוסיף לעניין משהו פה בכלל יודע על מה אני מדברת?! Miss Mor
אבל אני מתעקש גברת מור, ברקס אחורי בסיבוב זה מסוכן גם אם את אלופה ומנוסה. אני לא צריך לספר לך מה יקרה אם יהיה קצת חול, מים, פס לבן של מע"צ ושלא נדבר על סולר שמן וכו´... בשביל הפרוטוקול (והחינוך לדורות הבאים) - בואי נסכים, אסור לבלום בסיבוב בטח שלא עם הבלם האחורי...עשינו עסק?