כולם כאן בני 15-11?

כולם כאן בני 15-11?

אני חשבתי שכולם בפורום בני 20-30 ועכשיו עם ההכירות הזאת אני מגלה שיש כאן איזה 10 בני 11-15!

bekN

New member
מצחיק לא?

מסתבר שאם זה לא בסדרת אנימה לא שווה להכיר את זה... נו שוין...אני מניח שעדיף הכרות כזאת מאשר בכלל לא...

bluexx

New member
זה לא זה

זה פשוט שבזמן שכולנו יודעים מה זה שחמט ומה זה דמקה היית אומר לי בוא נשחק גו לפני 3 חודשים לא הייתי מבין מה אתה רוצה זה הכנסה למודעות ולא יותר מזה ואל תנסה לדבר אידיש זה לא עושה אותך חכם יותר רק מציג אותך כמקובע ^-^ בעיקרון... ראית והחלטת לנסות גם? טוב מאוד עכשיו תפסיק להסתכל על הסדרה הזאת בעיקרון האנימה הזו היא פרסומת למשחק בוא נגיד שהיה רוצח סדרתי שמסתובב באזור שלך אבל הוא היה חשאי כל כך שלא ידעת עליו, כמו גו, קשה למצוא את זה אם לא מחפשים ואז בחדשות דיווחו על הרוצח הסדרתי, אז עכשיו אתה תדע זה כן משהו ש"שווה לדעת עליו" אבל לא היית יודע עליו בלי הטלוויזיה

bekN

New member
אני לא צופה בסדרות אנימה

אני לא יודע מהיכן הסקת את זה...

bluexx

New member
drop the act

דבר ראשון אם תלמד לקרוא זה יהיה נוח כי אז תבין שלא טענתי שראית סדרות כאלה הצגתי אותם כחלק מהמדיה שנקראת טלוויזיה שמקרבת למודעות כל מיני דברים בכל סוג תוכנית שקיים בה ולא רק בתוכניות עם הפוליטיקאים הטיפשים והאנשים חסרי השכלה שמדברים אידיש ומשוכנעים שזה עושה אותם חכמים הניסיון העלוב שלך לדבר בשפה עברית "גבוהה" כביכול מצביע על היותך אדם לא בוגר שמנסה להדגים כאילו שהוא חכם יותר כשבעצם הוא מדבר במילים שחלף זמנם בלשון המעטה לחילופין זה יכול גם להראות חוסר יכולת הסתגלות לשפה ה"מחודשת" ואי לכך להצביע על היותך זקן מכדי לנסות דברים חדשים אני מאמין לעומת זאת שאתה לא יותר מכבן 20 אם כי אין לי ספק שאתה צעיר אולי אפילו ממני ואי לכך drop the act בכל זאת אני מציע שתעבור על זה שוב, ותבין יותר לעומק שהאנימה היא כלי ולא רעיון. זה בסך הכל כלי להעברת מסרים כמו כל כלי אחר דוגמאת תוכניות אירוח גרועות דוגמא- הרעיון מאחורי נו גו הוא פשוט להביא את המשחק שעמד בסכנת הכחדה למודעות כלל עולמית זה הצליח.

bekN

New member
וואו...

את כל זה הסקת מחצי משפט שכתבתי,מרשים מאוד,בעזרת יכולת ניתוח כזאת עוד תגיע למחוזות רחוקים. עלית עליי....אני ילד בן שתיים עשרה הדובר עיברית קלוקלת שלמדתי מערוץ הילדים. אין לי כוונה להתנצח כרגע עם אף אחד,אחת כמה וכמה לא בבמה הזאת.. אם יש לך רצון לברר מי עומד מולך באמת,רצוי לשאול.... זאת בגרות. אם פגעתי במישהו מחובבי האנימה אני מתנצל. נעם

imdark

New member
כמה תיקונים חשובים

גם אתה לא מדבר בדיוק בעברית נכונה(לא שאני מתיימר לאשות את זה באצמי) לדוגמה :מדיה היא לא מילה בעיברית ובקשר לסדרה: זה נכון שחלק מהמטרה של הסדרה היא לפרסם את המשחק אבל הסדרה אף פעם לא התייימרה לפרסם אותו בכל העולם אלא רק לכלל האוכלוסיה הצעירה ביפן כאשר הסדרה הפכה לסרט מצויר ויובאה לארצות אחרות רק אז היא באמת הביאה את המשחק מחוץ לחומות מדינות המזרח לפני זה היה יצוא אבל קטן מאוד מעבר לזה המטרה של הסדרה הייתה להרוויח כסף וגו היה נושא שקל להשקיע בו (הורים ישמחו לקנות לילדיהם משחק היגיון עמוק ומלא בתוכן{בנוסף כולנו מכירית את ההתרגשות שיש בפעם הראשונה שאתה משחק גו}) מאבר לזה סדרה היא גם רעיון בשל אצמו או יותר נכון מורכבת מרעיונות כגון מבנה העלילה (סנדרלה במקרה שלנו) וכך גם סגנון ההנפשה והציור תנועה איטית נוצצת וחדה מתרגמת במוח כמלאת ביטחון מאיימת ורגועה (מה שמכנים מגניב) הרבה צבע אדום על גופו של מישהו יראה מאיים ואלי אפילו מפחיד קווים ישרים שיוצרים זויות חדות מתרגמים לדמות מפחידה וכואסת בגלל שהמוח רואה שיניים חדות הוא מבין שהדמות טורפת וככל שהקווים יותר חדים הדמות נראת יותר ויותר כמו טורף

dannyshadow

New member
היקארו נו גו הוא אנימה בפני עצמה

בלי קשר לגו. כמובן שאני אסיר תודה שבזכותה בכלל יצא לי להכיר את הגו. את האנימה עצמה אני אוהב וגם אפשר ללמוד בה דבר או שניים על גו, אז למה לא. יש לי גם הרבה חברים שהכירו גו רק בזכות הסדרה. חבל שלא יתפתח משהו כזה בארץ

../images/Emo152.gif../images/Emo194.gifולמה שלא יהיו?../images/Emo12.gif

חשבתי שגו מתאים לכל גיל

magicalgirl

New member
../images/Emo204.gifXDXD

רוב האנשים מכירים את המשחק דרך היקארו נו גו.מי שיצרה את המנגה אמרה באחד הראיונות שהיא נתנה[עם אני מוצאת את הראיון אני מביאה לפה ^^~] שהכוונה בהיקאגו הייתה למשוך כמה שיותר בני נוער להתחיל לשחק במשחק.לכן רוב השחקנים שמסתובבים עכשיו ברשמת מושפעים מהיקאגו ^^~

imdark

New member
16

מעל לממוצע כמו שאומרים אבל בקשר לגילאים דודה שלי סיפר לי שלפני די הרבה שנים כשהיה מערכת שהיא לא בידיוק אינטרנט אבל כן עבדה על מודם לתיקשור היא נכנסה ל"אתר" של "ה"מועדון לגו באינטרנט והיו שם רק 9 אנשים אכשיו פה הסיפור די דומה יש אנשים שמקירים את המשחק מאיפה שהו אבל לא משחקים ובטח ובטח שלא נכנסים לפורומים ויש אותנו הילדים עם ה"צעצועים" שלנו שראו ששיש עניין וישר חיפשו באינטרנט אני בטוח שמתי שהוא גם שביט יצתרף לשורותינו וגם לא מעט שחקנים מתקדמים אחרים אבל העובדה היא שאנשים מבוגרים שמכירית את המשחק מכירים אותו לפני הסדרה ולא מצפים שיפתח פורום אחרי הסדרה

הבן שלו אלוף הארץ!!!!!!!!1

יש לו מועדון גו בשם מיינד והוא מארגן מלא תחרויות הלכתי לאחת בראש העין....

imdark

New member
ומקום שלישי באירופה

(הבן שלו לא הוא) בדיוק חזרתי מפגישה בתל אביב

itaym02

New member
../images/Emo13.gif פעם הצעתי לו שיפתח פורום - לא

ממש הבין למה זה נחוץ.

imdark

New member
תכנס לפורום שח

ותבין שבדרך כלל צריך פורום רק כאשר יש תחורויות ויש שחקן שמכניסים נתונים ורבים על מהלכים ולומדים אחד מהשני אישית עם תתנו לי כסף אני אכשיו ירכיב צוות ואבנה פורום נהדר לגו בעיברית(PHP) אבל פעם הקהילה של גו הייתה באמת קטנה וכאט היא ממש גודלת בזמן הקרוב יתחילו להפתח פורומים חינמיים ואתרים לא מעוצבים בנושא בתנאי שהקהילה תשאר במגמת עלייה אנשים יראו שהם יכולים להרויח כסף וישקיעו כסף בתחרויות ומועדונים דרך אגב לכל המעוניין יש סיכוי טוב שתהיה תחרות בהרצליה בזמן הקרוב כנראה טורניר אני משיג מקום ופרסים למנצחים ממשקיע (המנהל של חטיבת הנגיד) המטרה תהיה לאסוף כסף למועדון שלנו ולפתות עוד אנשים למועדון (ולעולם המופלא של גו כמובן) עם אני יפגש עם שביט ביום שישי זה יתבצע מהר ככל האפשר

itaym02

New member
אתה חייב להוסיף סימני פיסוק כדי שנב

שנבין אותך. וphpbb לא עולה כסף.

imdark

New member
אני דיסלקסי

אני בקושי מצליח לכתוב גם ככה בלי שגיאות יש הרבה סוגים לא רק PHPBBL שלא עולים כסף אני לא דיברתי אליו אלא על PHP בכללי (לבנות מערכת מכלום) אני מדריך מחשבים ויש לי את הצוות שלי כאשר צריך לבנות משהו אבל בתור מתכנת דיבאגר ומעצב (ואנימטור אבל בלי קשר) אני לא עובד בחינם וכך גם לא שאר הצוות חוץ מזה יש גם דברים חשובים כמו קניית דומין ואיכסון האתר (פורום טוב צריך הרבה שטח פנוי ובנדוויט)

למעלה