כולם יודעים ש...

לסיכום...

מיצינו את עיניין הפלישה וההטפה לסקסית23 כאן אומר לכם שאני דווקא אוהבת אנשים ואתכם...ומאחלת לכם שבת שלום!!! אוהבת עד מאוד ...ואל תשכחו היום ומחר שידורים פצצה הכינו את תוכנות ההקלטה...חחחחחחחחחחחחחח

כולם יודעים ש...

נשמה טובה , ולא קנאית... לכל אדם יש את הייחוד שלו...ואני מאוד מאוד אוהבת אנשים ותאמינו לי שאם המתחרים בתחרות היו מולי היינו יושבים וצוחקים בסבבה...ולא רבים.. כי אני בחורה מקסימה וחמודה..ולא אני לא מתנשאת בכלל...אני גרמתי לכם לחשוב ככה בהצגה אחת גדולה.. הדמות סקסית23 הצליחה לעורר פרובוקציות בקרב הרבה גולשים.. יש משהו שפשוט אני חייבת לומר- "מה עולה בראש של של אנשים שמפרסמים תמונות, טלפון, כתובת( בדירה הקודמת) , סרטונים, הפצות באימיול...אנשים עולה בדעתכם אם יום אחד מישהו יבוא לאנוס אותי או לרצוח אותי? חשבתם על התוצאות????.??? יום אחד אני אקבל דקירה או אונס ואז מה? תגידו חבל??? אז למה לא למנוע ...הדרך למנוע היא פשוט להמנע מזה... מה עוזר לאותם אנשים שמפרסמים אותי??? לא עוזר להם כלום כי אני לא מתעצבנת והם בחיים לא יצליחו למחוק את הדמות סקסית23... הדמות סקסית23 תלך ביום שאני אהיה מאוהבת ואתחתן... זהו!!!!!!!!!!!!!!1 אז לכל מי שמנסה תמשיכו כי אני לא אמחק בחיים ...חבל שאתם תסתבכו עם החוק ...כי אני בתהליכים...וחבל עליכם!!! את האמת לא אכפת לי מאלו שמנסים לפגוע בי כי אני ניזוקה...כל אחד צריך לעמוד מאחורי המעשים שלהם...ולשלם על זה ביוקר נכון אני נותנת לאנשים את האפשרות לפגוע בי...אז למה בעצם לפגוע או לנסות? לאותם אנשים שמנסים אומר את זה חד וחלק אתם תשלמו על זה ביוקר....עד עכשיו ויתרתי אבל אחרי מה שקרה לפני חודשיים אני לא מוותרת יותר ואתם תראו את זה בהמשך.. אז אנשים --------------- "סוף מעשה במחשבה תחילה"...אל תגידו שלא אמרתי לכם..אל תבכו אחרי זה

סקסית 23

7 וחצי, לא מצליח להירדם אחרי הלילה שעבר...איכשהו ולמשהו הגעתי לפורום הזה. קראתי... רונית, את גדולה! עוד לא ממש יצא לי לראות את כל השידורים שאתם מדברים עליהם אבל הדימיון די מספיק לי. קיצר, את גדולה. לא בגלל השידורים, אלא התגובות. את מורדת. מורדת ליברלית...דבר שלא ממש קיים. שמה *ין על כולם, ממש על כולם, על כל הנורמות המפגרות שקבעו אנשים מפגרים בגלל מגבלויות שלהם וחסכים שהיו להם בילדות והועברו דורות דורות... קיצר, אני לא משורר...סתם שתדעי שאת גדולה. אני לא אגיד לך שאני אוהב אותך כמו שאת אומרת לכולם כי אני מייחס משקל למילים שלי...ולמילים "את גדולה" יש משקל הרבה יותר כבד... תמשיכי כך!!!

תודה מותק..

אני בעד "חיה ותן לחיות" כל עוד זה לא פוגע בזולת... תראה אני אוהבת אנשים והם לא מבינים שהכל באינטרנט בולשיט ואני בנאדם טוב...חבל שהם מנסים להרוס לי את החיים... חבל כי זה ייגמר רע...זה ייגמר רע בשבילם...

התשובה בגוף השאלה

"סוף מעשה במחשבה תחילה"...אל תגידו שלא אמרתי לכם..אל תבכו אחרי זה" היו צריכים להגיד לך את זה כשהתחלת לשדר ולעשות פרובוקציות. את יודעת מהו טבע האדם והיית צריכה לנחש שככה יהיה, תעוררי פרובוקציות, אנשים ירצו להתנכל לך, אז יפרסמו עלייך מידע (תמונות, מקום מגורים, טלפון, ת"ז וכו') אל תבואי בטענות לאחרים, בידקי קודם היכן הינך טועה.

ענבר אם את לא יודעת

אנחנו חיים במודרניזציה.. ולא בפרימיטיביות...יש לנו חרות... אנו חופשיים לעשות מה שבא לנו...אל תיתממי לי עכשיו כי את הרי עשית ערום...ולא אני לא אעלם..אם אני אעלם זה יקרה רק כשאתאהב ואתחתן... אני ליברלית!!!

לא אומרת שלא עשיתי

עשיתי ועוד איך אבל אני לא באה בטענות לאף אחד כשההקלטות שלי מתפרסמות אבל להבדיל ממך אני לא נותת שיכירו אותי מקרוב עד כדי שידעו מי אני... וחוץ מזה... אם שמת לב פעם הייתי משדרת משהו כמו בכל יום... עכשיו אני משדרת משהו כמו פעם בחודשיים אם לא יותר... כך שלקחתי אחריות על המעשים שלי ופי כמה וכמה על ההשלכות של המעשים שלי. ואני לא מאשימה אף אחד בהם מלבד עצמי.

putimakansi

New member
עינברבור - ישר כח !!

היטבת לבטא את מה שכולנו פה מרגישים כלפי רונית !!! שידרת - קחי את האחריות על התוצאות של השידור !!! אל תאשימי אף אחד בתוצאות רק את עצמך !!! ועכשיו לתוספת שלי -רונית בשבילך ניפגעת פעם אחת - תלמדי לפעם הבאה נפגעת פעם שנייה - תלמדי בשביל הפעם השלישית נפגעת בפעם השלישית - כנראה את פשוט טיפשה מדי בשביל ללמוד מהטעויות שלך !!! אז תפסיקי להתנפל ולאיים פה על כולם - פשוט תעמדי מול המראה ותני לעצמך סטירה בשביל שתתעוריי מהסרט שאת חיה בו !!!

פוטי

להבדיל ממך אני לא שונאת את רונית או חשה עליונות עליה. היא בנאדם זהב, חבל שאתה לא יודע לראות את זה, אבל כחברה אני יכולה לייעץ לה ולהבדיל ממך אני עושה את זה מתוך איכפתיות ומתוך הבנה. בדרכך שלך אתה גם עוזר לאחרים, אך אם תמתן קצת את דבריך, תוכל לעשות אותו דבר בצורה מנומסת יותר.

putimakansi

New member
ענברבור לילה טוב !!

לא אני לא שונא את רונית - אני פשוט סולד ממנה מההתנהגות שלה וממה שהיא מנסה לעשות פה.... אני משתדל להיות כמה שיותר מנומס לא תמיד זה יוצא כי פשוט אני כל פעם מופתע מחדש מהסרטים שהיא חיה בהם.... אני די ותיק פה ומכיר פה את כולם כמעט - ואין אחד או אחת שאני סולד ממנו - היא פשוט מגעילה אותי בהתנהגות שלה במחשבה שהיא מרכז העולם או במיקרה שלה - הפורום והבלוגים. כולנו מנסים לפגוע בה, היא הכי חכמה מבינה וכו" דיייייייייי ! מכירה את המשפט "חייה ותן לחיות" ? לא מתאים לה שלא תיכנס לפה יותר !!! רוצה להיכנס - תיזרמי - אל תחפשי כל הזמן את הרעל את הריב את הגועל נפש !! שתשדר מיצידי 24 שעות ביממה זה החיים שלה אבל למה להרעיל כל הזמן את הפורום ???

רונית שתדעי

קינאה זה דבר טבעי , אבל כול אחד צריך להסתכל בצלחת שלו, כי בכול אחד יש משהו טוב ולא צריך להתעסק בליכלוכים,צריך לקחת את הכול באיזי ורונית אני יגיד לך משהו אל תעלבי אבל לפני התחרות את היית מטיפה לכולם על איך שהם מתנהגים ואת לא שמה לב שאת ליפעמים יורדת לרמות מאוד נמוכות וחבל,כי בתכלס את בחורה טובה ,את רק לא צריכה לחשוב שכולם שונאים אותך כי זה לא ככה יש הרבה שאוהבים אותך את לא צריכה להיות פרנואידית תסתכלי על החצי הכוס המלאה לא רק על הריקה ורונית באמת שאני אומר את זה מכול הלב לא מתוך רעה

LunasRoze

New member
תראה בתור אחת שמכירה את רונית

אין לה קינאה לאף אחד היא סתם מתחרה בשביל הכיף וכן יש המון אנשים שאוהבים את רונית ואני בינהם. אתם פשוט חיים בסרט שרונית באמת כזאת בחייםה אמיתיים כמו שהיא מציגה את עצמה בבלוג וזה ממש לא נכון. היא בן אדם מקסים ושקט ודיי ביישן , הבלוג זאת רק דרך להשתחרר מידי פעם. ותהיו כנים זה אינטרנט זה וירטואלי כלום פה לא אמיתי. אתם נכנסים לסרטים סתם! הבעיה מתחילה שאנשים מתחילים לקחת פה דברים יותר מידי ברצינות ומתחילים לרוץ פה נקמות אישיות עלמה ולמה ?!?!? על דברים שנעשו ונגרמו באינטרנט. אני גם הייתי פה הרבה שעות על דבי שעות עד שזה חדר לי לחיים האישיים ואז החלטתי לא לבלות פה יותר גי וואלה אנשים אתם לפעמים מגעילים ברמות. אני אישית קיבלתי פה איום ממישהי שמכנה את עצמה לורן ששלחה לי מסר באתר הכרויות שאני רשומה בו וכתבה לי שהיא יודעת מי אני ושאני השותפה של רונית סקסית 23 מהבלוגים והיא תראה לי והיא תעשה ובלה בלה בלה בלה בלה ?!?!? כאילו מה , את דפוקה במח לרדוף אחריי באינטרנט ... קצת חרגתי מהנושא לסיכום דברים האנשים שמציגים את עצמם פה זה לא הם במציאות. ותפסיקו להפוך את הדברים לדוחים וחטט בחיים של אנשים. לונה

כן נדמה לי שראיתי אותה במנרווה

קצת שונה קטנה כזו אבל בכל זות עושה הרבה שטויות אבל זו זכותה זה הגוף שלה ולמדתי שגם החיים שלה לא פשוטים רק לפי דעתי היא צריכה להוריד כמה הילוכים כי היא טסה בעליה יותר מידי היא עוד יכולה לצנוח זו דעתי שבוע טוב

סתם מישהו..

אני מסכימה איתך שקינאה זה לא דבר שאנשים אמורים להרגיש...אני אפילו לא קראתי את כל ההודעה שלך ואני מגיבה כי אני יודעת שתמיד ישמיצו אותי כי הרי הקינאה משתוללת כמו שאמרת... ולכן אומר לך דבר אחד ..רק מי שמכיר אותי באמת יודע כמה מקסימה ומדהימה אני מכל הבחינות...ועל כן אומר לך דבר אחד ================לא אני לא מקנאה ===============!!! לסיום אומר לך משפט חכם- "אל תשפוט בנאדם לפני שמכירים אותו באמת"!!! לימדו והשכילו כי יש לך המון ללמוד

היי לונה מה את עדיין בבית?

אני כבר הגעתי לבית של ההורים אני אוהבת אותך

LunasRoze

New member
כן רוניתי

אני יוצאת עכשיו דיר באלק אני חוזרת והבית הפוך אני זורקת אותך מהחלון. טוב יאללה אנשים יצאתי נסעתי תכנסו לקומונה שלי רונית יא מכורה עזבי כבר את הפורום המעפן הזה ביייייייייייי אוהבת המוןןןןןןן לונה

רונית אני לא שופט אותך חלילה

אני רק אומר את דעתי ואת הרושם שבעניי את עשית (אם ניפגעת קבלי את התנצלותי) אני מכבד אותך ולא מיתכוון ליפגוע בך, ואגב שהיה לך באמת בהצלחה בתחרות מכול הלב

אני לא נפגעת...

מקבלת את הדעות אבל אתם פה עושים לינץ' על מישהו שבחיים לא עשה לכם כלום...חשבת על זה?

רונית אף אחד לא עושה עליך לינץ'

את מייצרת את הרושם בעצמך חשבתך על זה?...ואת צריכה לקחת דברים בחשבון מתוקה כי לכול דבר יש תוצאות (אגב באמת מי ירצה להקליט אותך ?...איזה אנשים משועממים מי שעושה את זה):/

למעלה