תגובה ל"סקסית 23"
חח פאק פשוט לא ייאמן , כל פעם שאני נתקל במשהו שאת כותבת , אני לא מאמין שזה אמיתי , ומקווה קצת שאולי זו לא את הכותבת, ויש סיכוי איכשהו שאת איזשהי דמות של עורך של "תפוז" שכותב במקומך את התגובות , ויש לך איזשהו הסדר איתם. כמו שלוואי נט , יש את הדמות ההיא "דויד" שכותב כל מיני שטויות בשביל רייטינג. את שמה לב איזה מגוחכת את ? " מה עוזר לאותם אנשים שמפרסמים אותי??? לא עוזר להם כלום כי אני לא מתעצבנת והם בחיים לא יצליחו למחוק את הדמות סקסית23..." שמת לב מה כתבת ? המשפט הזה נראה לך הגיוני ? זה שמפרסמים את המעללים שלך בבלוג באימיול או בכל צורה אחרת , ימחוק אותך ? להפך ! זה יפרסם אותך ! ככה פירסום עובד ! ופירסום של הדברים שאת עושה פה , יכול רק להזיק לך , ככה שעדיף לה שישכחו את מה שאת עושה פה וכן ימחקו את הדמות שלך. אם תזרקי את המחשב לפח , ותלכי לעבוד. אז תוך כמה ימים תשיגי חופשה בחו"ל. וככה גם תפגשי אנשים אמיתיים , ב-מ-צ-י-א-ו-ת , וככה הם יוכלו לדבר איתך ולהכיר אותך , כי את הרי טוענת שאת אדם נחמד. בקיצור , את חייבת כמה שיותר מהר להתנתק מהאינטרנט , תאמיני לי שחופשה בחו"ל של כמה ימים לא תעזור לך. רק אם תתנתקי מהבלוגים האלה , תמצאי עבודה. ותני לזמן לעשות את שלו שאנשים ישכחו את הפרצוף שלך וכל מה שעשית רק אז אולי הדמות העצובה שלך אולי תשכח , ואני מקווה שתוכלי לחיות חיים נורמליים

כי הרי את לא עוזרת לעצמך פה בכלום עם השידורים שלך , זה לא שאת איזה בחורה שסתם מתפשטת בשביל הכיף בשביל להכיר פה בחור או סתם לתפוס זיון. את רק מזיקה לעצמך , אני מקווה שתפוז לפחות משלמים לך על כל השטויות שאת עושה ולא רק נהנים מהרייטינג. ( לא שיש לך הרבה רייטינג , אבל עדיין). בקשר לבלוגים עצמם , אם יש איזשהי בחורה שבא לה להתפשט סתם בשביל הכיף מידי פעם , תוך כדי שהיא שומרת על אנונימיות אז זה סבבה לגמריי. אבל הדברים שאת עושה בבלוג שלך , הם גועליים לגמריי וכנראה נובעים מאיזשהי בעיה שיש לך , בעיה שאת לא מטפלת בה והשידורים שלך פה , רק מחריפים אותה , אפשר להדמות את זה ממש לאיזה אנורקסית שכל פעם דוחפת אצבע בשביל להקיא את מה שהיא אכלה , כל פעם שאת משדרת פה זה כמו הפעולה שהאנורקסית עושה לעצמה. זה נראה לך באמת הגיוני לעשות את כל זה בשביל חופשה ששווה 300 דולר ? וזה לא רק בגלל הכסף..יש כל מיני אנשים שמכורים לבלוגים האלה , בגלל איזשהי בעיה שיש להם , והתשומת לב שהם מקבלים פה , כביכול עוזרת להם להרגיש יותר טוב. אבל זה סתם רמאות , זה מזוייף , זה וירטואלי. בקיצור מקווה שתעזרי לעצמך ! ובהצלחה בתחרות חח