כולם חרא???

shade00

New member
כן...כולנו חרא

חצי שנה גרושה שני קשרים של שלושה חודשים... כמה זמן מאז שעזבת את הבית? למה? אומרים שאת מציאה כדי לרומם את רוחך... בתור גרוש - מה לעשות, צריך להתחיל ההההככככללללל מההתחלה כי אין לנו את הכלים יותר שאבדו לנו ביום שנישאנו זה כולל את נורות האזהרה

לא כולם!

איך בכלל אפשר להגיד "כולם", לאחר פגישה עם 2 בלבד. יש בארץ לפחות 3000000. לגבי השאלה שלך, מה שיגרום לי "להיעלם" (אם כי אני אף פעם לא עושה את זה ככה): - חוסר יחס. - חוסר היענות לחיזורים. - חוסר בעניין משותף 1 לפחות. - הבדלים מהותיים בהשקפת עולם. - אם אני מתחיל להתאמץ יותר מדי לשמר את הקשר. כאן דרושה הרחבה: אני: "בואי נצא לסרט", היא: "לא היום, יש לי שיעור ניסיון ביוגה עם חברים" אני: "כל כך שמח שפגשתי אותך", היא: "תודה" אני מתקרב, היא מתרחקת וכו' בהצלחה.

חחחחח ../images/Emo6.gif

פעם אהובי התקשר אלי כשהייתי נורא עסוקה, וניסיתי בכל זאת לתחזק שיחה. יכולת המולטיטסקינג שלי לוקה בחסר חמור, ופתאום, בדיעבד, באיחור של שבריר שניה, קלטתי שבתגובה ל"אני אוהב אותך" עניתי: "תודה"
כמובן שתיקנתי מיד, ומאז זו בדיחה שרצה בינינו הלוך ושוב...

קחי את הזמן

ותהיי יותר בררנית. אם אחרי דייט אחד בחור לא מתאים לך נפנפי אותו. אם מצאת מישהו לענין - המנעי מלשכב איתו לפחות חודש וחצי. תמצאי חיים - חוגים חברים לימודים. ותקראי את הספר למה גברים אוהבים ביצ'יות - שינה לי תחיים

רויטל150

New member
ספר רע.

אגב, גברים לא אוהבים ביצ'יות. אבל אם הולך לך...מי אני שאשפוט....

Duality One

New member
גברים מבולבלים וחסרי אישיות

אוהבים ביצ'יות. למזלן של הביצ'יות, יש הרבה גברים מבולבלים. למה? בגלל שהביצ'יות שולחות להן מסרים כפולים. זה מן מעגל שמאכיל את עצמו. גברים שיודעים מה הם רוצים מהחיים שלהם ינפנפו ביצ'ית כמו שמעיפים זבוב. אגב, לפני קצת יותר משנה, כשהייתי סינגל, אחרי שוקראתי איזה כמה ספרים על עולם הדייטינג ("המשחק" - ניל שטראוס, אחד המוצלחים שבהם) ועל יחסים אחרי שנים של להיות מחוץ לשוק הפו"פ, נתקלתי בבחורה שקראה את הספר "למה גברים אוהבים ביצ'יות" ברבת. ילדה בת איזה 21-2, לא הרבה יותר מזה. מסכנה. את כל המנטרות שהיא ציטטה לי מהספר שברתי לה בכמה משפטים. בשורה התחתונה, גברים אמיתיים לא אוהבים ביצ'יות בדיוק כמו שנשים אמיתיות לא אוהבות מניאקים. ואם הם/הן כן, אז לא מדובר פה בקשר בריא במיוחד...

כן

אז מה אם את די מציאה ? את חושבת שזה כל מה שישאיר אותך עם X או Y ? את גרושה רק חצי שנה . רוב הגברים לא ייכנסו איתך למשהו רציני כי את עדיין מלקקת את הפצעים. לכן מה שנשאר לחפש זה רק סקס \ בילוי .

פלא68

New member
מה את רוצה לומר ?

התגרשת לפנ י 1/2 שנה ויצאת עם שני גברים ? שניהם פיתחו איתך קשר מסויים שכשל בהמשך ? האם זה נכון מבחינתך לראות אותם בקווים של "חרא" ? להבנתי : יצאת עם אנשים, היה קשר של מספר פגישות, הקשר לא צלח. אולי כדאי לך לשאול אותם את השאלה למה הם לא הסבירו את עצמם. והאם את מציאה ? אולי, לפי הכרטיס את בת 110, כך שמציאה גדולה את לא - אבל לכי תדעי.

אז ככה -

קודם כל - לא ! לא כולם ואפילו לא רובם. אולי אולי מקצתם. אבל כאלה יש גם אצלנו בנות המין היפה והחזק. שנית - רק שניים ? וכבר את מכלילה ? אז היו שניים, לא היו מוצלחים, לא קרה כלום. תמשיכי הלאה. שלישית - אין מה להסביר (סליחה שאני אומרת). ככה זה, לא כולם בנויים אותו דבר ולכל אחד יש ציפיות אחרות. תהני, תבלי, תמשיכי להתבונן סביב, ובסוף = תמצאי ! בהצלחה :)

למעלה