כולם ביחד

וקצת יותר פירוט ../images/Emo13.gif

מיותר לציין שהיה מעולה. ההפתעה היחידה שהייתה לי היא מבחינת ציפיות. חשבתי שכשתיסלם מתאחדים די חבל שהביאו גם את פורטיסחרוף, הרגשתי שהם קצת מיותרים, בסופו של דבר ההופעה שלהם היתה יותר טובה, אפילו שראיתי כמה הופעות שלהם ואפילו שזו תיסלם מין העבר השני. יכול להיות שזו הייתה טעות לשים את פורטיסחרוף ראשונים, נכון שמבחינת היוקרה לתיסלם מגיע להיות אחרונים, אבל מבחינת האנרגיות להמון אנשים כבר לא נשאר כוח בתיסלם, בכל מקרה, היה מצוין. הגענו בערך בעשרה לשמונה, הצטיידתי בחולצה חדשה של סימנים של חולשה (איזה כמה חבר'ה מהרשמי מכרו מלא חולצות). כהרגלם הם פתחו עם אגם ענקית בגירסא מצמררת מתמיד, אבל במקום לעבור להנה בא השקט הם החליטו שכדאי להוציא אותו (חבל! דווקא אותו!) והמשיכו עם להתעורר. פורטיס היה מחורפן מתמיד, הוא מצליח להפתיע אותי כל פעם מחדש. הוא עלה לבמה עם טלפון (לא סלולרי כמובן, כזה אולד פאשן) והתחיל לצעוק "הלו, מה נשמע, אתם שומעים אותי?" בזמן שכולם ניגנו את הפתיחה של אגם ענקית. הוא גם התחיל לרקוד ואלס עם הגיטרה שלו באיזשהו שלב, ב"את לא" (לפני הבית המהיר החצי היפהופי) הוא התחיל להתנהג כמו ראפר ועשה "יו יו יו", קורע! אבל ההיי לייט ללא ספק היה הזניח. פורטיס הודיע לנו שעל פי חוקי הצ'אקרה יש לנו הזדמנות לכבוש את ירושלים אם כולנו ביחד נעשה עכשיו מדיטציה, הוא אמר שיש מספיק אנשים בשביל לרדת על כל העיר העתיקה (
) ואז הוא ביקש מכולם להרים את הידיים באוויר ולצעוק זניייייייייח, הוא היה מחורפן לגמרי, עשינו את זה איזה עשר פעמים במהלך ההופעה... חוץ מזה היו גם שירים, לא היו יותר מדי הפתעות, ההפתעה היחידה הייתה הדלת, שהיה פשוט מצוין. חוצמזה חדשות מהירח עבר לאמצע ההופעה וזה מעולה, השיר הזה כבר לא צריך קידום והוא מצוין בתור המחרפן הרשמי שמגיע ישר אחרי "בסוף של יום". פורטיס גם נתן סולו גיטרה (!!) באמונה עיוורת. השירים שצריכים לצאת מהפלייליסט לדעתי הם תחנה סופית, שמוצה כבר מעבר לכל כיוון, ותלוי על הצלב, שפשוט לא מבוצע טוב בהופעות של פורטיסחרוף. אם כבר שוטר פושע, אז למה לא את פריז בלהבות? אם כבר סיפורים מהקופסא, אז למה לא את בין החדרים? הם סיימו כרגיל עם אין קץ ועלו להדרן של שיר אחד: ניצוצות. שיר שלא היה למרות שהוא היה בפלייליסט: חלום כחול (וחבל) אחריהם עלו תיסלם, הזדקנו ברמות, אבל הם עדיין בועטים. הם לא סטו בכלל מהפלייליסט של אור של כוכבים (ההופעה מלפני 3 שנים) וביצעו משם את כל השירים של הלהקה, חוץ מכבר הסתיו עכשיו. הסיכוי לשמוע שירים כמו "השריקה הזו" ו"דינמו מסחה" היה אפסי... אבל הם נתנו שואו מצוין, ב"כוכבים" היו זיקוקים מטורפים, שני השירים של יאיר ניצני, פרצופה של המדינה וחצבים פורחים היו מדהימים. לראות אותה היום היה כמובן שיר האווירה הקלאסי, עוד פגישה היה מטורף ודווקא תנו לי רוקנ'רול היה מאכזב... הם שרים טוב ביחד ובניגוד לפורטיסחרוף לא עשו אפילו פאשלה אחת (מילים מילים מילים), זה נראה כאילו הם היו בחזרות אינטנסיביות לקראת ההופעה. הם עלו להדרן ושרו "שיר של שי גבסו" מתוך "כוכב נולד הדור הבא" (או הקודם, כמו שצעקו להם מהקהל), את יש לך אותי הקלאסי (אלפי פלאפונים נדלקו באוויר) איזה אילתור של "מעל פסגת הר הצופים" ולסיום, כמובן..................... כשאת בוכה את לא יפה את לא, יפה! כל הקהל על הרגלים, כולם רוקדים ומתלהבים. וזהו!

1Reebok

New member
נרהא לי שהיתה קצת פאשלה,

ברדיו חזק, אבל עם ההתלהבות של הקהל, זה בכלל בכלל לא משנה.. הם נתנו הופעה כל כך כל כך מדהימה, אחת מהטובות ביותר שראיתי בחיים שלי. פשוט חבורה למופת. גם פורטיסחרוף היו טובים, אבל.. אני לא יכול להשוות בכלל.

MikeY fReAk

New member
האמ..../images/Emo79.gif

(מחזיקה אצבעות חזק שלא תסקלו אותי או משהו) רוב ההופעה של פורטיסחרוף השתעממתי
|:

1Reebok

New member
גמאני ../images/Emo3.gif

המופע שלהם זה מופע לאנשים שמכירים את השירים.. השירים שלא הכרתי סתם חפרו אותי

ohadbs

New member
עם כל הכבוד לתיסלם

יוקרה זה קצת חריף מידי:) ובכלל, יוקרה ורוק? לההה, לא הולך.

1Reebok

New member
זיקוקים זה יוקרה!

ויאיר ניצני זה יוקרה
היוקרה היא בכבוד, לא בחומרי. מה זה תאוות הבצע הזאת? כבוד! כבוד הוא לנו להיות נוכחים בהופעה של תיסלם!

T S F1

New member
נו, יופי..

אתם לא יכולים להגיד לי שאתם באים מחיפה ל פ נ י ההופעות? :\ בכל מקרה, היה אדיר. כמו שאמר זה מעלי - בהחלט היה שווה לבוא מחיפה [לפחות לתיסלם..].

MikeY fReAk

New member
>>תמונות../images/Emo79.gif

http://www.tapuz.co.il/Albums/album.asp?u=619625&a=391773 יש כמה מטושטשות, אבל יש כאלו איכותיות:] תמונות של פורטיס יצאו גרועות (אהמ, over-זניח?) אבל ברי דווקא יצא סבבה, וגם יזהר אשדות *שיש לי מפרט שלו, יאי* זהו, לא כותבת כאן או משו אבל נו, זה קשור אליכם והכל. יומטוב:]

למעלה