תראי
קראתי את כל התגובות שלך לשרשור הזה, וגם מהשרשור הקודם, ולמדתי על האישיות שלך לא מעט. גם את צריכה להבין את האישיות שלך ולחפש את מה שמתאים לה. את מבקשת עזרה כנגד הבעיות של החיים שלך, וצריכה להבין שהם נובעות מהלך המחשבה שלך. יש לך קשיים רבים, והגישה שלך לקשיים היא להסתגר, לתלות את הקשיים באחרים, ולחפש מי יושיע אותך. וזה לא הולך ככה. כך לא מתמודדים עם קשיים. הדרך להתמודד עם קשיים היא לנסות עוד ועוד ועוד. את מבקשת כאן עצה, ונותנים לך כל מיני עצות, ואת מגיבה שזה לא עוזר. ובכן, עד כה זה לא עזר, אבל הדרך היא להמשיך לנסות, למרות שקשה ולמרות שלא מצליח. את צריכה להבין שלא מצליח לך בגלל שאת לא אדם חלק, יש לך בעיות ואת לא מתמודדת איתן היטב, ולכן אנשים דוחים אותך. אם תטפלי בבעיות שלך ותתמודדי איתן, ותחפשי במה את אחראית לכל סיטואציה ולא האחרים (המעסיקים, הגברים שיוצאים איתך) - יהיה לך קל יותר לפתור בעיות ולמנוע אותן. ובכל מקרה - להמשיך לנסות ולדעת שלך קשה יותר ולוקח זמן יותר כדי להצליח. פה לא יפתרו את הבעיות שלך, רק יציעו לך עצות. בעצם - אף אחד לא יפתור את הבעיות שלך. כנראה שהגברים שיצאו איתך נמשכו אחר המראה החיצוני, אבל כאשר גילו שהאישיות תקועה עם הרבה בעיות התביישו בעצמם על שהסתנוורו מהמראה החיצוני ולא קלטו את האדם, ולכן ברחו בלי להגיד מילה. כנראה שהרגישו שלא תקבלי את מה שהם יגידו, ולכן נמנעו מלהגיד משהו. אינך צריכה להתעסק בסיבה מדוע הם בורחים. את צריכה להתעסק בלחפש מישהו שיתאים לך - מישהו פשוט כמוך, עם הלך מחשבה שמתאים להלך המחשבה שלך. גם לגבי מקומות עבודה - את צריכה לדעת שיש אנשים שאינם מתאימים לכל מקום עבודה, וצריכה לחפש הרבה הרבה עד שתמצאי משהו. אבל בסוף תמצאי - אם תסכימי להתמיד ולחפש ולא להתייאש מזה שלא מקבלים אותך לכל מקום. גם כאשר את פונה לעבודות פשוטות, שמתאימות לך - עדיין לא יקבלו אותך לכל מקום. פשוט תמשיכי לחפש. אני רגילה כל חיי שמקבלים אותי לכל מקום עבודה, כי אני מאוד מנוסה ומוכשרת. אבל פעם, לפני 4 שנים, חיפשתי עבודה במשך שנה שלמה ולא מצאתי. הייתי בהמון ראיונות, במקומות שמתאימים לי לחלוטין - ולא קיבלו אותי. הייתי מאוד מתוסכלת, אבל הבנתי שהבעיה היא שיש מיתון קשה במשק, שאני כבר די מבוגרת ולא מתאימה למקומות שמבקשים צעירים, ושהקשיים שלי אינם מתאימים לכל מקום עבודה, ולכן זה ייקח זמן. זה לא כמו שהיה פעם. אז המשכתי לחפש, למרות שהיה לי מאוד קשה. ואת יודעת מה קרה? בסוף מצאתי מקום עבודה מצוין. ואחרי שהוא נסגר - מצאתי עוד מקום עבודה מצוין. אז סבלנות, בסוף תמצאי. בתנאי שתחפשי רק מה שמתאים לך.