כולם בורחים ממני

saritos3

New member
כולם בורחים ממני

זה פשוט מפחיד מה שקורה לי.אני יוצאת לדייטים עם גברים והם ממש נדלקים עלי.אני רואה את זה עליהם וגם הם אומרים שאני יפה ושאני הבן אדם שחיפשו.ואחרי 3 4 פעמים או יותר.הם נעלמים. .זה הפחד!שהם אפילו לא נפרדים או מסבירים למה לא מתאים.פשוט מתמוססים.וזה לא שנתתי להם אז הם קיבלו וברחו.שום דבר!אין לי מושג.ואני בחורה שנראת מצוין! הבעיה השניה שאני לא מוצאת עבודה למדתי מזכירות בכירה וכל מקום רוצים ניסיון איך אני יתחיל לעבוד אם בשום מקום לא נותנים צאנס . .מאיפה ארכוש ניסיון.אני מדוכאת בת 28 בלי אהבה כול חברותי כבר עם 3 ילדי

אופירA

New member
מנהל
כולם נגדי, אף אחד לא מניע אותי

אם את מצפה שהכל יתנהל כפי שמתאים לך - ואינך יודעת איך להתנהל עם המציאות - זו הבעיה. את מצפה שאיזה גבר ירצה אותך, שאיזה מעסיק יקבל אותך לעבודה, ואפילו שמי שאינו רוצה לצאת איתך - שיסביר לך מה מפריע לו. אני אומרת לך - את צריכה להתנהל בכוחות עצמך עם המציאות, לא לצפות שאחרים יסדרו לך את העניינים. מה את עושה כאשר את צריכה לרדת מאוטובוס עמוס, וכל האנשים עומדים ליד הפתח ומפריעים לך לגשת ולרדת? מחכה עד שהאנשים יפנו לך את הדרך? לא. את מבקשת סליחה, דוחפת ונדחפת קצת, מחייכת פה ושם, מזדרזת, ובין לבין צועקת לנהג: רגע, רגע. כיוון שיש לך כבר ניסיון עם הבעיה, את מתכוננת מראש וקמה מהמקום יותר מוקדם, שיהיה לך מספיק זמן לפלס את דרכך ליציאה. כך צריך לנהוג גם בבעיות שמתעוררות בחיים. יש לך ניסיון עם משרות שמבקשים בהן ניסיון, תתחילי לחפש משרות פשוטות יותר, שאין מבקשים בהן ניסיון. בכלל, האם את מכירה את עצמך? האם את יודעת מה את יודעת לעשות טוב? האם עבדת במקומות אחרים עד גיל 28 ויכולה להצביע על כישורייך (הגם שלא מדובר על ניסיון במזכירות בכירה דווקא)? האם בקורות החיים שלך ציינת את תכונותייך האישיות? את יושבת ומצפה שגבר כלשהו ירצה בך, בתמורה ליופיך החיצוני. עלה בדעתך שזה לא הולך כך? האם את מכירה את עצמך? האם את מעוניינת בכל סוג של גבר או שהצלחת לחשוב באיזה גבר את מעוניינת ובאיזה לא. האם את מחפשת את הגבר שאת מעוניינת בו, או שאת פשוט מוכנה לכל גבר. וכל מה שכל אחד אומר לך מקובל עלייך... אין לך דעה משלך. גברים אינם מעוניינים באשה שמעוניינת בכל גבר. מסתמא שכשהם מגלים נקודה זו באישיותך, הם בורחים. אז יש לך בעיה. אני מציעה לך להתמודד איתה. תתחילי ללמוד את עצמך. תחשבי מה את אוהבת לעשות, ותלכי לפתח את עצמך בתחום הזה. ריקודים, אומנות, קריאת ספרים, ספורט - תחשבי מה את נהנית לעשות ותעשי את זה. ולגבי עבודה - מצאי מה שיש, מה שמתאפשר לך כרגע, גם אם זה לא מזכירות בכירה, והמשיכי לחפש. העיקר שבינתיים תעבדי ותהיי עסוקה.

saritos3

New member
זה נכון.

אני חושבת שאתה פסיכולוג!אני מחפשת גבר שמתאים לי ברור שאני לא אומרת כן לכל אחד.אך עד שבא אדם נחמד שמתאים לי איתו אז הוא נעלם.וזה לא מוסבר! לפחות תצלצל תאמר לא מתאים תגמור יפה. .אחרי 4 פגישות שהתנהלו מצוין ואפילו האדם שסידר לי אותו אמר שהוא נהנה איתי ואני ממש מתאימה לו.אז למה ?לא הבנתי?לגבי עבודה אני מחפשת משרה כמו פקידה ברור שלא מהתחלה אני יקפוץ למזכירה בכירה אך הבעיה שגם פקידה זוטרית הם עושים פוזות.תישמע היתי בראיון אצל חברת מגדל רק להדפיס מכתבים ולשים אותם במעטפה.דבר שכל מפגר יכול לעשות.ולא קיבל אותי.נו??

מה עם בטחון עצמי

איך ההערכה העצמית שלך את עצמך אולי אילו שאת יוצאת איתם מעונינים בגופך לא בך ברצינות ? אילו שלמדת אצלהם מזכירה בכירה אמורים לעזור לך במקום העבודה הראשון תפני לחברת כ"א בתור מזכירה מחליפה , ככה תצברי נסיון ומשם תגיעי למקום קבוע תתחילי לעבוד תכירי אנשים הבטחון יגיע , אהבה מוצאת אותך לא את אותה תנסי להתמקד על העבודה ואז תשדרי יותר רצינות ותמצאי את המחזר המתאים לך

saritos3

New member
אני לא מבינה

זה ברור שאין לי ביטחון עצמי.אני עם עבר לא קל בילדות.ואין לי מי שיתן לי חם ומילה טובה.לכן הביטחון בקרשים

אז תתחילי לתת את הדעת על העתיד

ל להעריך את עצמך נמוך אז תקבלי יחס אחר לאהוב את עצמך ואז יאהבו אותך גירתי כנסי לבלוג שלי תראי מה אני עברתי ואחר כך נדבר

saritos3

New member
איפה הבלוג שלך? תגידי מה את חושבת ש

שביום בהיר הביטחון עולה?זה דבר קשה ואני בת 29 שזה אומר שקשה מאד לשנות אחרי מה שעברתי

efriend

New member
זה כתוב בחתימה שלה, שורה אחת מתחת...

ובחיי שאני לא רוצה להיות סתם ילד קרציה מעצבן, אבל הנה עוד דוגמה...

../images/Emo24.gif תודה חבר יקר

החתימה שלך איש מקסים כל כך נכונה וכל פעם שאני רואה אותה מתפעלת מהמחשבה ואתה לא קרציה אתה אדם נחמד ולבלוג אפשר להגיע מהכרטיס וגם מהחתימה

תתחילי ביום אחד וגם ביום השני

השינוי של צורת החשיבה זה מה שיעזור לך לשנות את חייך לטובה לכן אמרתי לך לכי על חברת כ"א , יש אפשרות כפקידה מחליפה אז תצברי נסיון ולאחר תקופה שאת תרגישי בטוחה , תוכלי לחפש משרה קבועה בחיים מתקדמים עם הנסיון , והכי חשוב שתשימי לב למה שקור סביבך שתהיי יותר קשובה לסביבה זה יעזור לך בתפקיד המזכירה הבכירה

saritos3

New member
את חושבת שפקידה מחליפה בכח אדם לא י

ירצו ניסיון? ?נדמה לך!את לא יודעת כמה קשה השוק של מחפשי העבודה.עוד מעט לניקיון ירצו בגרויות.טוב הבנתי! אתם חושבים שאני לא קשורה לסביבה?אולי טיפה זה נכון אבל איך משנים כזה דבר?האמת בגלל הצרות שלי אז אני הסתגרתי עם עצמי.קשה לי לדעת שאני בת 28 גרה עם אמא קשה שכול הזמן רבות.זה קשה! ומתוסכלת מזה שלא התחתנתי ושאין עבודה

אופירA

New member
מנהל
תראי

קראתי את כל התגובות שלך לשרשור הזה, וגם מהשרשור הקודם, ולמדתי על האישיות שלך לא מעט. גם את צריכה להבין את האישיות שלך ולחפש את מה שמתאים לה. את מבקשת עזרה כנגד הבעיות של החיים שלך, וצריכה להבין שהם נובעות מהלך המחשבה שלך. יש לך קשיים רבים, והגישה שלך לקשיים היא להסתגר, לתלות את הקשיים באחרים, ולחפש מי יושיע אותך. וזה לא הולך ככה. כך לא מתמודדים עם קשיים. הדרך להתמודד עם קשיים היא לנסות עוד ועוד ועוד. את מבקשת כאן עצה, ונותנים לך כל מיני עצות, ואת מגיבה שזה לא עוזר. ובכן, עד כה זה לא עזר, אבל הדרך היא להמשיך לנסות, למרות שקשה ולמרות שלא מצליח. את צריכה להבין שלא מצליח לך בגלל שאת לא אדם חלק, יש לך בעיות ואת לא מתמודדת איתן היטב, ולכן אנשים דוחים אותך. אם תטפלי בבעיות שלך ותתמודדי איתן, ותחפשי במה את אחראית לכל סיטואציה ולא האחרים (המעסיקים, הגברים שיוצאים איתך) - יהיה לך קל יותר לפתור בעיות ולמנוע אותן. ובכל מקרה - להמשיך לנסות ולדעת שלך קשה יותר ולוקח זמן יותר כדי להצליח. פה לא יפתרו את הבעיות שלך, רק יציעו לך עצות. בעצם - אף אחד לא יפתור את הבעיות שלך. כנראה שהגברים שיצאו איתך נמשכו אחר המראה החיצוני, אבל כאשר גילו שהאישיות תקועה עם הרבה בעיות התביישו בעצמם על שהסתנוורו מהמראה החיצוני ולא קלטו את האדם, ולכן ברחו בלי להגיד מילה. כנראה שהרגישו שלא תקבלי את מה שהם יגידו, ולכן נמנעו מלהגיד משהו. אינך צריכה להתעסק בסיבה מדוע הם בורחים. את צריכה להתעסק בלחפש מישהו שיתאים לך - מישהו פשוט כמוך, עם הלך מחשבה שמתאים להלך המחשבה שלך. גם לגבי מקומות עבודה - את צריכה לדעת שיש אנשים שאינם מתאימים לכל מקום עבודה, וצריכה לחפש הרבה הרבה עד שתמצאי משהו. אבל בסוף תמצאי - אם תסכימי להתמיד ולחפש ולא להתייאש מזה שלא מקבלים אותך לכל מקום. גם כאשר את פונה לעבודות פשוטות, שמתאימות לך - עדיין לא יקבלו אותך לכל מקום. פשוט תמשיכי לחפש. אני רגילה כל חיי שמקבלים אותי לכל מקום עבודה, כי אני מאוד מנוסה ומוכשרת. אבל פעם, לפני 4 שנים, חיפשתי עבודה במשך שנה שלמה ולא מצאתי. הייתי בהמון ראיונות, במקומות שמתאימים לי לחלוטין - ולא קיבלו אותי. הייתי מאוד מתוסכלת, אבל הבנתי שהבעיה היא שיש מיתון קשה במשק, שאני כבר די מבוגרת ולא מתאימה למקומות שמבקשים צעירים, ושהקשיים שלי אינם מתאימים לכל מקום עבודה, ולכן זה ייקח זמן. זה לא כמו שהיה פעם. אז המשכתי לחפש, למרות שהיה לי מאוד קשה. ואת יודעת מה קרה? בסוף מצאתי מקום עבודה מצוין. ואחרי שהוא נסגר - מצאתי עוד מקום עבודה מצוין. אז סבלנות, בסוף תמצאי. בתנאי שתחפשי רק מה שמתאים לך.

saritos3

New member
הבנתי אותך!אבל דבר אחד לא מובן לי

את אומרת שגברים נמשכו לחיצוניות וכשגילו איזה קשיים יש לי אז ברחו.לדעתי את פה פיספסת.כי איזה קשיים כבר יש לי?מה אני מטופלת אצל פסיכולוג?לא.אני חולנית?לא אני מפגרת?גם לא.אז בעיה של אי מציאת עבודה בזמן שכל החיים עבדתי .מסיבה כזאת גבר לא אמור לברוח.איזה שטויות את מדברת.סליחה שאני כחה מתפרצת אבל זה לא נכון.אם הוא נעלם בגלל שאני לא עובדת אז הוא טעה ובגדול כי אני לא טיפוס דיכאוני שלא עובדת.פשוט אני נימצאת בתקופה של חיפושים.אז אופיר אני מנסה וממשיכה לחפש קצת מתיאשת!מותר לי.חשבתי שאולי פה יפנו אותי לאתר טוב או שמישה

את יורה בלי להבחין איפה המטרה

אנשים הולכים לפסיכולג מהרבה סיבות,לא רק בגלל חולוניות לפעמים הטיפול הקצר ועם מטרה מוגדרת המטפל עוזר לך להתחבר לאופטימיות שאין בך להעלות את הערך העצמי שלך את מגיבה בצורה שדיי מרתיעה אותי ליצור איתי קשר מילולי את מוכנה לקרוא לא דרך הרגשות אלא דרך ההגיון , לנסות לחשוב לעמוק למה התכוונו התשובה שלך כאן מצביעה, על דעות קדומות ודימויים שהם מכשילים אותך בבחירות שלך הקושי שלך הוא למצוא את הדרך שלך בעולם התעסוקה , בתקשורת עם הגברים שמחזרים אחריך טפלי בשני התחומים הללו ותראי טוב בחיים .

saritos3

New member
מכיר איזשהי עבודה. .לכן פניתי לפה .

ברור שאין אוקוס פוקוס ואני חיבת להמשיך לחפש.אבל חשבתי לקבל עזרה בתמיכה לקבל מידע או אתרים או ואו. . .לא שאני מחכה לקוסם. .למרות שהיתי מאד מוכנה לקבל בפוקס עבודה טובה

saritos3

New member
הגברים

שאני יוצאת איתם לא מקבלים שום דבר.לא נתתי להם כלום.אפילו לא נשיקה

efriend

New member
האם את שמה לב לזולת?

אם הם התלהבו מהחיצוניות שלך, סימן שמשהו לא הסתדר עם הפנימיות. הרי אני לא הייתי שם, בפגישות שלכם. המפתח כולו בידייך. אבל יש משהו אחד שעולה מההודעות שהשארת כאן בפורום, שאולי נותנים אישזהו כיוון, ואני מתנצל מראש אם אני לא בכיוון - הכל מכוונה טובה. אז אני אנסה להגיד לך מה הרושם שהשארת עלי. יש לי חשד שאת לא תמיד מבחינה בזולת ומתייחסת אליו בכבוד. הנה כמה דוגמאות קטנות 1. אופירA זו היא, ולא הוא, ויכולת לדעת את זה בקלות אם היית מסתכלת על התגובות שלה בתחתית העמוד הזה. 2. חשבת לרגל אחרי בחור שיצאת איתו, וכתבת בביטחון שהוא בחיים לא יוכל לגלות את זה. שימי לב - חשבת שאת כן תוכלי לגלות את סודות חייו, אבל הוא בחיים, בחיים, לא יגלה את הסוד שלך (שריגלת אחריו). למה, כי הוא טיפש ממך? כי הוא לא בן אדם שווה לך? אם את חושבת ככה, קרוב לוודאי שהגברים שאת יוצאת איתם מרגישים זאת. 3. מלכתחילה הגעת לפורום הזה לבקש עזרה בתוכנות ריגול, בזמן שקל מאוד לראות שהפורום הזה לא עוסק בזה (כמובן שאת מאוד מוזמנת להשאר פה) יש לי הרגשה, שאת לא כ"כ מבחינה בזולת, ובסביבה שבה את נמצאת. מאוד יכול להיות שזה מה שפוגע לך גם בענייני התעסוקה וגם בענייני הזוגיות. זה משהו מאוד מורגש במגע ראשוני. והנה תרגיל קטן - מה את יודעת לספר על הגבר האחרון שיצאת איתו? איזה בן אדם הוא היה? האם הוא מצא חן בעינייך? מה היו התכונות שלו שמצאו חן בעינייך, ומה לא? לסיום - חשוב לי להדגיש שאני באמת מאוד בעדך בסיפור הזה, וגם שמאוד יכול להיות שדיברתי שטויות, אבל הכל מכוונה טובה.

saritos3

New member
תקשיב.

אני בסוף שקראתי שוב את ההודעה של אופיר ראיתי שזאת בחורה.כי היא כתבה מציעה לך! דבר שני יש הרבה צדק בדבריך אני לא שמה לב לשני זאת אומרת אני חושבת הרבה עלי ולא שזה מכוונה רעה.אלא אני פשוט לא שמה לב לפרטים קטנים.אבל זה לא תמיד נכון.כי אני די דואגת להם הכנתי לו קפה לפני שנסע לנסיעה ארוכה זה אומר שחשבתי עליו.ואני כן התעניינתי בו.מצא חן בעיני השיחה והפתיחות שלו.זה כן אומר שאני שמה לב אבל מדלגת קצת. .וזה שפניתי לפורום הזה זה בהחלט קשור זה תמיכה להכל! לא כתוב למה .כחה שכול מי שצריך תמיכה באיזשהו נושא מוזמן

למעלה