כולללללם!!!!

rach love josh

New member
כולללללם!!!!

כולם!!!!! שאלון עליכם לגבי הסדרה...
שם:רחלי
דמות אהובה:פייסי
דמות שנואה:הרשימה ארוכה אבל הדמות הכי שנואה-דוסון
פרק אהוב:stolen kisses ו-the tea of pacey
עונה אהובה:עונה שלילשית
עונה שנואה:עונה חמישית
שיר אהוב:kiss the rain ו-say goodnight not goodbye
זוג אהוב:פייסי וג'ואי
זוג שנוא:ג'ואי ודוסון
תמונה אהובה של הקאסט:(לצרף בסוף...)

shiray

New member
התשובות שלי

שם: שירה דמות אהובה: ג'ואי, בגלל שאני כ"כ מזדהה איתה, בעיקר בעונות הראשונות. דמות שנואה: דוסון פרק אהוב: stolen kisses עונה אהובה: עונה שלישית עונה שנואה: עונה חמישית שיר אהוב: jealous בגלל ההקשר בסדרה, time after time ו- paper cup זוג אהוב: פייסי וג'ואי!!!! זוג שנוא: דוסון וג'ואי תמונה אהובה מצורפת

משעמם לי אז נשתף פעולה..

שם: מור
דמות אהובה : ג'ן
דמות שנואה : אני לאזוכרת איך קוראים לה אבל כוונתי היא לאמא של דרו
פרק אהוב: stolen kiss
עונה אהובה: שלישית
עונה שנואה: ??????????????????????????? אין דבר כזה!!
שיר אהוב: daydream believer
זוג אהוב: פייסי וג'ואי
זוג שנוא: דוסון וגרטשן יאאאק!!!
תמונה אהובה של הקאסט מצורפת

קוקיטה

New member
me!me!me!

שם: אלה דמות אהובה : ג'ן ופייסי ואודרי! דמות שנואה : ד-ו-ס-ו-ן!!! פרק אהוב: כולם מדברים על סטול קיסס אבל אני אפילו לא זוכרת את הפרק!! לא לסקול אותי!! אני אהבתי את- saprate ways(worlda apart( ואת 100 light years from home עונה אהובה: ח-מ-י-ש-י-ת יש מישו שלא יודע למה?! (גם צ'רלי בא גם אודרי הצטרפה לקאסט! עונה שנואה: לא שנאתי אפעונה שיר אהוב: i hate myself for loving you ו- i want u to want me זוג אהוב: פייסי וג'ואי , צ'רלי וג'ואי זוג שנוא: דוסון וג'ואי,דוסון וג'ן, דוסון וגרטשן -למרות שלא עם גרטשן הייתה הבעיה אלא עם דוסון! וגם דוסון ונטשה!

shira245

New member
מממ אני!

שם-שירה דמות אהובה-וואי אף פעם לא חשבתי על זה..נראה לי דוסון..אבל בעיקרון את כולם. דמות שנואה-הנרי פרק אהוב-the longest day והפרק שהיה לדוסון יומולדת הווא ואנדי השתכרו! עונה אהובה-ראשונה ורביעית! עונה שנואה-איך אפשר?!? שיר אהוב-ממ kiss me,daydream believer זוג אהוב-דוסון וגרטשן
ואודרי ופייסי. אהה ואפשר לדחוף את ג'ק וטובי? זוג שנוא-פייסי וג'ואי..*נסקלת*

Dawson girl

New member
ואני.....

שם: נעמי דמות אהובה: אודרי (כי היא כל כך מעניינת וחמודה) ודוסון. דמות שנואה: אמ.... לא יודעת... צ'ארלי?
פרק אהוב- אי אפשר לשאול אותי דבר כזה!! אבל כרגע זה 222... בטוח ישתנה בקרוב!
עונה אהובה- שניה, חמישית ושישית, בעיקר השניה עונה שנואה- אין שנואה ממש.. אבל לא אהבתי את תחילת העונה השלישית שיר אהוב- שירי הנושא, I don't want to wait, Run like mad וגם "דיידרים בליבר" ורוב השירים בדיסקים. זוג אהוב: דוסון וג'ואי, אודרי ופייסי, ולאחרונה גם ג'ואי ופייסי. זוג שנוא: דוסון וגרטשן... וגם דוסון וג'ן. והתמונה... הקאסט אומר שלום בהקרנה של הפיינל בארה''ב...

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifהתשובות שלי...

שם: קרין...
דמות אהובה: אדי...
דמות שנואה: צ'רלי...
פרק אהוב: Stolen Kisses שולטטטטטטטטטטטט...
עונה אהובה: שלישית...
עונה שנואה: רביעית...
שיר אהוב: In Your Keeping /Jan Arden...
זוג אהוב: פייסי וג'ואי...
זוג שנוא: דוסון וג'ואי, ג'ואי וצ'רלי...
תמונה אהובה של הקאסט:

עכשיו אני!!../images/Emo105.gif

שם:טל
דמות אהובה:פייסוש
דמות שנואה:אלכס
אני לא סולחת לה שהיא כמעט הרגה את פייסוש
שלי!
עונה אהובה: כולן
עונה שנואה: אין דבר כזה!
שיר אהוב: כל כך הרבה! שני הסאונדטראקים,כל מה שג'ואי שרה,"טוטל אקליפס פרום דה הארט"(אין לי כוח לאנגלית),שירי הפתיחה(שניהם)
ועוד המווון
סוג אהוב: פייסי וג'ואי
זוג שנוא: אני לא שונאת אפחד.
תמונה אהובה של הקאסט: אני במחשב עם ה*הרבה* פחות תמונות אז אני לא אשים,אבל התמונה שמור שמה מקסימה,וגם שנמש.לא יודעת.קשה לבחור!

אני ../images/Emo66.gif

שם: ליאת. דמות אהובה: ג'ואי!
דמות שנואה: אדי.
עונה אהובה: עונה רביעית (בגלל ג'ואי ופייסי
) עונה שנואה: לא שנואה, אבל העונה הכי פחות טובה לדעתי היא העונה השישית. שיר אהוב: המון!!! אבל כרגע הכי את wonderful. זוג אהוב: ג'ואי ופייסי.
זוג שנוא: ג'ואי ואדי ודוסון ונטשה.

למעלה