כולכם מוזמנים

• פותח הנושא omrri
  • פורסם בתאריך

omrri

New member
כולכם מוזמנים

לקהילת הפורומים נחדשה של האלופה http://forums.haalufa.co.il/index.php?act=idx דרושים מנהלים

../images/Emo210.gifבהצלחה. ואתן יודעות מה אני רוצה להגיד אז

... אל תגיבו D: אם אתן רוצות לנצלש תנצלשו לתפוז D:

hen love noli

New member
מי פעע??

דילב כבר הגיבה לשירשור הזהה אז זה לא משנה עם אני הגיב עכשיו נכון!? אל תיצעקוו עלי עכשששיוו.. כמה התגעגעתיי אליכםם בנוותת.. כמה זמןן לא היייייייייתיי פההה וואיי איזהה שבועע חח.. וכלום לא ישתנהה פעע.. חוץץ מהמריבה הזאת..לא יודעת בדיוק בין מי למי אבל לא משנה זה עברר : ] אהה בנוות?! תקשיבוו למי יש ת'שיר החדש של הבויז?! למי שיש שתישלח לי באיסיי בדחייפפוותת = ] אוהבת

../images/Emo15.gifלי אין . P=

חעחע חנצ'ע לא ניצעק עלייך יפתתי . 3> אם היית קוראת מה שדילב רשמה בפנים - אז היית מבינה שהיא אמרה שאף אחת לא תגיב , כדי שהשירשור ירד . אבל לא משנה , [[; כבר הגבת , וחוצמזה גם ככה השירשור העביר הודעה אחרת לעמוד ה - 2 , אז עדיך לנצל"ש פה . [[: ברוכככככככככה השבה .
חעחע . xP

../images/Emo210.gifמה נידפקתתתן ?

ווואי. מה רשמתי למעלללה ?! פתחו ת'עיניים !!!
זה מעצצצבן אותי ווואי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רשמתי ל=א להגיייב אני שונאת שיש שירשור ארוך זה מכוער עדיף לפתוח אופ ולשרשר אליייו :|

../images/Emo110.gifזה ממהה ששאלתי!

ראיתיי שהם מגיבותת אז לא הבנתי כאילו מגיביים או לא????? לא הבנתייי לא נורא דילב כבר הגיבו אןי מה לעשותת=\ =]

../images/Emo15.gifאבל היא כבר הגיבה דילב ... !

היא בטח לא ראתה את מה שרשמת ! חוצמזה עדיף לנצל"ש פה מאשר בהודעה על הבנים או ל'דעת מה !!

../images/Emo210.gifלאא. עדיף לשרשר לתפוז וזהו!!

אני חושבת שכל יומיים צריך לפתוח פה אופ למשל אופ של ראשון שני ואז של שלישי רביעי

../images/Emo175.gifבאמת עדיף .. [[:

או שאפילו כל יום לפתוח ! כי מציפים אותו מה זה מההההר ! ובסוף לא מתייחסים אליו כי ההודעות למטה וזה .. |:

hen love noli

New member
אמ'ללהה

פ'סדרר לא ראיתי מה כתבתת בפניםם מה את מוציאה עליי ת'עצביםם י'אבהה ט'חחח באיזה יציאהה באה אליי...

למעלה