כולי חיל ורעדה

כRובי

New member
שדוני - המחמאה הזו היא עבורך..../images/Emo45.gif

ועבור FUNGAS ?

kizer

New member
חייב לך ../images/Emo51.gif...

על קובץ ה-FAQ שכתבת... זה פשוט כל מה שרוכב מתחיל צריך. זה עזר לי להבין הרבה דברים בצורה פשוטה ועניינית. לפי דעתי צריך להכניס לינק להורדות של קבצים וצריך להכניס את זה לשם... זה מסמך חובה לכל רוכב מתחיל...

../images/Emo41.gif זהו מאמר חובה לכל הנוגעים בדבר

ואני לא מדבר על ה-FAQ אלא על המאמר הזה !!! מתי...מתי נתעורר
אגב, כרובי, למה אין את דף התוכן למאמר ה-FAQ
השדון... מזכיר לכרוב שלכל מטבע שני צדדים והחכם יסתכל בפרטים האישיים...

kizer

New member
טעות שלי...../images/Emo52.gif

דרך אגב בזמנו אתה אמרת שאתה מפ"ת ואתה העלת את הנושא של הדגמים המוקטנים בריקושנט אם אני לא טועה... בכל מקרה הלכתי לשם לקנות איזה gs בורדו למורה שלי לנהיגה בתור שי קטן על הטסט הראשון שעברתי ובקיצור בקושי נשארו דגמים אז נאלצתי לקנות דוקאטי ומדהים הדיוק בפרטים הקטנים... הקיצר ידוע לך איפה אפשר להשיג עוד אופנועים כאלה??? כי שם אוזל המלאי ולפי השיחה עם המוכר זה כל מה שיש... הייתי רוצה גם איזה דגם משלי אבל של איזה dr או gs... kizer שכל הודעה שלו מתחילה בדרך אגב וממש לא קשורה לנושא המדובר

r2m

Member
המלצה בקשר להודעות שנמחקות ../images/Emo22.gif

מסתבר שהבעיה היא אצל כולם ולא רק אצלי, מכל מקום, המלצה חמה, אחרי שסיימת לרשום הודעה כשהסמן עדיין בגוף ההודעה (אם לא, כפתור שמאלי על החלון של ההודעה) ctrl + A וכל ההודעה תסומן בכחול כפתור ימני על העכבר, ו copy ככה אם אתה לוחץ שלח והכל נמחק, אתה פשוט נעמד בחזרה על החלון של ההודעה ולוחץ כפתור ימני של העכבר ו Paste וההודעה חוזרת, נשאר לך להוסיף רק את שורת הנושא... זהו! מקווה שההסבר לא מפורט מדי, בכל זאת כולם פה אנשי מחשבים...

Great Blue

New member
זה מה שהכי עצבן אותי- אני תמיד

עושה COPY ודווקא עכשיו שכחתי... כפרה לפני יום כיפור

M.Z

New member
תראה: מה יותר טוב מטוס או טנק?

כל אחד טוב בתחומו, כך גם באופנועים, דרך אגב יש דעה רווחת שנסיעה על אחד תלמד אותך גם לשני, אני יכול לומר לאחר 4 אופנועים באמתחתי, רכיבת שטח לא מלמדת אותך כלום על ביצועי כביש, ורכיבת כביש לא מלמדת אותך כלום על רכיבת שטח. אין צורך גם לשבור את הראש, אתה אמור לדעת מה אתה אוהב יותר, מתמונות, מרשמים שאחרים מעבירים, ולפי כך תדע מה תקנה. כשתעמוד מול קניה ותמנה את מעותיך ותדע מה הסכום העומד לרשותך ותתחיל להסתובב בחנויות, אתה כבר תדע מה בא לך יותר. הכי חשוב!!!! זה באמת לעלות על אופנוע ולא משנה איזה. ברוך בואך לעולם הממכר של הדו"ג.

אם זה תלוי בבן לאדן אז מטוס!!

ורצוי הומה אדם ( אב יקר נראה לך לאור כמות הקהל שהגיע אתמול שהיינו שווים פיגוע ?)

למעלה