היא?? היא יתגעגע?....
נ נעם של הצאט New member 11/5/04 #119 טוב זה מתחיל לעלות לי על העצבים! אם אין לך משהו טוב לומר אז אל תגיד !! אני לא צריכה ממך עזרה בעיברית!!
טוב זה מתחיל לעלות לי על העצבים! אם אין לך משהו טוב לומר אז אל תגיד !! אני לא צריכה ממך עזרה בעיברית!!
נ נעם של הצאט New member 11/5/04 #121 זה בסדר ^^ אממ אני לא כל כך משקיע בעיברית אלה באנגלית ^^ חחח עיברית לא תיבנה לי את העתיד !! אנגלית תבנה לי את זה - $$ סתם... ^.^
זה בסדר ^^ אממ אני לא כל כך משקיע בעיברית אלה באנגלית ^^ חחח עיברית לא תיבנה לי את העתיד !! אנגלית תבנה לי את זה - $$ סתם... ^.^
ע ערן1987 New member 11/5/04 #123 זה היה נכון אם היית גרה בארץ בה שפת האם היא אינגליש(ארה"ב,אגנליה.. בקרוב עיראק )
נ נעם של הצאט New member 11/5/04 #124 אמממ .. אמממ... אממ יש לי תרבות מאוד אנגלית.. do you whant a of tea? oh dear lord !!
ע ערן1987 New member 11/5/04 #126 חחחחחח אני הייתי באנגליה לפני חודש וקצת.. לא שתיתי תה! חחחח את אינגלישית?
נ נעם של הצאט New member 11/5/04 #128 אבל רק רבע ... חחח אנגלישית ^^ AND I LOVE A CUP OF TEA with milk and lemon
נ נעם של הצאט New member 11/5/04 #131 חחח לקח לך שנים לענות ^^ אממ יהיה בסדר ^^ אממ אני טסה בחופש ללוס אנגלס !! אני מתה על המדינה הזאת!!
ע ערן1987 New member 11/5/04 #134 עשיתי משהו יו נואו,אני לא תמיד בפורום רגע,אז את בריטית או אמריקנית?
נ נעם של הצאט New member 11/5/04 #135 היי היי לא להיסחף!! אני לא בריטית ולא אמריקאית ! אני רק רבעון קטנטון פיצי אניגלישית אני בכלל מרוקאית ועיראקית!! חחח ^^ אממ אני תמיד בפרום בין השעות 5-7.5 חחחולפעמים בבוקר
היי היי לא להיסחף!! אני לא בריטית ולא אמריקאית ! אני רק רבעון קטנטון פיצי אניגלישית אני בכלל מרוקאית ועיראקית!! חחח ^^ אממ אני תמיד בפרום בין השעות 5-7.5 חחחולפעמים בבוקר
ש שסק לבן New member 12/5/04 #154 איך הסקת מזה שאני בעדם? טוב, אולי אני בעדם בכלליות, אבל להיפטר ממילין לא היה נחמד
ש שסק לבן New member 12/5/04 #155 איך הסקת מזה שאני בעדם? טוב, אולי אני בעדם בכלליות, אבל להיפטר ממילין לא היה נחמד